30. sep 2005 13:24
Maza se te spomnim, ko sem te brala, preden sem se odločila za dieto. To ohranjanje teže je res pravi hudič in kar zanima me, koliko časa bom tako vztrajna. Okoli mene v službi so čokolade, pa keksi, pa McDonaldsova hrana, jaz pa vztrajno glodam jabolka in pijem vodo.
Saj se vas je kar nekaj že spravilo v ponovne kroge. Bravo in držim pesti, da vam uspe.
Bonaca, tudi jaz sem ves čas diete dajala na solate običajno količino bučnega olja. Še vedno mi ni jasno, kako lahko Marjetka cvetka ješ solato brez olja !
Dušanka, tako kot si zapisala - vsaka kila, ki jo boš spravila s sebe, bo super, še posebej, če si manj gibljiva. Lažje ti bo, ker nisi v službi in si lahko bolj enakomerno porazdeliš obroke. Super, da ti možek pomaga. Ko se boš navadila, boš videla, da je zelo enostavno kombinirati hrano za oba. Ti pač ne boš jedla vsega. Npr. le meso in solato, on pa zraven še kakšen krompir ali riž. Brez skrbi, vaja dela mojstra. Tudi me smo bile na začetku malo prestrašene in negotove, vendar je to hitro mimo. No, kar se let tiče, je večina res mlada, nas je pa na srečo kar nekaj, ki to povprečje malo višamo, tako, da nisi sama. Jaz že kar lepo šibam proti 50. Res ti od srca privoščim, da boš oklestila čim več kil in se na ta način boljše počutila. B je beljakovinski dan, Š pa škrobni, imaš prav. Kar vprašaj, kar ne veš in če bomo vedele, ti bomo rade volje odgovorile.
marjanca45