Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

20. sep 2005 16:34

Pozdravljene, punce! Kot sem obljubil, vas obveščam o mojih tedenskih rezultatih hujšanja. Obljubil sem sicer vsak ponedeljek, ampak včeraj ni bilo časa, pa tudi internet je okoli 13h, ko sem imel nekaj časa, delal zelo,zelo počasi, sicer pa je vsak dan okrog te ure tako! Mogoče je vzrok, da proti koncu delovnega časa vsi po pisarnah malo naskrivaj zasrfate? V glavnem, minuli teden sem izgubil 1 kg, vse skupaj v 14 dneh 3,5 kg. Glede na majhno količino gibanja in večjo količino pojedene hrane( sicer po 3md)sem zadovoljen. Danes imam sadni dan, vendar kot ponavadi si za kosilo privoščim zelenjavo, saj nekaj toplega mora biti, ker drugače zna priti do želodčnih težav. Tako sem si za kosilo naredil dušene in pečene bučke, bilo je super! Za večerjo pa bom pojedel malo sadje. Tako, sedajle pa odhajam, moram odigrati še eno nogometno tekmo, upam, da bomo zmagali, sicer pa nam na lestvici zaenkrat kar dobro kaže!!! LP Robi

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. sep 2005 17:00

Zdravo dekleta in naš izgubljeni fant!!! Vidim, da ste polni elana, zase ne morem reči.Sem včeraj šla teč z sinom.Saj je bil občutek, ko sva pretekla čudovit. Samo ne me vprašat, kako me je preganjal.Kot najhujši trener.Bila sem čisto mokra nekaj od dežja, nekaj od znoja.To pregajanje je trajalo 1h,30min.Moram povedat, da do hrane mi sploh ni bilo.Nič nisem jedla.To pa je nekaj sčim se lahko pohvalim.Z dieto se trenutno ne morem. Lanes, to kar imaš v načrtu je čudovito.Samo vprašanje časa je.Če si v šoli s koraj celi dan? Kaj imajo tečaj joge v Celju??Lahko kaj o tem poveš prosim?? Veliko uspeha ti želim!! Danes si me pa prehitela Majdad.Nisem imela časa, da bi šla na računalnik.Ali greš tako zgodaj v službo?? Me že preganjajo otroci dol z računalnika.Boš videla Claudia, kako ti otroci hitro okupirajo računalnik, posebno pri nas, ko so trije!!!Zato pa jaz zjutraj 1h prej vstanem in imam mir. Dekleta moramo se pogovarjat o hrani, al ni čudovito, da vsaka napiše svoje mnenje in grehe.Tako saj vem, da nisem sama s tem problemom. Mogoče si manj depresiven, ko lahko svojo težavo daš na forum Me že vlečejo vstran otroci!!! Lep večer vam želim!! Čao,čao!! helena45

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

20. sep 2005 18:18

Hojla! Marjetka Cvetka tudi mene zebe za znoret. Moj mi pravi, da naj raje ne čakam zimo. Kuham si tople čajčke, pa nič ne pomaga. Bo treba malo potelovadit. Samo kaj ko pomaga samo trenutno, potem pa zopet brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Včeraj sem bila sadna, za kazen seveda, danes pa sem imela Oh in naredila pico z jajčevci, ampak tistimi po receptu. Pa mi ni bilo kaj prida. Mi je boljše, če si jajčevce samo malo popečem na olivnem olju, potem pa vržem čez testo. Jutri pa zopet sadje, malo sem se ga že naveličala, ampak se bom potrudila in probala zdržat. Upam samo da bo lepše vreme, da bom šla mal ven v hribe, da mi čas hitreje mine, pa še na hrano ne mislim ta čas. Helena dobra si da tečeš s sinom. Jaz moje hčerke že zdavnaj ne dohajam več. Marjanca ali imaš ti tudi probleme s košaricami. Meni se tu najbolj poznajo izgubljlene kile (na koži namreč), vse nekam čudno visi. No, zdaj jih vsaj normalno stlačim v D košarco. Imam pa tudi probleme s koleni. To sem si tudi lepo pridno pridelala že pred leti (z tolikimi kilogrami, seveda). Zdaj je bilo že leta boljše, zadnjič pa ko sem sestopala iz Mojstrovke je pa bila kar kriza. Bolelo ko hudič pri vsakem koraku. Bo treba spet masirat in utrdit. Tale operacije mi je pa res oslabela telo. Vse stare napake prihajajo na površje, zraven pa še kakšne nove. A je to EMŠO?????????? ha ha ha luthien

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. sep 2005 18:28

Luthien,ma kakšen EMŠO,to je zaradi slabega vremena! Marjetka cvetka

luthien  

20. sep 2005 18:39

Prav imaš! luthien

helena45  

20. sep 2005 20:05

Zdravo!! Luthien, veš je tolk prijazen, da teče čist počas.Samo meni se zdi, da je ful hitro.Nocoj sva spet šla eno turo naredit.Mene vse mišice bolijo od kolena navzgor.Samo počutje je super. Se slišimo jutri. Sedaj grem v meževo deželo.Dekleta vi pa za mano!! Lep večer še naprej in lahko noč!! Čao,čao!! helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

