6. jul 2005 16:02
Ne, ampak sedaj lahko poizkušam nove položaje. tetka.teti
6. jul 2005 16:02
Ne, ampak sedaj lahko poizkušam nove položaje. tetka.tetineznan uporabnik
6. jul 2005 16:18
živjo vsem rožcam! jaz uživam doma. Sem si vzela kar počitnice. No da grem kar po vrsti. Najprej je bil piknik. Cel dan sem jedla sadje, da sem zvečer pojedla tistega pujsa in zelenjavo. Tako da sem se zdržala 100 %. Bilo je edino pozno, ali kaj čem. Tako je pa pač bilo. In sem imela tako zajtrk in večerjo. In najboljše pa je bilo to, da ko sem prišla, so me takoj vsi napadli koliko sem shujšala. Da se mi ful pozna. tako da mi je samozavest kar zrasla. No včeraj sem imela vodni dan in mi je malo čudno, da je bil minus le 0.5 kg. Tako imam sedaj po prvi tretjini minus 11 kg. Tu nekje. Mi je vaga malo sumljiva. V glavnem sem kar zadovoljna. Skoraj več ni videti druge mišelinke, ta prva pa se zgleduje za njo. V glavnem vse je šlo kar precej dol. Se pozna. danes sem si spet očistia moje tri fante in zvečer hop na enga izmed njih in grem na eno kratko turo. Bicikle mislim. Adrinaa.... jaz bi rekla za tisti komentar naslednje. za vsako dieto se je še našel nekdo, ki jo je skritiziral. jaz se ne oziram za to. Sicer je res, ampak neem če je katera dieta tako polna vsega kot ta. V bistvu ješ vse, samo paziš kdaj in kako. Medtem ko pa pri drugih dietah tega ne, onega ne,.... Bistvo tega je to, da se pač v redu počutiš. In ko stopiš na tehtnico si še boljše volje. IN glede tistega da smo mehke. Ja seveda špeh se topi počasi, ampak naenkrat pa to spet ne gre. Počasi, počasi, ampak ne pozabit na telovadbo, pa ne bomo več mmehke. Spomni se koliko si bila mehka pred dieto. Ni bilo tako mehko, ampak prst si skoraj potistila celega vase, sedaj samo polovico. Tisto je bila čista nakopičena maščoba, ki se sedaj topi. Sedaj se maščobne celice krčijo, in če bomo jedle spet z veliko žlico, se bodo spet napihnile. Tako da jaz e vedno vztrajam pri tem in zdi se mi, da je cool. V gavnem uživajte in se gibajte! pozdravček
6. jul 2005 18:34
Živjo! Tabina, če mene vprašaš imaš super postavo. Nikjer se ne vidi, da si prinesla že dva otroka na svet. Opažam pa, da si ti premalo odločna in hitro obupaš in vržeš puško v koruzo. Če se prav spomnim si vedno znova začenjala ( vsak ponedeljek...). Poizkusi na stvar gledat z lepše strani in se ne smili sama sebi. Ne obupaj ob najmanjši oviri, premagaj jo in videla boš, da ti bo dalo novih moči za naprej. Za koga pa naj bi..., lahko sem špehasta,...????????? Ja za koga ? ZASE !!!!!! Kaj nisi v postu prej zapisala točno kaj si želiš? Punca vzemi se v roke saj točno veš kaj hočeš, želiš doseči. Napiši si jasne cilje na list papirja in ko pride kriza, ko se boš spet spraševala zakaj mi je treba,.... poglej na list zakaj, če se drugače ne spomniš? Ne "jamraj" naredi nekaj zase! Saj verjetno predobro poznaš pregovor ne čakaj na jutri kar lahko storiš danes! Ne odlašaj, tudi za čvrsto telo se je treba potrudit! Tudi jaz se ne oziram na takšne in drugačne članke in ljudi, ki nam znajo svetovati, kaj je zdravo, sami pa so napihnjeni kot žoge.... Že res da smo mehke, kako naj bomo čez noč drugačne. Tudi koža, telo potrebuje svoj čas, da se skrči, veliko pa k temu pripomoremo tudi same, z redno vadbo in nego. Saj smo jo navsezadnje kar dolgo raztegovale. Vsekakor pa se ne strinjam, da ni zdravo. Tako pisano, raznoliko, kot jem zdaj nisem še nikoli. Izboljšalo se mi je počutje, prebava, prekipevam od energije. Če pa pogledamo malo bolj podrobno pridemo do zaključka, da je v vseh živilih , pa naj si bo živilo, ki spada pod Š, B ali OH, v vsakem od teh je nekaj od naštetega. Tako da se ne bi najbolj strinjala s trditvijo, da pojemo B vsak četrti dan. Npr. soja, ki jo uvrščamo pod Š, dejansko je B; Oh dan... Skozipadalica čestitke!!!! Kar tako naprej! Bi te pa res rada videla, upam da boš pripela kakšno novejšo sliko. Marjetka Cvetka, tudi tebi se bodo kilogrami počai stopili. Le glej da boš nadaljeval v okviru 3md pravil, tudi zadj ko zaključiš. Boš videla, da je potrebno tudi po dieti veliko volje in energije. Sama sem se počutila kar nekam izgubljeno. Nisem vedela kaj naj jem. Ampak hvala bogu, da imamo ta forum, da si pomagamo in stojimo ob strani. Lp, Rožica. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
6. jul 2005 19:49
Tabina, na sliki res super izgledaš, verjetno si zelo fotogenična oseba. Andrinaa, res je, da ta dieta vsebuje malo beljakovin, saj je vsak 4. dan res malo glede na naše prejšnje navade. En obrok sadja se mi ne zdi veliko, saj moramo sadje jesti vsak dan. Pred dieto sem jedla sadje zvečer, sedaj ga pač jem zjutraj. Obrokov je pa res malo, ampak tudi to se da razdelit, če kdo želi, saj lahko ješ solato in riž ali meso posebej in tako dobiš še en obrok. Kakor pač komu odgovarja. Artemis, ali ne veš za 90 dnevni premor? Le zakaj bi takoj začela znova? Jaz sem z 2. krogom začela čez 50 dni, vem, da je prehitro, ampak gledala sem toliko različne zelenjave in sadja. Sedaj sem pri 17. dnevu diete in sem izgubila 2 kg, imam pa jih še kar precej. LP riba-ribica
6. jul 2005 19:56
Pozdravljene! Darchy, lahko skup praznujeva :P Samo problem je men met rojstni dan med počitnicami, ko so vsi prijatelji in prijatlce na morju... Pa moram fešto delat konc avgusta ;) Saj je prav, da ste me kregale zato, ko hočem kar nadaljevat dieto... Samo jaz mislim, da mi ne bo škodla... Namreč, še zmeraj nisem zadovoljna sama s sabo in sem se tako navadila te diete, da če se "pregrešim", magari z mlekom ali koščkom sira, kompliciram... Sploh ne vem, kak bi preživela brez te diete... Res bi jo rada nadaljevala, všeč mi je... edino beljakovine me včasih zavedejo! Mleko, skuta, sir, tuna... več tega mi manjka... Drugače pa bom kar nadaljevala... saj kg bodo šli dol, ne? Živim v tem upanju :) Kaj mislite? :S Tina
6. jul 2005 20:13
Hoj! Tina jaz tudi mislim, da je bolje da narediš malo premora. Ali imaš knjižico Naslednjih 90 dni (poglej si jo)? Skratka meni se zdi skoraj enako, le da je bolj pisana hrana tekom dneva. Še vedno ločuješ v okviru obroka, še vedno sadje za zajterk, še vedno paziš na časovni premor med obroki, še vedno veliko vode, le za kosilo lahko izbereš B ali Š, enkrat na teden sadni dan in en Oh dan. Nekako tako. Seveda je priporočlivo pazit na vnos kakovostnih maščob,.... Na kratko, vse kar smo se nučili uporabljamo v praksi le malo več svobode nam poveljuje ta druga knjižica, ali premor med dieto, kakor koli že kdo to imenuje Sama pri sebi opažam, da sem v začetku jedla skoraj samo B zdaj pa že nekaj dni Š, nevem zakaj tako mi pač paše. Sobota pa bo spet OH imamo spet praznovanje. Danes sem prvič za kosilo Š (riž in solato) in za večerjo B ( kislo mleko in bombetko). Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 06. jul 2005 20:34:43
7. jul 2005 8:13
Pozdavljene punce.... Se vidi, da je čas dopustov in da ste malo manj aktivne v pisanju. Eno vprašanje imam..kaj še pomaga pri dovajanju vode? Zdaj pijem čaj iz petršilja, amapk nisem občutla velike spremembe! Kaj vi si naredite ta čaj iz suhega petršilja???? Lep dan vam želim prav vsem...in še malo potrpite, ker danes je že četrtek....še malo pa bo vikend tukaj. Drobtinica
7. jul 2005 9:11
dobro jutro rožica, saj razumem...pa ne da prehitro obupam, dokler se da z oblačili skrit in dokler nosim dve številki manjšo konfekcijsko številko, se ne sekiram kaj preveč. predolgo sem že v tem. fora pa je, ko ne znaš nehat s tem dietiranjem, ko te skoz in skoz potegne noter. riba ribica, ne sploh nisem fotogenična, sploh ne na tej sliki. to me je slikala moja 8letna hči pa je slika malo motna. ob priliki bom skenirala stare fotke izpred 3 let, da bo tud rožica in še kdo razumel, zakaj sem zdaj včasih malo manj resna z dieto, pa slike od lani, da bo razumljivo tudi, kaj bi rada dosegla-spet. artemis, saj to ti pravim, kilogrami grejo dosti počaseje dol, včasih se čisto ustavijo, pa lahko človek čist obupa. tud jaz ti predlagam knjigo naslednjih 90 dni. še vedno je isti način prehranjevanja, zredila s ene boš, kvečjemu bo šlo malo dolj, le telo si bo opomoglo. saj veš-telo se navadi na dieto, pa si dela krizne zaloge, potem pa tud ko ješ manj ne hujšaš. resno premisli, če ne bi vsa 1 mesec pavzirala na ta način. tetka teti, ti si faca. z eno vrstico me spraviš v smeh:) tako nam je znana še ena prednost, zakaj shujšati :) lp, ej, skozipadalica.... 11 kil???? super. daj malo fotko prilepi, da vidimo razliko. zdaj boš pa res skozipadalica, si tako drobna že, da boš pri vsaki luknjici skoz zletela:) tabina
7. jul 2005 9:43
Hojla punce! Vse ste za spodbudo. Predlagajte mi, kaj lahko jem namesto slanega peciva, prosim. Nimam več idej, ve pa ste jih polne. Lp, Goga GOGA VRHOVŠEK
7. jul 2005 10:01
Jutro! Pri nas se tudi vi nekaj pakirajo za morje. :( Zdaj bom še doma sama, že tako an forumu ni skoraj nikogar. Tabina jaz te razumem. Samo da tebi odgovarja. Ti že veš zakaj, kako, .... Goga ješ lahko Pizzo, testenine, vlivance, krpice, carski praženec, ... Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Goveja juha z valjanimi rezanci