Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. avg 2005 12:21

Hojla! Super vreme,ni kaj! Ne se jezit,saj po dežju vedno posije sonce! Ko sem danes zjutraj dala kruh pečt,me je hčerkica opomnila,da ja ne bom pozabla na kvas!In res nisem,kruh je že pečen!Kruh pečem v kruhomatu! Sarica,danes bo dež,jutri bo sonce,v nedeljo oblačno,v ponedeljek bo spet dež,pa pol spet sonce itd. Jaz sem imela samo enkrat opekline od sonca,osmodilo mi je cel hrbet in ramana in sem tri tedne trpela.Najprej sem bila vsa mehurjasta,pol so se mehurji predrli,najslabš je pa bilo,ko se je začelo vse to sušit.Kaj me je španalo!Mazala sem si z kamagelom,mi je najbolj pomagal! No,take neumnosti ne bom več ponovila,zdaj se soncu raje izogibam,kar pa letos ni tako težko! No,zdej pa grem pojest moje polnozrnate testenine! Marjanca,z sinom se čimprej pozdravita! Ribica,ja danes pa že mal bolj mislim,kaj delam! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. avg 2005 12:28

Hojla, punce! Vreme je res za vola ubit, ampak še kaj hujšga smo dale skoz, da nas tale vreme ne more dotolčt. Sicer nas pa že nekaj časa navajajo na ta mraz. Me prav zanima, če bo septembra ali pa oktobra vroče, če sedaj ni vročine. Sarica, saj bo vreme lepo na morju. Samo ne obupat. Važno je to, da greš na dopust in da spremeniš okolje. Tako mrzlo kot je tukaj pa že ne more biti. Marjanca, vesela sem, da je s sinom bolje. Pred davnimi, davnimi leti (hodila sem v 2.razred), mi je mami zlila po prsih polliterski pisker kropa. Kriva sem bila pa sama, ker sem pridivjala v hišo in butnila v njo.Vem, kako neznansko to peče. Upam, da tvoj Žiga nima tako hudih opeklin. Meni se je potem poznalo še več let, še najbolj poleti, ko mi je koža potemnela povsod drugod, samo tam ne, ko sem se opekla. In veš, da je bilo res dobro do takrat, ko sem se poročila. Ha, ha, ha. Marjetka cvetka, danes sem jaz hotela brcnit aparat za kavo, ker mi je najprej požrl denar, potem mi pa kave ni dal. Tako sem bila jezna, da sem se še pravi čas spomnila, da lahko samo mene noga boli, mašini pa ne bo nič. Komaj pridem do foruma, že moram nehat. Me kličejo! Se še beremo, vendar vsem vseeno en lep podaljšan vikend, ali pa dopust. Gobica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. avg 2005 12:37

Sara sej od ponedeljka naprej napovedujejo lepo ne prevroče vreme tja do 26-27 stopinj celzija. tako da ti kar pojdi veselo na morje, saj si ga zaslužiš. Ko se boš vrnila, pa boš veliko lažje nadaljevala pisanje diplome. Lep pozdrav in privošči si! tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. avg 2005 12:41

Pardon v ponedeljek naj bi še deževalo, v torek pa naj bi bilo lepo. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 13:01

Sarica, pa če metle padajo z neba, glavno je, da si skupaj s tvojo drugo polovico ! Saj bo kaj malega sonca, ostalo bosta pa ja vedela kaj početi, mladina naša draga !!! Če nam ta starim ni dolgčas.... Res je, da počnemo kaj drugega, ampak važno je, da se ima človek fajn....samo, da si stran od doma, pa da si napolniš baterije, potem pa bo diploma končana en dva tri. Samo vidim, da sem res nor človek, ker meni je pa dež zelo všeč. Kako uživam, ko sem nekje v ležečem položaju, s knjigo v rokah, otrok je nekje nedaleč od mene na varnem ( običajno pri računalniku ali televiziji ), jaz pa berem.... Za znoret dober občutek, ko poslušam škrebljanje dežja.... Kaj hočemo, sto ljudi, sto čudi. Zato Sarica, samo veselo na morje !!!!!!!!!!!!! Saj sonce nosiš v sebi, kar je več kot dovolj !!!! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 14:01

Rožice moje drage, podajam se v forumsko blokado - domov, kjer nam internet še ne dela. Komaj čakam torka, ko bomo spet skupaj, do takrat pa veliko lepih trenutkov, v dežju ali soncu ! marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

12. avg 2005 14:25

Hojla! Marjetka seveda... je velik bazen na Fontani z mlačno vodo - ni preveč topla... pa še telovadbo imajo vsak dan v bazenu ob 18. uri. Lep vikend vsem, Maša

Hel1  

član od: 12.8.2005

sporočila: 2

12. avg 2005 17:25

Pozdravljene! Jaz sem začela z ločevalno dieto, pa me nekaj zanima: če se lahko poje čokolino, glede na to, da čokolino vsebuje OH, mleko pa tudi (laktoza-mlečni sladkor). Sam se mi zdi, da je v čokolinu več škroba kot OH v obliki sladkorja. hvala za nasvet oz. odgovor. LP Hel1

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

12. avg 2005 18:43

Evo se vam še jaz malo oglasim.Dopust sem uspešno preživela,eno kilo pridelala,pa jo tudi že izgubila. Marjanca,poskusi pri tvjoemu sinetu z vazelinskimi gazami,se mu ne bo glih vse flikalo na rano.Ko pa se mu bo začela delati kožica čez mažita z demazinom-miljon krat poskusila na svoji koži,služba v kuhinji pač. Hel1 jaz sem i čokolino privoščila na oh dan a večerjo. Pa lep pozdrav vsem! Bernarda

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. avg 2005 19:12

Pozdravljene bejbe! Kako ste? Jaz ne preveč dobro, saj sem imela po 5. mesecih že drugo prometno nesrečo letos. Zgleda, da sem res rojena pod nesrečno zvezdo al kak bi rekla temu. Niti v prvo niti v drugo nisem bila kriva sama. Imam poškodovano roko, ponovno pa so se mi pojavile bolečine v križu in vratu. Naslednji teden grem spet k svojemu zdravniku, ki mi bo napisal terapije...najprej za roko...ko končam s temi terapijami pa jih dobim še za križ in vrat. Glavno pa je to, da sem še kar na dieti, da vztrajam...moram priznati, da mi je 2. krog veliko lažji od prvega...po 1. vodnem dnevu, ki sem ga imela v pon. sem lažja za 8 kg...ampak to so tisti kg, ki sem jih pridelala po 1. krogu, ko sem imela 1. prometno nesrečo in sem bila v bolnici. Glavno je to, da gredo cm dol. Hel1, mislim, da čokolina ne smeš jesti. Ker čokolino je po moje škrob, mleko pa lahko piješ na beljakovinski dan. Lepo se imejte, grem ven na sonček...že dolgo ga ni bilo. saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti