5. avg 2005 6:18
Dobro jutro, rožice moje drage !
Nekam lena sem za pisanje te dni. Saj se mi pravzaprav sploh nič ne ljubi. Ljudje okoli mene hodijo na dopuste, tukaj na forumu jih cel kup manjka, otrok ima krasne počitnice, jaz pa črnarim. Pa to je za znoret..... Ko mi je najbolj hudo, se spomnim, na moj letošnji krasen dopust in bi kar šla nazaj. Ampak potem si rečem: " Marjanca, sanja prase o koruzi, ko še trave nima......" in sem vesela že petka, ko me v soboto zjutraj zbudi mehur namesto budilke. No, to je pač to. Kaj hočemo. Penzija je še daleč.
Marjetka cvetka, ti si res prava rožica. Pridna si, da greš na sprehod tudi v dežju. Mene v službi tako ožamejo, da se mi popoldan res nič ne da. Komaj se spravim, da si naredim kosilo.
Masenka, dobrodošla v klubu hujšarjev ( pa kam so izginili vsi naši fantje - halooooooooo dečki, kje ste ) in hujšaric. Očitno si se že prepričala, kako nam je lepo. No, ko nam pa ni, gremo na forum, malo "pojokamo" in spet smo na pravi poti. Res je fino. In nič težko. Važen je cilj, ki si ga človek zastavi, potem pa veselo na pot po 3MD dieti, ki je bolj način prehranjevanja kot dieta. Mogoče je dieta prve 3 mesece, ker je pač določeno zaporedje obrokov, potem pa ni več tako. Je pa pametno prebrati forum za nazaj, vsaj en del, ker boš tam našla odgovore na večino vprašanj, ki se ti bodo pojavila.
marjanca45