19. sep 2005 21:39
Hojla dekleta in fant!
Da se še jaz malo oglasim. Spremljam in berem vas skoraj vsak dan, ampak ker ste tako pridne, mi to vzame precej časa in zato mi ga zmanjka za pisanje. Zdaj pa se kar na hito oglašam, da ne boste mislile, da nisem z vami. Vikend minil brez večjih grehov. Vsoboto smo šli na pizzo, ker sem imela OH dan in seveda sem jedal zelenajvno pizzo brez sira, zvečer pa sem spekla navihančke. Malo več problemom pa sem imela v nedeljo, ko bi morala imeti S dan pa sem si spet naredila zelenjavni dan. Zadišalo mi je kuhano kislo zelje in ga pojedla lonček za kosilo. Dve uri kasneje sem pojedla seno svežo figo in uri kasneje zeleni čaj z medom. Po vsem tem mi je postalo slabo. Mislim, da je bilo zelje preveč močno, kislo na prazen želodec oz. dopoldan sem pojedla kopot iz nektarin. Na srečo me je slabost minila. Prislilila sem se, da sem pojedla jabolko in kasneje sem si naredila solato po svojem izboru. Res sem razmilsila, kaj bi mi teknilo, da mi ne bi bilo spet slabo. Pa je bilo vse ok.
Danes sem pa zavestno malo grešila. V službi smo imeli za malico mesni namaz in koruzni kruh. PO dvanajsti uri sem pojedla en kos kruha z namazom. Mali grehec - kruh, ker imam danes beljakovinski dan. NI tako hudo , kajne. Sicer pa sem koslia in večerjala tako kot je treba, kjub temu, da sem bila v službi do 19. ure. Ob 13. uri sem si v gostilni naročila puranja na žaru z zelenjavno prilogo in mešano solato brez stročnic. Zvečer pa sem popila jogurt, ki sem ga prinesla od doma. Pridna, a ne. Zaenkrat.
Me je pa tako kot Luthrien strah, kako bo ko bom končala z dieto. Trenutno mi kilogrami stojijo, tako kot ste rekle nekatere, da gre hujšanje v drugem mesecu počasneje. Upam, da bo v tretjem malo boljše, ker bi res želela izgubiti še 7 kg. Potem pa to poskusiti obdržati.
Eno vprašanje imam. V času diete tj. zadnja dva meseca nisem veliko gibala in sem izgubila kar precej mišične mase, katero sem pridobila v fitnesu v zadnjih dveh letih. Imam pa veliko več celulitisa in vse se mi kar trese. Ni sicer tako hudo, kot se sliši, ampak me moti. Kaj naj naredim? Mogoče bi mi pomagala limfna drenaža. Enkrat na teden hodim na odbojko, z oktobrom začnem še s fitnesom in želela bi se vključiti na tečaj joge. Kaj mi svetujete. Sem na pravi poti?
Lepo se imejte, se veliko smejte in pravilno jejte.
LANES