18. sep 2005 7:01
Pozdravljene in dobro jutro!
Pri naši hiši ima vedno prednost šport pred vsemi drugimi oddajami po TV. Pa sem si enostavno kupila darilo - svojo TV (akcija v Merkurju). Sedaj gledam kar mi je vodlja - gledala sem Miss 2005. Meni so več ali manj vse luštne, najbolj pa mi je bila všeč Katja Cuderman iz Nakla, če se ne motim. Zanjo sem tudi glasovala po internetu. Pa nič zato, če je zmagala Sanja Grohar.
Joli, pečeno sadje pa sem delala že tudi jaz in sem dobila recept v Rinini knjigi. Mislim, da je bolj enostavno, ker daš v ponev zelo malo margarine, potem opečeš banane (prerezano podolžno), ter dodaš še drugo sadje. Po okusu dodaš seveda začimbe, ki pašejo zraven. Mislim pa da pokapaš tudi z limono. Res se bolj naješ in imaš dober občutek, da si jedel nekaj toplega.
Včeraj sem bila mesna, danes, ko bom kuhala nedeljsko kosilo za moje nedijetnike, bo meni namenjen krompir, ki ga skuham in nato na teflonu prepečem, pred tem pa dodam čebulo. Zraven še eno veliko skledo solate. Ni vrag, da ne bo dovolj do večerje.
Grozno je res to slabo vreme - vsak vikend. Tudi sama zato preveč hodim po kuhinji in hladilnik, omare in vse druge zadeve so takrat tako priročne..................
Jutri imam OH. Razmišljam, da bi si pripravila že danes burek iz buč. Vzela bi listnano testo, dodala naribane buče in vegeto ter spekla kot zavitek. Kaj mislite, kako bi bilo? Pričakujem vaš nasvet in LP
VERONIKA
Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 18. sep 2005 07:10:12