neznan uporabnik
1. avg 2005 19:56
ojla vsem! starim in novim! (jaz sem nekje vmes) evo mene spet nazaj, priklopljena na net. V bistvu sem že iz toplic davno, ker je bl sam podaljšan vikend, samo sva vmes še skočila na dunaj, kjer sva ga spet preobrnila po m dolgem in počez. Tako da vmes domov sploh nisem skočila in ni bilo šanse za javljanje. Grehi: sem presenečena. Uspevalo mi je zelo. Enkrat sem v toplicah grešila večerjo. Sem jedla krompir z mesom. Ampak ni bila moja krivda. Sem si spražila kuhan krompir z zelenjavo in je bil vsem tako dober, da so mi ga pojedli. En dan prej sem vsem naredila pico, ker so moje baje najboljše pa mi sploh niso se cedile sline. No v glavnem to so bili grehi pa da prištejem še pol litra vinčka. No malo huje je bilo na dunaj, kjer so se mi pa re cedile sline ob vseh teh uličnih fast foodih. Malo sem si privoščila res, ampak sem pa ločevala med obroki. Ampak: sedaj štartam naprej. Mao mi je bilo nadaljevati, ampak sedaj sem že spet v tempu. danes mam že oh dan, prvi dan sem mela sadnega, ker isem nič prestavljala. In tukaj se po dolgem in po čez strinjam z eno, ki je napiala: grehi gor ali dol, svažno je amo da se dieta nadaljuje.!!!! In res sem kar srečna, ker mi uspeva. V sredo imam že drugi vodni dan. Žal, imam takrat rojstni dan, ampak se ne dam. Preživela ga bom z VODO! In mislim, da se ga bom najbolj spomnila, razen tistega, ko je bilo ravno obratno, da sem se ga hudo nacukala. No tehtnice še vedno ni doma, še vedno na servisu, ampak do sedaj nekje - 17 kg... Kmalu bom si na rit povlekla 42, ker vse hlače mi tako grdo visijo... Bo spet luštno nakupovati....Začela sem z jesenskim plaščem.....vsak dan si ga oblečem in sem ponosna nase, ker mi gre skupaj. zgoraj in spodaj..:D lp