Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

22. sep 2005 6:54

Dobro jutro Nebom pisala zgodb(veliko jih je)o svojih neuspehih,pri prizadevanju zmanjšati svoje odvečne kg.. Tu sem že bila in zdaj se vračam,začenjam znova in upam da bo kaj iz tega.Vem kako pomembni ste vsi ki tu napšete kaj vzpodbudnega,zato že v naprej hvala.Danes sem se zbudila,ker me je bolel trebuh in nisem mogla nazaj zaspat.Šla sem na net in malo brskala in prišla do sem.Brala sem svoje stare loge in se skoraj zjokala.Toliko volje sem imela,ne vem kam zgine sčasoma...Če ne bom nekaj spremenila me bo ubilo..Bolijo me gležnji,nobene kondicije,brez motivacije sem... Torej danes sem spet tam kot pred letom dni. Na začetku,kot že tolikokrat. Carpe diem Juhica

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

22. sep 2005 6:54

Dobro jutro! Helena45 kaj je zdej to, smo ali nismo. Meni lansko leto ni cel let šla kilaža nič dol pa nisem obupala. Sej je že to velik da se ne zrediš. Pa ne mi zdej obupat !! Poglej kako sem sama smotana. Včeraj bi lahko jedla sladko mi tudi na misel ni prišlo, za večerjo po laufanju sem pojedla Vitalineo in jabolko. Tud zase nisem več pametna. Čao! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 22. sep 2005 06:57:56

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

22. sep 2005 7:19

Hy! Tudi z moje strano dobrodošlica vsem novim. Upam, da se vam zastavljeni cilji uresničijo. Včerajšnji dan je minil kar v redu. Mogoče je bilo za pest preveč študentfutra, ampak u redu. Dobro da ni bilo še huje. Sem moja dva pošibala, da sta opojedla tisto pico (upam, da se ne bosta začela redit na moj račun), pa je bilo potem vse v redu. Zdaj grem pa zamesit kruh. Se bom vsaj malo pogrela. Ni kaj, tudi pri nas bo treba začet kurit. En zmrznjen pozdrav! luthien

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

22. sep 2005 7:22

Juhica zdej pa še ti. A vreme vpliva na vas al kaj? Velikokrat sem bila tud sama na začetku, se zaklela da ne bom več hujšala. Po petnajstih letih sem se zopet odločila, za sedaj uspešno. NE OBUPAJ !!!! beba

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

22. sep 2005 7:36

Dobro jutro pikice in pikec, evo, končno je tudi meni uspelo prilepiti slikico v album. Geslo za vpogled v album sta mi dali Marjanca in Tuna in se jima za to zahvaljujem. Sicer je malo trajalo, ampak kdor čaka, dočaka, pravijo. Kako ste danes, ko je tako čudovito skisan dan? Tudi pri meni je tako kot pri Heleni. Danes imam 46 dan diete, skoraj vsak dan sem lačna (ravno obratno, kot prve tri mesece, ko lakote nisem ravno trpela) pa sem shujšala le 1 kg. No, vsaj zredila se nisem in to je tolažba. Pa pretegnila se tudi nisem, ker če bi bila glede telovadbe bolj pridna, bi se gotovo poznalo še na kakšnem dodatno izgubljenem kilogramu. Dobra volja je najbolja, to si piši za uho, ..... Lep dan! bonaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. sep 2005 7:47

Dobro jutro, rožice moje ! Tigrolina in Juhica, fino, da sta se odločili nekaj narediti zase. Saj ne rečem, da je vedno enostavno. Ne, pridejo krize in krizice, ki jih pa, če imamo določen cilj in ga želimo doseči, na koncu le premagamo in potem smo ponosne same nase. Največja nagrada za trud pa so zavidljivi pogledi prijateljev in znancev in "ugibanja", ali mogoče nimamo raka, ker smo tako shujšali. Ko bo hudo, pridita sem gor, napišita kaj vaju muči in po najboljših močeh vama bomo pomagali. Luthien, res je, da operacija hrbtenice človeka zelo spravi na tla. Jaz sem v mesecih pred operacijo izgubila toliko mišične mase in moči, da sem potem potrebovala veliko časa, da sem to popravila. Ampak mišice je potrebno "narediti", ker sicer se ne moreš pravilno gibati. Mišice na hrbtu in trebuhu pa ti pomagajo nositi breme, tako, da ja hrbtenica razbremenjena. Je pa za to potrebno vsakodnevno telovaditi in trud je poplačan. Ja, v trgovini s spodnjim perilom še nisem bila, ker me je verjetno groza priznati si, da mojih lepih jošk ni več. Od tvoje košarice D bi imela vsaj eno zraven, da bi bila pri B. Ampak kaj hočemo. Saj bom zbrala pogum. Helena, brala sem, kako si tekala s sinom. To sem pred leti naredila tudi jaz, vendar samo 1x, ker sem tako "ostala zadaj", da ga nisem želela več zraven. Si mi pa dala idejo, da se sedaj pomeri za mano, pa bomo videli, kaj bo počela "stara koka" s mladcem. Lanes, superca teh 10 kil. Ja, nekaj oblačil si kar kupi za nagrado. Jaz sem veliko dala zožati šivilji, tako, da omara ni prepolna prevelikih oblačil, ki ne bi bila uporabna. Na ta način pa sem tudi prisiljena paziti na mojo težo, ker skoraj nimam več večjih oblačil, razširiti mi pa teh ne more več. marjanca45

marjanca45  

22. sep 2005 7:52

Bonaca, pa si res prava faca ! Oči si skrila za očali. Si taka navihana punca, s skrivnostnim nasmehom na obrazu. Pametno pa si skrila spodnji del, da te nobena ne bo gnjavila, zakaj sploh hujšaš, kaj - ha,ha,ha. marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

22. sep 2005 8:05

Hej Marjanca, ni to da sem skrila spodnji del - v objektiv ni šel - ha, ha,ha. bonaca

marjanca45  

22. sep 2005 9:58

Vsak izgovor je dober, tudi če ga pes na repu prinese - ha,hi,ho !!!! marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

22. sep 2005 11:30

Halo punce...najprej lep pozdrav vsem ta novim in seveda veliko volje pri izgubljanju kilogramov. Kje pa ste vse danes...se mi zdi, da je ta teden kar malo zatišje na forumu...smo bolj vremenske in se nam nič ne da? Jaz komaj čakam sonček, da grem ven, sem že kar sitna od tega turobnega vremena, pa nobene prave volje za delo nimam...skratka lenuh sem!!! Tako v službi kot doma! Diete se za enkrat kar držim...me sicer daje želja po čipsih, pa hamburgerju....., danes imam OH in še ne vem kaj si bom privoščila za večerjo...najraje bi čips ali pa kaj podobnega...nekako mi ni za sladko. Kaj pa mislite o slivovih cmokih ali pa kakšnem sirovem bureku? claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti