Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. avg 2005 17:34

Masenka, dobrodošla, veseli smo vsake nove članice ali člana. Boš videla, kako boš vesela, ko bodo kilogrami začeli kopneti, saj na začetku gre zelo hitro. Ta dieta oz. način prehranjevanja je res super. Imej se lepo! Pozdravček! riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. avg 2005 6:18

Dobro jutro, rožice moje drage ! Nekam lena sem za pisanje te dni. Saj se mi pravzaprav sploh nič ne ljubi. Ljudje okoli mene hodijo na dopuste, tukaj na forumu jih cel kup manjka, otrok ima krasne počitnice, jaz pa črnarim. Pa to je za znoret..... Ko mi je najbolj hudo, se spomnim, na moj letošnji krasen dopust in bi kar šla nazaj. Ampak potem si rečem: " Marjanca, sanja prase o koruzi, ko še trave nima......" in sem vesela že petka, ko me v soboto zjutraj zbudi mehur namesto budilke. No, to je pač to. Kaj hočemo. Penzija je še daleč. Marjetka cvetka, ti si res prava rožica. Pridna si, da greš na sprehod tudi v dežju. Mene v službi tako ožamejo, da se mi popoldan res nič ne da. Komaj se spravim, da si naredim kosilo. Masenka, dobrodošla v klubu hujšarjev ( pa kam so izginili vsi naši fantje - halooooooooo dečki, kje ste ) in hujšaric. Očitno si se že prepričala, kako nam je lepo. No, ko nam pa ni, gremo na forum, malo "pojokamo" in spet smo na pravi poti. Res je fino. In nič težko. Važen je cilj, ki si ga človek zastavi, potem pa veselo na pot po 3MD dieti, ki je bolj način prehranjevanja kot dieta. Mogoče je dieta prve 3 mesece, ker je pač določeno zaporedje obrokov, potem pa ni več tako. Je pa pametno prebrati forum za nazaj, vsaj en del, ker boš tam našla odgovore na večino vprašanj, ki se ti bodo pojavila. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. avg 2005 8:27

Dobro jutro! Hvala za dobrodošlico.... mojo odločlitev so podprli tudi moji.... pridružili se mi bodo pri jedilnikih....če jim bo kaj manjkalo.... so rekli, da bodo sami dodali kaj. Pred nami je vikend, upam, da ne bo prehudo deževalo, da bova lahko z mojim dragim naredila kakšen velik sprehod... brez sladoleda tokrat..... Lep vikend vsem, maša

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

5. avg 2005 8:43

Hojla! po 1 tednu in prvih 4 strogih dneh 3md beležim zmanjšanje teže za 3 kg. Sicer čutim rahlo utrujenost, ki je ne pripisujem toliko dieti kot delovni vnemi v službi. Mislim in upam da se je telo po 1 mesecu malce odpočilo in me ne bo spet izdalo. Zadovoljna sem z manjšimi cilji- kot je naprimer včerajšenj sadni dan brez grehov. Upam da bo tudi čez vikend šlo skozi. LP vsem tabina

marjanca45  

5. avg 2005 9:19

Bravo, Tabina. Ne misli na grehe, pa bo možnost zanje tudi manjša. Saj bo šlo, boš videla. Držim pesti. marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

5. avg 2005 10:47

Hojla MAŠA, a se ti to sprehajaš po lentu? Le kdaj si ujela zadnje sončne žarke? Res dobro skrivaš viške, tak da če že so kje ti držimo pesti, da čimprej izginejo... Kako ste danes hujšarice? Izgleda, da bo končno "normalen" dan. Prijetno ga preživite, pa bodite pridne Darchy

marjanca45  

5. avg 2005 11:24

Maša, če bi jaz moje kile pred dieto lahko tako skrila, sploh ne bi hujšala. Bravo, še ena "naša" med nami - Štajerko mislim. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. avg 2005 11:34

Ja saj.... temen kostim skrije vse to, kar kopalke odkrijejo..... Vsi se čudijo - še moja zdravnica - čeprav vsi vedo da me je preveč.... ampak tebi tako paše, lepo je porazdeljeno po celem telesu... le kakšna boš potem - poslušam že nekaj časa, ampak imam težave s kolki in hrbetnico ter prebavo.... moram malo olajšati moj sistem.... da bo spet tekel kot urica... Danes sem jedla samo sadje dopoldne in je bilo super... zdaj grem med pauzo na tržnico po melancane in solatko za kosilo. Odpovedala sem se skupnemu praznovanju rojstnih dnevov v službi.... ne bom grešila takoj na začetku! Na Lentu je velikokrat sonce.... danes spet kuka.... Upam, da bo lepo.... sicer bodo skušnjave hude.... Pozdravček z Lenta! Maša

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

5. avg 2005 11:52

Jaz se ful dostikrat peljem po lentu, maša, tako da se ne čuti, če ti katera kdaj potrobi ;-) Darchy

marjanca45  

5. avg 2005 12:07

Maša, moja sestra stanuje na Lentu, tako, da sem kar večkrat tam. Jezi me le, ker tako težko najdem parkirno mesto. Sicer pa je to zelo lep del Mb. Sicer pa te popolnoma podpiram, sploh, če imaš probleme z zdravjem. Zase ti lahko povem, da je mojih 15 kil minusa zelo veliko pripomoglo k temu, da ne rabim še na eno operacijo hrbtenice ( prvo sem imela aprila lani in je bilo grozno !). marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti