23. sep 2005 8:23
Hy! Claudia nisem ravno strokovnjak glede sladic za OH, ampak menim da si lahko privoščiš kakšne slivove cmoke. Ker če lahko poješ košček torte, v kateri vemo kakšne so kombinacije in koliko kalorij je to, potem cmoki niso problem. Za burek pa ravno ne vem. O čipsu pa tudi že jaz sanjam nekaj časa. Čeprav ga včasih nisem veliko jedla (enkrat na mesec približno), pa vseeno. Si ga bom tudi enkrat privoščla na OH. Bonaca vem kako je, toliko truda in odrekanja, tehtnica pa nič. Tudi jaz sem že večkrat obupala in si rekla zakaj se sploh trudim, saj nič ne gre dol. Ampak potem se spomnim, da bi se brez te diete verjetno še zredila in samo zaradi tega vztrajam. Kmalu končujem, imam še dobra dva tedna do konca, pa sem izgubila komaj 5 kg. In to je boljše kot nič. Marjetka Cvetka, pašteta???? Kaj je to? Ko se spomnim, da je bila moja redna spremljevalka, zdaj mi pa tudi ni nič kaj do nje. Se mi lušta po drugi bolj konkretni hrani. Pesem je super. Marjanca a ne kako včasih paše popiti kozarček dobrega. Moj je tudi ravno včeraj po kosilu postregel še s kozarčkom dalmatinskega Prošeka. Zdaj ko sem na dieti, se izogibam alkoholu, ampak čez Prošek pa nisem mogla. 1 deci, pa se mi je kar poznalo (mislim v glavi)?!?!?!. Ali sem še tu izgubila "kondicijo". No, saj je tudi nisem nikoli imela, ampak en deci sem pa že prenesla brez problemov. luthien