11. avg 2005 6:37
Dobro jutro, rožice !
Nič kaj lep dan zame, ker se mi je včeraj, medtem, ko sem tekala mojih 9 km, otrok popekel s kropom po stopalu. Kar precej in kar grdo je bilo videti, saj je šla dol cela plast kože, tako, da sva morala k dežurnemu zdravniku, danes pa še k svojemu. Ves popoldan je imel nogo v mrzli vodi in pravi, da ga nič ne boli, čeprav je noga vsa rdeča ( tam, kjer ni kože). Pa je revež hotel ta vikend na morje s prijatelji, zdaj pa vse odpade.
Tuna, vseeno hvala za vremensko napoved. Bo pa kdaj drugič prišla prav.
Tabina, žal smo v službi več časa, kot pa kjerkoli drugje že če smo 8 ur tam. Pri tebi je to še slabše, kar normalno povzroča nezadovoljstvo, slabo voljo, utrujenost, naveličanost In potem to breme nehote nosimo s sabo domov, kjer nas podzavestno grize. In kadar nam je služba v veliko breme, kadar smo z njo nezadovoljni, se v nas marsikaj podre. To se je zgodilo pred leti tudi meni in potem je šlo z mano samo še navzdol. Jedla sem kot nora in na koncu pri mojih 170 cm pristala pri 90 kg, ko naenkrat nisem imela več kaj obleči, ker mi je bilo vse premalo.
In ko praviš, da, ko ti je lepo, si suha, sicer pa ne, to je po moje normalno. Človek pač svoje nezadovoljstvo in obup nad situacijo pač poizkuša kakorkoli rešiti in žal se takrat najlažje zatečemo k hrani, namesto da bo šli ven, tekati, kolesariti, karkoli, samo ne navaliti na hrano. Ampak kaj bi ti solila pamet, ko pa se je dogajalo tudi meni.
Najboljša rešitev je res menjava službe, v kolikor je to v teh trapastih časih sploh še možno - meni se je zgodil čudež in pristala sem v najboljši službi v mojem življenju. Upam, Tabina, da bo uspelo tudi tebi, saj si definitivno premlada, da bi to lahko trajalo v nedogled in prav si ugotovila, da je treba nekaj narediti. In ker ti je življenje sedaj bolj ali manj v breme, ker si pač nezadovoljna, ti je tudi dieta povsem odveč in res te razumem. Zato punca, držim pesti, da ti bo ratalo nekaj narediti v zvezi s službo, da bo tvoje življenje končno spet dobilo smisel in da bodo tvoji okoli tebe spet imeli
"staro" Tabino, nasmejano, veselo, polno energije, ki jo bo velik dela lahko porabila zase in zanje, namesto za službo in premagovanje ovir.
Andrinaa, končno ti je le ratalo in si spoznala krasen občutek, ko te tehtnica uboga. In kadar boš zdaj v buli, se spomni tega občutka in ne bo ti žal truda. Sem prepričana. Superca !!!
marjanca45
Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 11. avg 2005 06:47:46