Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Čokoladica  

član od: 29.7.2005

sporočila: 21

29. jul 2005 21:35

Zdravo! Jaz vas že dolgo prebiram, zdaj sem se pa odločila, da vas pozdravim in se vključim v debato. Predvidevam, da bom tudi še potrebovala podporo, ker sem 7.dan na 3MD. Dvakrat sem poskusila, da vidim, če se da tako jest in zdaj sem se kar odločila, da grem do konca. Naj povem, da je to od vseh diet, ki jih poznam, ena redkih, v katero se lahko vključi dovolj sadja in zelenjave in se da v okviru navodil sestaviti čisto v redu jedilnik. Tudi lačna nisem, saj me surova hrana nasiti. Imam celo težave, kako vse pojesti, ker sem prej jedla samo zjutraj in zvečer (kar je seveda hudo narobe) in se moram opominjat, da se ura bliža osmi in je čas za večerjico. Veliko mi pomagajo vaše izkušnje, ki sem jih prebirala, zato hvala. In videla sem, da ste fajn punce (torej ni res, da človek rata kislica, ko shujša). Toliko za zdaj in lep pozdrav vsem! Tako je pa zdaj pri nas na Primorskem! Čokoladica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. jul 2005 12:16

Hojla! Čokoladica,dobrodošla! Kajne,da je naša dieta vredu! Sam upoštevat moraš pravila in ne pretiravat.Včasih je bolje pojesti kakšen grižljaj preveč! Pa navadiš se na red pri hrani. Tukaj pa res ni nobene kislice,res so vse prav fajne punce. Mejte se lepo in ne se mi skuhat! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

31. jul 2005 15:41

Čokoladica, dobrodošla! Darchy, vse najboljše za rojstni dan - malo zamude a bolje pozno kot nikoli, a ne?! Ko bi vedele kako sauno imamo doma - čisto zastonj. Ni hudir da se ne bi še kaka kila stopila dol z mene! Pa saj smo hoteli vročino, ne, zdaj jo pa imamo nam pa spet ni prav! Upam, da nam uspe da gremo naslednji vikend na morje, da si naberemo novih moči. Marjetka cvetka, uživaj na dopustu! Lep vroč pozdrav kokos

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

31. jul 2005 15:59

Lep pozdrav od pečene ribice, čeprav sem bila v vodi in senci. Nekateri pač nismo za na sonce, vedno sem samo rdeča, potem bela pa spet rdeča itd., potem pa je poletja tako konec in je do drugega leta en problem manj. Sploh pa ribe spadajo v vodo in ne na sonce, torej so za mene primernejši pokriti bazeni. Hujšanje pa tako tako. Prva polovica diete je mimo, imam kakšne 3 kg manj. Tolažim se s tem, da vsaj nimam več, saj res ne stradam. Res smo želeli poletje, ampak to je že preveč, z vremenom pač nismo skoraj nikoli zadovoljni. Dobro, da še imamo nekoga, ki ga lahko po milji volji "šinfamo". LP riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. avg 2005 6:15

Dobro jutro, rožice ! Samo da je vročina mimo. V soboto sem plavala na Ptuju in ker sem pričakovala, da bo dosti ljudi, sem bila ob 9-uri že v bazenu. Zadnjič sem lahko plavala ob dveh, potem pa je bilo preveč ljudi v vodi, ki so se namakali in sem se hladila pod tušem. Sem pa vseeno preplavala 3000 m. Zdaj pa veselo, ohlajeno v nov tede, v nov mesec. Dobrodošle nove in veliko veselja z nami in 3MD dieto. Saj sploh ni hudo. Marjetka cvetka, je čisto vseeno, če si pri slani ali sladki vodi, samo, da ni treba v službo. Pa poglej, vsega silnega čakanja v kolonah ne boš rabila doživljati...... Doma pa senca, kakšna dobra papica, pa malo žuljenja s tvojimi tremi in bo ravno tako lepo. Riba ribica, na rečo meni sonce ne dela problemov. Res pa je, da vsako leto žemarca začnem jesti več korenja in se mi kar obrestuje. Na začetku moram prfvič in drugič paziti in se mazati, potem pa sem že utrjena. Za drugi del diete pa tako veš, da gre vse bolj počasi, ampak sigurno. Zase pa res vedno bolj dvomim, da bi mi ratal še en krog. marjanca45

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

1. avg 2005 9:57

Pozdravljene vse skupaj! En teden diete je za nami, hujsamo zopet v trojcku, jaz, moj moz in moja mami. Mozu je slo dol 2,5 kg, meni skoraj dve kilce, mami pa se ni porocala o rezultatih. Prvi rezultati so zelo obetavni, sem zelo zadovoljna! :D Danes je pred nami sadni dan, jaz sem ze sicer malo navsezgodaj gresila z cokolado. Vsem lep teden in veliko uspehov pri dietiranju! Katarina