20. sep 2005 22:13

Prišla iz službe. Imela sem roditeljski sestnek s satrši mojih prvošolcev. Se je kar zavleklo. Veliko informacije je bilo potrebno posredovati in jih obrazložiti, potem pa še reševanje vprašanj in nekaj individualnih pogovorv. Ostala brez škrobne večerje. Nič zato, bo pa manj kil. SE počutil prav v redu. Sam pa precej utrujena, zato se javljam kar na kratko. na internetu semnekje zasledila, da bo organiziran tečaj joge v Cidu v Celju in v Žalcu na Upiju. nekam sem založila list na katerega sem si zapisala dan vpisa in tečaja. KO najdem obvestim. Tuna tudi jaz sem bila danes na škrobu, torej sva jutri na OH, če se ne motim, Na odbojki pa bova sadni. Enrgije nama ne bo primanjkovalo, kaj. Jutri bom bolj spet bolj pozno piršla domov, ker imam neko izobraževanje in bom spet prišla lačna domov. ampak se bom poiskušala zadržat in si pripravit špagetke s paradižnikovo omako. Re je dekleta moramo se pazit, kljub dieti in veliko količi sadje in zelenjave. POtrebno je poslušati svoje telo, kaj ti odgovarja in kaj ne in se ne silit z neko hrano, če ti ne ugaja. RAvno takrat se rado zgodi, da ti je slabo. KO bi lahko kdaj v tem tempu ustavili čas in se poslušali in zaznali, kaj nam paše, kiaj nas moti, pa ne samo pri hrani tudi na drugih področjih. kar naprej nekam hitimo in se ne znamo umiirti. Pa dejavnosti otrok sem, pa obveznosti v službi, pa pomoč staršem. Kar neprej smo vsi leteči in nimamo več časa zase, dostikrat tudi za svoje otroke, najbližje... Ustaviti se je treba včasih. IN Tuna res je manj misliti na hrano. Saj bomo že nakj jedili, seveda ločavali. POmilimo, kaj želimo, kaj holemo, kaj želijo naši otorci, možeki, mamice, atiji, ker čas beži in potem ti je žal, da nisi česa naredil sem že začela nalagat. Bolje, da končam. Se še slišimo, Zdaj pa se poslavljam, ker jaz bi lahko še tipkala in tipkala pa ne bi šla spet pravočasno spat. Poiskušam iti pravočano v posteljo, ker se zavedam, da sem nočna ptica in da bi lahko bedela pozno v noč. Ko pa se enkrat prebedim, težko zaspim. Še nakaj. danes sem se tehtala.10 kil sem že shujšala. Super. Na roditeljski sestabek sem oblekla kostim s krilom do kolen. Jaz sem imela KRILO.. Ampak sem se prav dobro počutila. Nočko LANES

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

20. sep 2005 23:27

Lep pozdrav vsem! Najprej.. - sem impresionirana - resno.. Nism si mislila,da še ta tema kar obstaja in se še nadaljuje. Lepo lepo.. ...Kar pred nekaj časa sem sama bila deležna pogovorov na tej strani glede teže,jedilnikov,raznih vprašanj.. vsak dan.. nato sem opustila naprej stran nato še ločevanje živil..in padla ponovno na stare tračnice.. nikakor se ne poberem nazaj na dneve z ločevanjem živil,telovadbo,dneve s polno energije.. ..tako da..sem v fazi ponovnega začetka in železne volje.. in ..jutri začnem s 90- dnevnim ločevanje živil.. Zastavla sem si dosegljive cilje,zdaj pa še samo veselo na delo z vstrajanjem.. Ammm, me pa zanima kako kaj vam uspeva,kje ste? že na koncu? al kje v sredini? mogoče kak začetnik al pa celo ponovni začetnik kot jaz? Lahko noč in jutri vam želim uspešen dan s polno energije in intuziazma :D tigrolina

helena45  

21. sep 2005 3:31

Dobro jutro!!! Danes sem sadna. Moram se mal držat.Sem zelo nedisciplinirana.Ko vidim, kako Lanes uspeva, to ne moreš verjeti. Daje meni voljo. Lanes vse čestitke za uspeh.Trenutno si naš vzor. Držim pesti zate Tigrolina. Beba, kako je s tabo in s tvojo voljo.??Še imaš tako močno voljo?? Končujem, grem kosilo pripravit. Želim,vam lep, uspešen, brez grehov in zadovoljen dan. Dobro ga vnovčimo, ker je samo enkrat!! Čao, čao!! helena45

luthien  

21. sep 2005 8:34

Helena si pa zgodna......pa že kosilo kuhaš.........ali lahko potem zdržiš ob sadju???????? Sem že bila v trgovini in si nakupila sadja za ves dan. Upam da bom zdržala, samo mi nič kaj ne diši, mogoče tudi zato ker sem ga imela ravno prejšnji dan. Sem že gledala po kuhinji ostanke od včerajšnje pice (tiste s pršutom, šunko, gobicami....). Ne vem zakaj včeraj nista mogla vse pojest!!!!!!!!!!!!!! No, zaenkrat sem spravila v hladilnik, mi vsaj v oči ne skače. luthien

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti