Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

18. jul 2005 9:16

Pozdravljene! Kako ste? Jaz dokaj dobro. 3md mi gre kar dobro od rok. Včeraj pa sem storila en greh. Bila sem na obisku in pojedla 4 kekse, sabo pa nisem imela jedilne čokolade, tak da upam, da bo vse kul... Kako pa gre ostalim? Tuna, prihajam iz okolice Rogaške Slatine, študiram pa v Celju, trenutno pa sem na praksi v Štorah. Lep dan vsem, naj vas sonček pogreje. saby

neznan uporabnik

18. jul 2005 11:32

pozdravček! lep pozdrav vsem, ki ste se vrnile iz oddiha. Upam da ste prenovljene, da v naš forum vnesete malo svežine, ker eni še na dopust čakamo. Ja marjanca, ti si jo pa kar daleč mahnila, sicer pa prav tako. jaz grem pa konec tedna v toplice za par dni za začetek. Spet bom na preizkušnji. punce, držite mi pesti. ampak prednost je ta, ker bomo v apartmaju, tako da si bom lahko po volji pripravila, če me ne bodo potegnilo kaj drugega. Prva stvar je vinček. Moj rdeči vinček. Hmmmmmm. Bom se mogla res nazaj držat. Bom si verjetno pol foruma sprintala in s sabo nesla za motivacijo, ko se mi bodo cedile sline. Sicer pa sem že dva dni zunaj. V soboto smo šli v diskoteko, kjer so vsi bili na alkoholu, jaz pa na vopdi. V bistvu me sploh ni mikalo. Ampak je pa bilo vseeno hudo. Zelo dober koncert. Včeraj pa sem bila na vaški veselici in vsi okoli mene so pili pivo, jaz pa za spremembo radensko. 2. L SEM JE SPILA. kar tekla je. in malo me je imelo, da bi, ampak sem rekla da ne, še posebno potem, ko so me spet vse napadli, kako sem shujšala. Kaj sem jedla.... Vsi mi rečejo da jih imam - 20. Ampak ni. Sem si končno spet oblekla krilo. Pohvale so kar deževale. In ko sem rekla,da, sem šele na polovici diete, so vsi ja kaj kam pa boš hujšala? hmmmmmm... kot da še nimam dovolj zaloge. najhujše je bilo zvečer, ko je bilo konec in smo šli k kolegici domov. Mojemu fantu je obljubila, da mu speče čevape.... Jau, kaj so dišali.... in to ob dveh zjutraj...Pa to ni res.... in čebula.....tako me je mikalo.....in še celo noč....pravzaprav še sedaj moja soba smrdi po mešanici piva, čebule, ter čevapčičev..... To mi je ostalo za njim, ko je on odšel domov.... nikakor je ne morem preluftat.... tuna, sem slišala da je bilo baje hudo na pivu in cvetju. moj fant je bil. jaz nisem šla, ker bi potem šla moja dieta v nulo.... bi grešila in nočem, sedaj ko sem na vrhuncu.... saby, če si mela oh dan, pol ni panike,... saj pa ni nujno da vedno poješ čokolado. Pač ni panike. Pač pozabiš.... jaz včasih kar pozabim...vendar pa ne tega namerno pozabljat, ker pol pa ne bo dobro... boš kot rdeča mušnica... :) hja nič, dovolj napisanega..... se spet oglasim... zadnje čase bolj malo, ker vedno nekaj štorkljam in se mi ne tolko tega kabla vlačit sem in tja. sedaj se grem malo sončit..... lp, skozipadalica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

18. jul 2005 11:57

Marjanca45.... tisti vse najboljše je morda letel na moj rojsnti dan? Hmmm- mala napača, ker jaz ga imam šele 28.julija. Pa vseeno hvala, si prva Vidim, da si uživala na dopustu (no, razen pass out), bomo vesele kakšne slikce tvojega tekanje po mehiških plažah, še dobro, da se ubežali emily. Maychi, pa kaj je to ena kila, bi rekli nekateri, se mi pa zdi, da si ti v istem košu z mano, ko je kilo dol spravit živ hudič! Ampak sej itak ne bo toplega vremena za sladoled, za rekreacijo je pa prav primerno. Moram ti povedati, da sem se nekaj časa držala montija, zdaj ga pa prav po počitniško se*jem. upam, da bo ta vikend lepo vreme, z dragim razmišljava, da bi se zapeljala do balatona. kje je naša vremenarka, kaj napoveduje? ali lahko katera kak camp priporoča? lep dan, morda pa po desetih dnevih danes ne bomo videli dežja...h a ha Darchy

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

18. jul 2005 19:45

Vremenarka je tu, samo ne sežem do Balatona. S to temo sem "doma" samo pri morju. Pa še zadnjič sem se uštela. Ponoči je namreč prišel vetrič, na katerega nisem računala, in se je vse razkropilo. Če se zmotijo oni v Ljubljani, se lahko tudi jaz včasih. Pa še en na pol vremenarski vic, ker smo ob Marjanci mislili tudi na orkane. A veste , zakaj imajo vsi orkani ženska imena?....Zato, ker so kot ženske. Ko pridejo, so vsi mokri in divji, ko pa odidejo, ti odnesejo avto, hišo... Pa še enega za skozipadalico, da je ne bo zamikala restavracija na dopustu. Restavracije so namreč zelo podobne seksu. Včasi nudijo polno postrežbo, včasih pa le samopostrežbo. Upam , da ne bo zamere, ker se mi zdi, da smo včasih preveč resne. Povsod dežuje, samo pri nas je suša. Grem zalivat... majdad

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. jul 2005 21:59

Majdad, danes dopoldan sem si ogledovala fotografije iz vašega potovanja in spraševala znanko, če je na fotografijah tudi katera iz Kopra. Kako zgledaš, ji seveda nisem vedela povedati, čeprav vem, da zgledaš shujšano. Povedala mi je, da sta bili iz Kopra dve, saj si verjetno predstavljaš kako težak pogovor je to bil. Slike so čudovite, najbolj pa se mi je vtisnil v spomin modra stavba, verjetno marmor, pred njo je bil tudi moder marmor. Pozabila sem, kje je to bilo. Skratka, lepo obujaj spomine! Hvala za vice, so dobrodošli. Lep pozdrav vsem in lahko noč! riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. jul 2005 22:10

Živjo! Skozipadalica zdaj sem pa že res radovedna! Kdaj se nam boš pokazala? Priznaj, to je najboljše obdobje diete, da ti veliko novega zagona. Uživaj in dobro izrabi to. Darchy nisi edina tudi sama ga hvala bogu le danes zvečer Se****. Se moram še malo kontrolirati, mislim malo bolj striktno, ker grem konec tedna na dopust Kjer pa nekako vem, da bo to bolj težko. Sicer pa dopust je tisto obdobje, ki ga vsi komaj čakamo in ki si ga bolj po redko privoščimo, zato je treba uživat. Sicer pa ni nujno, da to pomeni jest. :))))) Pa koga jaz farbam? Sebe? Že zdaj točno vem, da bo največji problem prevelik kaloričen vnos, že zaradi zaužitega alkohola. :) Kje so šele ostale kalorične dobrote (sladoled,....sladoled, sladoled,...), ki si jih bom privoščila. Mislim, da bo prekratek dopust, da bi lahko upoštevala nekakšno zaporedje,..., da bi lahko okusila vse dobrote, ki se mi bodo ponujale. Zato že zdaj upam, da bo čim manj +++ kilogramov, predvsem pa da nebo dodatnih cm okoli pasu! Grem zdaj en oče naš in zdravo marijo zmolit, da bi uslišal moje želje. Kaj mislite, bo dovolj? :) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. jul 2005 6:34

Pozdravljene, zgleda da bo spet dež, končno ne, ga je že kar primankovalo....ha,ha,ha.... Rožica tudi jaz šibam v petek na dopust, 14 dni morja. Tudi mene zelo skrbi hrana in alkohol. Sicer delam že zdaj neke plane kako se bom prehranjevala, vendar vem da ne bo čisto tako kot sem si zamislila, verjetno da me bo hrana zamikala. A nismo uboge,kakšne probleme si delamo. Bom poskusila zjutraj na tešče tečt po plaži, pa plavala bom malo več, pa z otroki bom badbinton igrala, pa se bo vse skompenziralo....upam da bo res tako lahko. Rožica dej ti pa še zame malo zmoli, pa bova obe veseli in zadovoljni. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. jul 2005 8:55

Zdravo, rožice ! Berem, kako vas skrbi hrana na dopustu. Tudi z mano je bilo tako in kar malo prestrašena sem šla tja dol, ker nisem vedela, kako bom zdržala vse skušnjave. Ampak sem si že tisti dan, ko smo bili na letalu 11 ur, vzela s sabo jabolka, tako, da sem imela že kar sadni dan. Potem pa še 1x. Ko sem boste kateri dan res preveč pregrešile, imejte naslednji danj sadje, pa se stvar kar popravi. Tuna, tole tekanje po plaži zjutraj je zlata vredno, verjemi mi. In potem je občutek, da je človek nekaj naredil zase, božanski. Pa tudi, če kaj poješ preveč, se s tem nekako uravna. Pisala sem, da sem si pridelala skoraj 2 kili, pa je izgleda bilo marsikaj narobe z mojim odvodnjavanjem, saj sem imela noge, ko sem prišla z aviona, debele kot bruna in meča čisto trda. 3 dni sem potrebovala, da se je to uredilo in kile so tudi šle nazaj na tiste, s katerimi sem šla na dopust. Tako, da ni panike. Glede na to, kakšne količine sem pojedla hrane ( ločevane), pa tista 2 maxi sladka večera, pa ni bilo nič s kilami. Po moje je treba samo migati, da se vsaj del pokuri. Rožica, imaš prav, da je dopust tako reden in težko pričakovan, da si ga preveč zagreniti s prehranjevanjme tudi ni treba. Saj človek zelo hitro najde neko mero. Mene so mikali le zajtrki, ko je bilo možno jesti vse živo, ampak sem vztrajala ( razen 3x). Darchy, saj sem res smotana. Se vidi, da še nisem na evropskem času. Se opravičujem - sem zabluzila 28. junij in julij. Ampak čestitke vseeno veljajo od srca. Boljše prej, kot nikoli. Glede Emilly smo pa res imeli srečo, saj je bil točno na tistem področju, kjer smo bili. Kar hudo mi je, ko pomislim, kako bo razdejal tiste lepe kraje. Pacek. Majdad, si kar malo oživila tole debato o prehranjevanju s tvojima vicema. Spomni se še kakega. Zunaj seveda spet dežuje. Še dobro, da sem izkoristila lepo vreme in se v Ptuju naplavala ( 2500 m). Pa še kar sadni dan sem imela. Punce, kaj ste ve tudi tako nore na lubenico ? Je to normalno, da je pojem po 2 kg naenkrat ? Sploh ne morem nehati, doklet me že vse ne tišči. Samo to pa je res prenažiranje prve vrste. marjanca45

neznan uporabnik

19. jul 2005 9:58

jutro! kaj je zaj to? dežuje, spet:( ( le katera je grešila????) rožica, ma saj me ni spet tolko zmanjkalo. Nekaj je res nekaj pa mislim da je zraven zavisti. Bom pa se res pokazala kmalu! Ko dobim nove slikce. Sedaj so še same stare. Vidim da nimam samo jaz probleme z dopustom glede alkohola...... hja mam predlog... en dan se napijte tako, da ne boste več teden dni mogle videti alkohola, pa je problem rešen .... čeprav, to je samo predlog! pri meni to ne velja. Za dva dni bi me že spet mikalo. bom pa poskusila samo rdeče vino piti brez kokakole , samo pol vem da me bo vsekalo že po dveh kozarcih, ker že dva mesca nisem poskusila niti kapljice. ...bomo videli... pustimo se presenetiti... marjanca, meni se se zdi normalno pojest dosti lubenice naenkrat, samo ne vem kam ti res daš 2 kg. Jaz je ne spravim vase naenkrat... čeprav me je precej skupaj. Pri meni je tako da jaz lahko jem celi dan , samo vedno malo. No ne kot mačka, malo več. Ker sem hitro polna in kmalu spet hitro prazna. Čeprav se je sedaj v času diete veliko sprememnili. Jem 3 x na dan in sploh nisem lačna. Včasih vmes pa grem na vrt in kar tam pojem kako papriko ali kaj podobnega... A je to mišljeno 2kg z lupino? pol spet ni tolko.... v glavnem če uživaš, si jo privošči ...bolje lubenico kot 2kg packarij... aha.... se že jasni.... naj kar, ker drugače bo hudo... pa ne grešit ker bo spet dež......

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. jul 2005 10:24

Sem na internetu na eni strani našla vremensko napoved za 10 dni, ki ni nič kaj prijazna, dež naslednjih 9 dni - http://bob.czp-vecer.si/igre2005/vreme/ - evo poglejte, prava katastrofa. Marjanca tudi jaz pojem 2 kg lubenice naenkrat, mi sploh ni problem, sem pa potem tudi non stop na wc-ju. Skozipadalica, tudi pri meni ne bi šlo da bi se ga en dan napila, ker ko mi ne gre več enostavno neham piti, tako da sem le redko pijana. Smo imeli pa že včeraj predpriprave za morje, vsi so pili, jaz pa sem pila vodo in sem tudi povedala da jaz vsaki dan ne mislim piti, ker ne mislim priti z dopusta debela od alkohola. Sicer pa tudi nisem ljubitelj alkohola, pijem pa samo bambuse in samega vina nikakor ne bi spravila po grlu. No sej malo se pa kaže sonce, tudi pri nas. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti