19. jul 2005 8:55
Zdravo, rožice !
Berem, kako vas skrbi hrana na dopustu. Tudi z mano je bilo tako in kar malo prestrašena sem šla tja dol, ker nisem vedela, kako bom zdržala vse skušnjave. Ampak sem si že tisti dan, ko smo bili na letalu 11 ur, vzela s sabo jabolka, tako, da sem imela že kar sadni dan. Potem pa še 1x. Ko sem boste kateri dan res preveč pregrešile, imejte naslednji danj sadje, pa se stvar kar popravi.
Tuna, tole tekanje po plaži zjutraj je zlata vredno, verjemi mi. In potem je občutek, da je človek nekaj naredil zase, božanski. Pa tudi, če kaj poješ preveč, se s tem nekako uravna. Pisala sem, da sem si pridelala skoraj 2 kili, pa je izgleda bilo marsikaj narobe z mojim odvodnjavanjem, saj sem imela noge, ko sem prišla z aviona, debele kot bruna in meča čisto trda. 3 dni sem potrebovala, da se je to uredilo in kile so tudi šle nazaj na tiste, s katerimi sem šla na dopust. Tako, da ni panike. Glede na to, kakšne količine sem pojedla hrane ( ločevane), pa tista 2 maxi sladka večera, pa ni bilo nič s kilami. Po moje je treba samo migati, da se vsaj del pokuri.
Rožica, imaš prav, da je dopust tako reden in težko pričakovan, da si ga preveč zagreniti s prehranjevanjme tudi ni treba. Saj človek zelo hitro najde neko mero. Mene so mikali le zajtrki, ko je bilo možno jesti vse živo, ampak sem vztrajala ( razen 3x).
Darchy, saj sem res smotana. Se vidi, da še nisem na evropskem času. Se opravičujem - sem zabluzila 28. junij in julij. Ampak čestitke vseeno veljajo od srca. Boljše prej, kot nikoli. Glede Emilly smo pa res imeli srečo, saj je bil točno na tistem področju, kjer smo bili. Kar hudo mi je, ko pomislim, kako bo razdejal tiste lepe kraje. Pacek.
Majdad, si kar malo oživila tole debato o prehranjevanju s tvojima vicema. Spomni se še kakega.
Zunaj seveda spet dežuje. Še dobro, da sem izkoristila lepo vreme in se v Ptuju naplavala ( 2500 m). Pa še kar sadni dan sem imela.
Punce, kaj ste ve tudi tako nore na lubenico ? Je to normalno, da je pojem po 2 kg naenkrat ? Sploh ne morem nehati, doklet me že vse ne tišči. Samo to pa je res prenažiranje prve vrste.
marjanca45