8. jul 2005 23:04
Hojla! Ja,jaz imam še en oh dan in v nedeljo sadni dan,pol pa mukotrpno ohranjanje teže.Po jesenskem krogu sem se zredila za samo dva kilograma,glede na to,da sem v tem krogu izgubila samo pet kil,bi bila pa dva kg že katastrofa.Zato upam,da bom še kakšen kilogramček izgubila in da mi bo druga rinina knjižica kaj v pomoč. Zdejle zadnji mesec diete se mi je že čist sfrkljalo in sem mislila z dieto končat,sam bi potem spet imela slabo vest,če diete ne bi speljala do konca.Resnično mi zelo primanjkuje beljakovin,vendar ne toliko meso,ampak predvsem mlečni izdelki,najbolj jogurt.Zato bom zdaj tega pojedla več. Rožica,zelo dobro si napisala o tem začaranem krogu nažiranja in stradanja.To je najslabše,kar se ti lahko zgodi in tako nažiranje in potem stradanje je en velik šok za telo,ki se ti na koncu upre in hitro pride do kakšnih zdravstvenih težav. Poznam eno punco,ki tako dela.Najprej se nažira,da komaj diha,pol pa stopi na tehnico in se začne stradanje in nekaj dni pije samo vodo in kavo,mogoče vmes še kakšen sadež.Ni dolgo,pa spet vidiš da žre in žre.Shujšati pa sploh ne more.Se mi zdi,da je njeno telo že tako zmedeno,ker enostavno ne ve kaj sploh hoče. Grozno,tako pa že nočem živet.Saj tud mene kdaj prime,pa pojem kakšno prepovedano stvar in se celo preveč nažrem,ampak potem naprej normalno jem,brez tistega stradanja in odrekanja hrani. Zato imejte rade svoje telo in mu dajte tisto,kar potrebuje,za svojo dušo pa najdite drugačno hrano,ne sladkarij in podobnih grešnih zadev.Pojdite na sprehod,preberite kakšno dobro knjigo,pokličite prijateljico,poglejte kakšen film in nenazadnje,pridite na naš forum in se potožite.Se bo že našla kakšna dobra beseda za vas. Torej,Tejčica in Tabina in seveda vse ostale,ne obupat,ampak pamet v roke.Puste nažiranje,zaradi njega vam ne bo nič bolje! Pa ne več hujšat,ampak enostavno se prehranjujta po 3md zapovedih in ločujta samo med obroki,brez tistega strogega vrstnega reda,ampak kar tako. In če bo treba tako jesti dve ali pa še več let,pa kaj zato.Saj vendar to počnemo zase,za svojo srečo,za boljše počutje v lastni koži. En slab dan,ali teden ali celo mesec nas ne bo vrgel iz tira,kajne da ne,saj smo vendar najboljše,prave profesionalke in ME SE NE DAMO KAR TAKO!!!!!!!!!!!!!!!! Juhu,taglavne smo,GREEEEEMO V BOJ!!!!!! pA MEJTE SE LEPO! Marjetka cvetka