14. avg 2005 11:39
Pozdravljene!
En lep pozdrav s Tuhinjske doline, kjer sem pri lubiju, drugače pa sem Štajerka.
Danes imam Š dan in si bom skuhala eno super zelenjavno juhco, v katero bom nametala vso zelenjavo, ki je na vrtu, not pa bom dala tudi malo krompirčka...ter ostalih začimb...komaj čakam.
Kako pa gre vam bejbe? Upam, da se držite.
Pozdravljeni novi članici, držim pesti, da vama uspe, da postane 3md način vajinega prehranjevanja. Naj vama povem, da sploh ni tako hudo...sicer pa bosta sami videli. Ko vama bo hudo, pridita na forum, če vama ni kaj jasno pa vprašajta.
Pegatka- menim, da na B dan lahko ješ mlečne izdelke, sojo; na Š dan pa tako lahko ješ vso zelenjavo, riž, lečo...
Hvala ti Rožica za tako spodbudne besede. Naj ti pa povem, da se ne sekiram več zaradi tašče, prvi dan mi je bila kriza, zdaj pa ne jem več z njimi, ko jih ni si grem kaj skuhat, če sem slučajno pri dragemu, drugače pa grem jest k sosedi, ki je teta od mojega.
Andrinaa- veš, ljubše bi mi bilo, če bi ona rekla meni, da nimam toliko in toliko kil, je pa to rekla lubiju, ki me podpira in drži z mano. Sicer pa jo ignoriram, se ne zmenim zanjo, pozdravim jo, to pa je tudi vse, naj vidi, da je naredila narobe. Saj bo še ona mene potrebovala in ne jaz njo, saj je bolj lene sorte in ji pridem zmeraj prav, da ji kaj postorim, pospravim, spucam...
Helena45- imaš prav, bolje je preslišati opazke tašče; sicer pa komaj čakam, da pridem na svojo (zame idealno težo 70kg) težo in ji malo zavežem "g_ _ _ _".
Lepo se imejte!
PA-PA
saby
Sporočilo je spremenil(a) saby dne 14. avg 2005 11:42:00