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

1. avg 2005 10:31

Zlatke moje! Kako sem vas pogrešala! Zadnji mesec je minil, kot da bi ga eden sunil v - - -. Poročilo glede diete: Ta vikend bi jo že morala zaključit, ampak sem bila vmes v Grčiji dva tedna - in lahko si mislite, da se je tam nisem ravno držala. Tako, da jo bom še potegnila do konca tega tedna. torej na začetku diete (kje je že to) sem imela 75+ kg, zdaj jih imam 69-. Po Grčiji sem šla na 71kg, in takoj v enem tednu na skoraj 68. Skratka skupaj sem jih izgubila dobrih 6kg, od tega večino v prvem mesecu (4). Zelo zelo dobro se počutim in zdi se mi celo, da so bili vsi grehi zelo dobri za moje telo. Jaz sploh ne morem opisati svojega veselja nad to dieto. Ne morem verjeti, da sem končno našla rešitev za svoj največji problem - to je- uganile ste! - debelost. Čaka me še dolga pot - namreč jaz sem si zadala dolgoročen načrt - 1 leto: 3 mesece dieta (6 kg dol na 69kg), potem 3 mesece upoštevam še navodila za po dieti (upam še kakšna dobra dva kg dol na 67-66kg), potem drugi krog diete (upam na 60 kg) in spet tri mesece ob Rinini knjižici za po dieti (pod 60 kg). Nato pa še celo življenje pazit. Žal sem se morala sprijaznit, da je hrana moja slabost in da če nimam nekega reda moj želodec pade totalno ven in moram pojesti vse, kar vidim. Ampak se mi zdi majhna cena, da vsak dan malo pazim, pa se vsak dan zato bolje počutim. Pa še vsak dan je lažje. Hvala vam vsem za vašo podporo - z vami je bilo toliko lažje - predvsem ob mojih grehih. Vesela sem, da vidim nove pogumne hujšarice. Še veste ne, koliko veselja vas čaka. Zares je pomembna samo vztrajnost - grehi gor ali dol, svažno je amo da se dieta nadaljuje. Veliko uspeha novim in starim dietaricam! vaša mala mucica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. avg 2005 11:43

Mala mucica, delim veselje s tabo, ker vem, kako vse komaj čakamo na konec in na končni izid. In potem veselje, ko se končno pozna na tehtnici, pa na oblačilih, na počutju, skratka, mislim, da s tem načinom prehranjevanja dobimo kar veliko samozavseti, ki pomaga na vseh področjih življenja. Dobra si, da imaš že plane za toliko časa naprej ! Res je, da sem tudi jaz v prvem mescu izgubila največ kil, potem pa je šlo bolj počasi. Ko berem druge, ki delajo 2. krog, gre tam še počasneje, ampak očitno človek že s 1. krogom dobi dovolj volje in izkušenj, da ne odneha. To, da bi pa bil človek popolnoma "neoporečen" in da ne bi nikoli grešil, pa po moje tako ni človeško. Res pa je, da je fino, če se to "grešenje" lahko kontrolira. Tudi jaz se tri mesece po končani dieti kar pridno pazim, čeprav sem bial prejšnji teden neverjetno željna grehov, ki pa sem se jih z veliko muko otepala. In zato, da ga ne bom ne vem kako zelo biksala, si še vedno pišem jedilnik in se na ta način malo bolj kontroliram. Saj ne verjamem, da bom to počela nslednjih 30 let (!), ampak sedaj sem se pač navadila na takšen red in mi je kar všeč. Tudi jaz se namreč kot ti, zelo hitro pričnem basati z vsem živim in potem se grem lahko le še "igre - beri nažiranje brez meja". Glede na to pa, kako krasno se sedaj počutim, me nič ne mika, da bi na plano sper vlačila oblačila, ki sem jih spravila nekam na dno omare in za katera upam, da jih ne bom rabila nikoli več obleči. Uživaj v svoji novi podobi in veselju, ki te ob tem obhaja !!!! marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. avg 2005 13:53

Hojla! Marjanca,čeprav ne gremo nikamor na dopust,je men vseeno fajn.Včeraj sem dala nahrbtnik na rame,pa mal v hrib,pa sem se morala trikrat plazit pod električnim pastirjem(pol pa človek uživaj v hoji,če morš),pol sem pa prišla na vrh,kjer so imeli veselico in sem si en bandidos ice privoščila.Šli sva skupaj z mamo,ker trenirava,v nedeljo jo bova mahnili na Uršljo goro!Verjetno se nama bo še kdo pridružil!Upam,da bo vreme zdržalo,če ne pač kdaj drugič. Ribica,mene tudi nima sonce preveč rado in me sam ožge,da sem ko kuhan rak,pol se pa olupim in sem spet čist bela.Zato se tud jaz sonca bolj izogibam. Uživajte v teh lepih vročih poletnih dneh¨! Marjetka cvetka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

1. avg 2005 18:03

Hojla potepinke! HVALA za vse lepe želje. maychi, a še velja, če ti za nazaj voščim? Se mi zdi, da sem junija prešvicala tvoj rd...torej, vse najlepše, kile, ki si jih želiš, pa da ti uspe vse, česar se lotiš! Naporen vikend je bil... pridelala sem leto in dve kili.... jao jao...danes tudi nisem kaj pridna... edino vode sem spila liter in pol. Sicer pa že cel dan delam za računalnikom... vročine je le malo ušlo v kabinet - prej sem pa stopila ven, pogledat kaj psička počne in me je skoraj prilepilo na podlago... wau, še zmeraj pasje. Hja, smo se pritoževali nad dežjem, tole kuhanje nam pa spet ne paše! Za večerjo bo definitivno sadna solata z goro ananasa! Rabim osvežitev! Pridne bodite, Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti