Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

6. jul 2005 7:56

dobro jutro-kar se zelenjavnih pic tiče, mi si jih za malico naročamo, pa se prištulim zraven in naročim vegetarjansko...seveda je bil gor sir, naročim brez sira, so mi pa dali koruzo. zdaj pa naročim kar navadno, ker ženske jemo polovičke, pa dam svoji kompanjonki ves nadev in ne rabim brckat vmes. papilon, pohane bučke-so drobtine jajce in moka, kajne? ni lih b.. :/ da en omenimo maščob. je pa res, da je zdaj tak čas... privošči si jih raje za OH zvečer. tuna...kar s emoje postave tiče...na sliki s ene vidi, kako še nekaj časa špeh vibrira, ko se ustavim:) ne vem, ne najdem prave volje, to ideto vlačim sprekinitvami že od novega leta, saj težo vzdržujem, ampak konstrukcija teže je pa za bruhat. lanske bikinke ne pridejo v poštev, ker se mi tanjše vrvice zarežejo v špeh, da se ful vidi - to je moj dosežek od lani. če pa kdo vpraša , kam hujšam...jaz vem- če sem lani lahko, in sem se na lastni koži prepričala, da je možno izgubit "dedno veliko rit". če vem da je možno, potem je to dokaj realen cilj. zelo me razkuri, ko s ecel teden držim diete, pa je v petek zadevakr dobra na oko... potem pa ga v nedeljo "malo pobiksam"- to je, s ene nažiram, ampak jem normalno, pa sem v ponedeljek vsa trebušasta. vem samo, ali naj do jeseni pustim vse skupaj pa pač jem "lahko" uravnovešeno hrano. mene majo že vsi poln kufer, ker jem skoz samo nekaj od razpoložljivega.... sicer pa še zmeraj trdim, d aje zame to edina sprejemljiva dieta. tako da se pridružujem vsem hvalam. če bi le kako cepivo za povečanje volje bilo... tabina

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

6. jul 2005 9:14

Dobro jutro! Tabina, to, kar govoriš o konstrukciji teže... Na nekem drugem forumu sem brala, da je tako zato, ker naša dieta vsebuje premalo beljakovin in ker premalo(krat) jemo in ker pojemo preveč sadja (zaradi sladkorja, ki ga vsebuje). Teža se nam sicer manjša, vendar ne na račun maščobe, ampak na račun mišic. Četudi smo pridne in telovadimo in športamo, telo nima ustreznih hranil... in "požre" mišično maso. Ker je mišična masa težja od maščobe, se nam teža lepo niža... če pa kritično pogledamo svoje telo, pa smo zelo "mehke". Nočem nobne odvračat ali delat slabe reklame naši 3MD, samo povem, kar sem nekje prebrala in kar opažam tudi sama. Sarica, hvala za nasvet glede modrca! Grem ravno danes v akcijo - po trgovinah pogledat. Upam, da bom našla kaj primernega!! Sicer pa sem brala, da je za mojo težo tek odsvetovan - zaradi poškodb sklepov, do katerih rado pride, če imaš toliko prekomerno težo kot jo imam jaz. Modrček bom vseeno kupila, saj mi bo prišel prav - če ne pri teku, pa pri drugih športnih aktivnostih. Zadnje čase se nad badmintonom navdušujem... Lep dan vsem! andrinaa

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. jul 2005 10:22

Hojla! Danes sem na vodi in zaenkrat nobenih problemov.Tretji vodni dan,še nekaj dni pa konc.Komaj čakam,ker si bom lahko potem bolj svobodno določevala jedilnik.Zjutraj bom še seveda na sadju,bom pa seveda pojedla več beljakovin.Teh mi resnično primanjkuje,prav željo imam,da bi jedla samo beljakovinsko hrano. Rožica,teb grejo pa kile super dol,men pa teža kar stoji in se nikamor ne premakne. V jesenskem krogu sem shujšala 11 kg,se potem zredila za dva kg in sedaj izgubila samo 5 kg. Mogoče bom dieto še kdaj ponovila,toda letos nič več. Brittney,kako pa vam teče voda po grlu?Men je kar vredu,zaenkrat nimam nobene posebne želje po hrani. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

6. jul 2005 10:25

Jutro! Tuna nič me preveč ne hvali. Če prebereš malo boj nazaj, boš ugotovila, da sem bila jaz ZELO lena za rekreacijo. In sem si samo obljubljala. Zato se tudi zdaj sama čudim, da me kar vleče ven, da bi migala. Ti si dvakrt na teden aktivna že to je nekaj. Kar tako naprej. Tabina Ti si res luštna punca. In vidim da dobro veš kaj hočeš, verjamam da ti bo z malo truda uspelo. Ne prestavljaj na jesen. Pazi se zdaj! Zdaj je pravi čas, dite je najlažje izpeljat v teh vročih mesecih, ko je veliko sadja in zelenjave. No vročine še ni ta prave, čeprav se je sonček prikazal. Ne oziraj se na druge, tudi mene so imeli poln kufer, pa so se navadili da bom jedla kar bom in da me ne bodo pripravili drugače. Vem da ko ni trdne volje iščeš vsemogoče izgovore. Ne išči jih v drugih, poglej v sebi in vstrajaj saj točno veš kaj želiš dosči! In tega zagotovo ne boš dosegla tako, da odnehaš, kvečjemu bo tvoja riitka do jeseni večja. Ravno včeraj, ko se imela tisti grešni dan, mi je oče sam rekel ti pa ja ne ješ tega. Tako da sem ga kar začudeno pogledala, ko pa mi vendar vsakič znova ponudi, če bi slučajno tudi jaz jedla,.... pa ne zato, da bi me s tem izzival ali kaj podobnega, vidim da je ponosen na,me da imam takšno voljo in da se kontroliram pri harni. Da tudi sadja ne vzamem takoj po kosilu,..... Malo bolje pogledaj tudi okolico in v vsaki kritiki ne potegni le najslabšega ampak poišči dobro stran ... Tabina Zadaj si bližji cilj (npr. vikend brez greha,....) boš videla da se počasi daleč pride, le veliko volje je potrebno in tu nas je veliko ki to potrjujemo. Če dodam le še to, se tudi z grešnimi vikendi da izgubit kakšen kilogram, tu sem ti dokaz jaz. Prav vsako soboto od maja, lahko bi rekla da vsaj dve vsak mesec v tem letu in prav vsako od maja sem grešila. ZELO GREŠILA! Imeli smo razna slavja (60. let, abrahame, poroke,..), kjer res nisem želela komplicirat, oziroma kot reče ena na forumu to je le enkrat v življenju in sem si privoščila. Med tednom pa sem jedla naprej po dnevih, ki so sledili, kot da nebi grešila. In kljub temu so šli ilogrami v minus! Res da počasneje, šli pa so le! Zato ne išči izgovorov in uresniči svoje cilje, ker ti manjka le še malo. Imam občutek, da bo jeseni ta cilj majo bolj oddaljen. Ali pa poizkusi s tem načinom po 90.dnevni ditei in morda štartaš jeseni znova. Vendar, če mene vprašaš je škoda da nebi zaključila! Škoda truda in odrekanj,..! Premisli! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

6. jul 2005 11:54

Rožica, prvič izvajam to dieto... mislila sem mesec, ja... jaz sem v 1. izgubila 7 kg, v 2. mesecu 3 kg, v 3. mesecu pa samo 1 kg... pa nočem pri tem ostat... :I Jaz bom kar nadaljevala dieto, 24.7. končam, potem pa začnem spet 28.7. z njo (27.7. mam namreč rojstni dan in bom ziher jedla kaj, čemur bi se reklo grešiti) To pa imate čisto prav, za pico... naslednji teden, ko gremo ven, si jo bom naročla brez sira, pa naj si mislijo, kar si hočejo... navsezadnje, tako kot ste rekle, jaz plačam :) Veliko vztrajnosti in volje še naprej, Tina

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

6. jul 2005 14:01

Artemis, ti imaš pa rojstni dan en dan pred mano! :-D Darchy

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

6. jul 2005 14:49

jaz sem imela včeraj drugi vodni dan, preživela brez posebnosti, danes zjutraj mi je bilo pa zelo slabo (pomanjkanje sladkorja), ko sem pojedla pest rozin je bilo boljše. A imate tudi ve podobne izkušnje... No danes je beljakovinski dan in sem za kosilo pojedla sendvič s piščančjim mesom in zelenjavo, najhuje je v sredo, ko delam do petih, malica je pa pri nas od 10-11. Bom predlagala spremembno del. časa:) katalonija28

tetka.teti  

član od: 10.6.2005

sporočila: 6

6. jul 2005 14:50

Sem v redu. Nadaljujem z drugo knjigo. Telovadim bolj malo,razen če k telovadbi spada sex z ljubimcem na zadnjem sedežu avtomobila. Lepo popoldne. tetka.teti

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

6. jul 2005 14:51

hoja, rožica hvala za mnenje... saj pomaga. saj jem še vedno sadje, samo ne držim se zaporedij dni in me kr slaba vest začne kljuvat... in pol pride ona žlehnoba ki reče- NE BOM, ZA KOGA PA BI NAJ....IMAM 2 OTROKA LAHKO SEM ŠPEHATSA... kakorkoli danes sem si kupila nove kopalke. številko večje kot lani (jaz imam spet joške:) in številko manjše kot predlani. no, tako je na stvari, res vem kaj hočem. v bistvu sploh ne gre za hujšanje. želim se prehranjevat zdravo, pa d as ee redim. pa ne želim bit "mehka". mislim, da je bilo dovolj obdobij, ko sem bila. nikdar pa še nisem bila koščena... kakorkoli, utrdila bi s erada. ne moti me da so maščobe nadomeščene z mišicami, samo d a en zgleda vse skupaj kot žele! artemis, te izgube sploh niso slabe!!! vsekakor pa ti svetujem, d as edržiš 90 dni po dieti, ne kr nadaljevat! prvič, ker ni dobro za telo, drugič pa, ker se ti telo navadi in ne boš kaj dosti hujšala, kvečejmu s eboš naveličala. poglej mene!!! mislim, d aizdajatelji knjižice zelo dobro vedo, zakaj naslednjih 90 dni ni enakih prvim.... marjetka, na zdravje!!! bomo zmogli?? bomo ja! poročaj jutri. mesečni in skupni rezultat (prehitevam, kaj)? lp, tabina tole moram dodat: tetka teti.seveda spada k rekreaciji, toliko bolj, če je malo strahu zraven :)))) a ljubimca pripeljala izgubljena teža? Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 06. jul 2005 14:52:44

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

6. jul 2005 15:05

Živjo vsem, danes pa tudi mene nekaj razmetava, tako da bi jedla vse po vrsti, ne vem, ali imam luknjo v trebuhu, ali velike oči, ali pa je to posledica pomanjkanja česa. Grem kar lepo domov in kaj poiskat, kar v b dan spada, dokler se ne spravim še nad kaj drugega...mogoče je pa to tisto, ko imaš že polno kapo zaporedja, pa bi vse malo obrnil...saj bo. Ali ima drugače katera druga še izkušnje iz montija po 3md? Jaz namreč nekaj razmišljam v to smer, ampak moram še literaturo naštudirat, da bom vedela točno...zdaj pa samo povprašujem, ker me zanima, če kdo že kaj ve? Lepo se imejte, grem domov v raziskovanje hladilnika...sirčki in skute.... Sarica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti