Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. avg 2005 20:57

Hojla! Hej,Helena,si našla zasebno sporočilo! Jaz sem danes hodila dve uri in pol po naših hribčkih in se zdaj odlično počutim.Potem pa sem se najedla domačega kislega mleka in kruha iz krušne peči,pol sem šla pa še travo kosit!Super nedelja,ni kaj! Zdej sva pa z mojim sama,ker so punce na počitnicah in si bom mal živce odpočila! Pa še računalnik bom lahko ukopirala,ne da bi me kdo dol naganjal! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

15. avg 2005 0:35

Dobro jutro drage moje,kaj je zdaj,a vse spite al kaj! Hecam se! Tud jaz šibam u meževo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. avg 2005 0:49

Draga moja Marjetka, tudi jaz ne spim, ampak šivam patchwork odejico, ki zgleda zelo dobro. Kar sama se moram pohvaliti. Namenjena je majhnemu fantku od moje sestrične, kamor grem v petek na obisk za nekaj dni in mora biti do takrat gotova. Na odejici so živali (muca, ovčka, konj, pes, zajček, medvedek), hišica in štirje srčki. Zanimivo pa je, da sem ravno prej med šivanjem mislila na tvojo mlajšo hčerkico, saj so takšne stvari bolj za punčke. Lahko verjameš, da sem bila presenečena, da si se ravno ti oglasila med tem časom. Lahko noč in dobro jutro in pozdrav iz deževnega Maribora. riba-ribica

Marjetka cvetka  

15. avg 2005 7:47

Hojla! Oj,ribica,jaz sem se že naspala,pravkar sem spila topel čaj,zdej pa me čaka ena skodelica grozdja! Moji hčerki so na počitnicah pri babici.Veš,da se mlajša se vedno spominja tiste tete s kolesom in vpraša,če bomo še šli kdaj tja gor. Kako pa kaj druge,sej nas tole vreme ne bo vrglo,kajne! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

15. avg 2005 8:28

Pozdravljeni!!! Marjetka Cvetka,v posteljo bo treba prej, ker na to tudivpliva shujševalna. Mat smo pametni"??!! Sem na sadnem dnevu, kakšen dolgčas !!!!!!!! Trenutno,zraven mene jEJO otroci HRENOVKE.. JOOOJ,kako dišijooooooo!!! Lep dan Vam želim suhice! Helena45 helena45

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

15. avg 2005 13:35

En lep pozdrav! Lep je, čeprav je zunaj tako smotano vreme, tako pa pravijo, da bo še te 3 dni...potem pa upam na kako otoplitev. Ej, helena45- ti si danes na sadju, jaz pa imam jutri sadni dan. Moram reči, da sadni dnevi sploh niso tako slabi, sem jih že čisto navajena. Mejte se! saby

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

15. avg 2005 17:13

Hy! Jaz sem danes na sadju. Za kosilo sem imela pečeno sadje v pečici. Sadnih dni sem se že malo navadila, čeprav nisem bila nikoli ljubiteljica sadja. Najbolj mi ta dan manjka topla hrana, pa si jo nadomestim s toplim sadjem. Kar ukusno je! . Mojima pa sem pohala osliča, pa pire, pa solatka. Tako da točno vem kako se počutiš helena45. Riba-ribica, kakšno to odejico delaš? A lahko malo opišeš? Zanimajo me razna ročna dela. LP luthien

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. avg 2005 23:13

Luthien, živalce, ki sem jih naštela, so aplikacije, za katere sem porabila veliko ur. Patchwork oz. krpanke so od lanskega leta moj hobi. Marsikdo reče, kako se mi ljubi, kako se mi da in podobno. Meni so vse te dejavnosti veliko ljubše kot gledanje TV, sten, stokanja, kako sem uboga ipd. V sredo zvečer ob 19. uri bo v galeriji Media Nox v Židovski ul. v Mariboru otvoritev razstave krpank (patchworka) avtorice mag. Nevenke Žlender. Razstava bo na ogled do 30. 8. Bila je lani moja učiteljica, letos pa se njenih delavnic ne bom mogla udeležiti, ker bodo 19. 8. in 20. 8. , to pa so dnevi, ko me ne bo doma, ker grem na drugi konec Slovenije na obisk k sorodnikom, ki me bodo peljali na čipkarski festival v Idrijo. Tudi v klekljanju se nekaj preizkušam. Morda boš kot ljubiteljica ročnih del našla kaj zanimivega na www.quiltshop.at in www.rm-patchwork.com Pozdrav! riba-ribica

Marjetka cvetka  

16. avg 2005 0:30

Hojla! Ribica,zelo zanimiv hobi! Glede stokanja si pa super povedala!Ja,kar najti si je treba kakšen konjiček,ki seveda ni povezan z hrano in potem se zamotiš,pa je! Marjanca,dobro jutro,pa je minil vikend,kaj! Kako kaj tvoje koleno in sinova noga!Upam,da vama gre na bolje! Ja,men je tuid minil tale dopust in danes popoldne grem spet v službo,žal!Konc lenarjenja!Mi še ni čist vkloplo,morem se spravit spat! Danes se še beremo in pišemo! Mejte se lepo in uspešen začetek novega delovnega tedna! Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. avg 2005 3:38

Dobro jutro hujšarice!! Ta zoprni sadni dan je minil.. Zvečer sem imela mal krize, zato sem šla ob 9.h že v posteljo. Marjana45 dobro jutro in dobrodošla zopet med nami. Kako kaj ???? Vikend, sem jaz imela delaven,sedaj se odpravljam v službo. Luthien sva na B. kaj?? Punce kako dolgo bedite???? Marjetka Cvetka,koliko sploh spiš??? Končujem, imejte se lepo!! Lep dan!!!!!!!! Čao,čao! Helena45 helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti