8. jul 2005 10:42
Zdravo punce! Kako ste kaj? Vidim, da ste vse zelo pridne. Le tako naprej! Po dolgem času se vam tudi jaz oglašam, ne vem, če se me še katera spomni. S 3md sem končala v začetku februarja. V marcu sem imela prometno nesrečo in nisem se več tako gibala kot bi mogla, tudi majhne pregrehe sem delala in si pridobila nekaj dodatnih kg-jev. Sem pa takrat v 3. mesecih izgubila 23 kg-jev. Malo razmišljam o povratku oz. o 2. krogu 3md. Nekaj pa me zanima. Ali je že katera izmed vas delala 2. krog 3md? Če katera je, me zanima koliko kg se da spraviti dol v 2. krogu. Jaz bi se rada znebila še nekje 10-15 kg. Zelo vesela sem, da vas je na forumu toliko, veliko novih. Pa še nekaj. A vse pijete juho na B dan? Jaz sem jo v 1. krogu ves čas pila. Zanima pa me, če je učinek enak, če juhe ne piješ. Želim vam obilo uspehov in skoraj 100% sem, da se vidimo v ponedeljek, ko postanem vaša nova (čeprav stara) sotrpinka, da grem v boj proti kg-jem z vami. En lep, čeprav deževem pozdrav. A kaj pogrešate sonček? Jaz sem v službi, opravljam obvezno prakso in to še do konca meseca, tako da imam možnost do dostopa foruma skoraj ves čas... Mejte se!!! P.S. pa še eno prošnjo oz. vprašanje imam. Kje se da dobiti geslo za dostop do slikc? Tudi jaz bi prispevala svojo... saby