Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

14. sep 2005 8:35

Marjanca, čim prej se pozdravi. Čajček, limona in topla postelja, pa boš kmalu kot nova. Zgleda, da je res nekaj v zraku, veliko ljudi kiha, je prehlajenih ali bolanih. Drugače pa izkoristite prehlad kot kak dan za počitek, za dobro knjigo ali pa samo kot razlog, da danes kuha dragi. olina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. sep 2005 8:43

Jupiiii, za mano je še en uspešen sadni dan. Sem pojedla 2 banani, 2 jabolka, pol melone in pa 2 hruški. Sem se kar malo popravila. Odločila sem se, da se ne vagam do vodnega dneva. Imam občutek da mi teža ostaja kar enaka in bi z vaganjem izgubila motivacijo. Pa ful sem napihnjena. Prebavo imam sicer dobro, samo počutim se pa kot balon... Do VD pa imam še 12 dni. Mi kar hitro minevajo dnevi. Tale virus se je pa močno razširil. Marjanca45, upam da te ne položi v posteljo. Pa tudi ostale se čimprej znebite prehlada, da boste lahko v nedeljo pohajale skupaj. Kaj več kasneje, ko upam da bom kaj bolj razpoložena. Se mi sploh ne da tipkat... Delat pa še manj. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 14. sep 2005 08:45:37

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

14. sep 2005 8:52

Hy! Sem vas prebirala vsak dan, samo nisem imela volje kaj odpisati. Ne vem, kaj je zopet! Ko me prime malodušje in depresija, sploh ne morem ven iz tega. Nimam volje za nič. Funkcionira samo najnujnejše. Zato mi prosim opraostite, ker ne bom vsem odpisala, oziroma vseh ogovorila. Novim pristopnicam dieti, želim veliko izgubljenih kil ob čim manjšem naporu. Beba (mislim, da si me ti to spraševala) sem iz okolice Tržiča, kaj pa ti? Tako je lep sonček zunaj, jaz pa se tukaj notri že tri dni smilim sama sebi. Groza. Upam, da bo mož jutri dobil dopust, da me bo zvlekel nekam v hribe. Helena, kako je bilo včeraj? Jaz sem malo grešila (kar ravno ni v moji navadi, pa me je še to spravilo v slabo voljo, tako da sem danes že imela namen kupiti burek za malico. Pa sem se k sreči premislila in zdaj jem grozdje. Bom pa kasneje, okrog 12, pojedla malo skute. Se mi kar že lušta, čeprav imam potem za kosilo meso. Mi je pa prav žal ker v nedeljo ne morem z vami. Imamo v Blokah tekmo. luthien

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. sep 2005 9:02

Jutro! Spet ste bile pridne in ogromno napisale. Helena 45 slika ki je v albumu je od lani in ker sem bila pridna sem v enem letu pa še malo pridobila 12 kg..predvsem čez zimo, sedaj se pa trudim dati teh 12 kg dol, da bom takšna kot sem na sliki. Obljubim bom kakšno novejšo gor dala...samo doma jo moram poiskati. Marjanca 45, Tuna in vse ostale, želim vam, da se čimprej pozdravite. Tuna prav nič ti ne zavidam inventure...sem prej delala v podjetju, kjer so imeli tudi trgovino in inventure so bile vedno nočna mora...tako zame, kot tudi za ostale. Glede lakote med boleznijo...tudi jaz imam vedno napade lakote in se sploh ne morem kontrolirati..ponavadi, če je hudo ležim in gledam TV, ter vmes vstanem samo toliko, da si kaj dobrega za jest naredim...ne vem od kje imam takrat takšen apetit. Tejčica tudi jaz imam bolj lenoritis....kar ne morem se spravit delat...pa toliko dela me čaka...očitno bo še malo počakalo...potem bom pa morala dati vse od sebe, da bo pravočasno dokončano, ne vem zakaj vedno vse odlašam do zadnjega trenutka...potem pa delam dan in noč. Danes imam oh in me za kosilo čakajo polnozrnate testeninine in zelenjavno omakco..za večerjo pa jogurtovo pecivo, ker sem moji 5 letnici obljubila, das bova skupaj pecivo pekli in je z jogurtovim najmanj dela...pa če koščke čololade in banane nori dava in je njami!!!!! Še 2 dni, potem je pa vodni dan! Me je že sedaj groza kako ga bom zdržala, si moram splanirati, da bom čimmanj doma in blizu kakšne hrane, da me ne bo premamilo. claudia12

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. sep 2005 9:34

Zdravo Luthien!! Vem, kako zgleda to malodušje za nič ti ni, ko vidiš, da ni tako kod si zamisliš! Že to je velik, da .si se oglasila. Koliko kolesarim, ti kg ne grejo dol, če bi bil hudič na njih. Velikokrat sem zaradi tega na tleh.Zato se pa kar priklopim na forum. Pravijo, da se moramo veliko pogovarjat.Tale forum je ta pravi.Vsaka ima svojo izkušnjo, ki si lahko izmenjamo.Zdaj, ko imamo internet, sem kar notri padla.Sem bolj sproščena, nasmejana.Sem brala, da tisti, ki se pogovarjajo prek interneta so manj depresivni, posebno starejša populacija.Tudi jaz sem mal grešila. Mene popoldnevi zdelajo in večeri. Koliko dnevov je še pred nami, zato se ne smemo preveč obremenjevat.Bo prišel enkrat pravi trenutek.Je že prišel in še bo Saj smo že velik kg zmetal dol.Pa še teh nekaj bomo.Zredil se tudi nismo čes noč.Luthien, uživaj življenje vsaki dan posebej, ker je prekratko, da bi se za malenkosti obremenjeval. Kakšno tekmovanje?Al mož spet kje tekmuje?? Tuna, kako si prišla do tega sklepa, da sem medicinka.Veš nisem, delam pa v zdravstvu.Al mogoče ti delaš v zdravstvu oz. v celjski bolnici?? Si pa pridna glede kg.Kje so tisti časi, ko sem jih imela toliko kg?? Lp helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. sep 2005 10:11

Se mi je zdel da si enkrat napisala da si medicinka, sorry je pa že bila katera druga. Glede kg pa si ne pustim da bi mi nekontrolirano ušli iz nadzora, ker pol bi se lahko kaj hitro zgodilo, da bi tehtala 100 kg. LP tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 14. sep 2005 10:28:29

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. sep 2005 10:48

Jutro! Tudi jaz danes ne morem govorit. To bo moj fant verjetno vesel vesel. Še sreča, da za naš klepet ne potrebujem glasa. :))) Počutim se, pa saj se temu sploh ne more rečt počutje. Po grlu me reže ostra bolečina, komaj požiram, sicer sem že aktivirala Angal, vendar še nič bolje. Bolečina je tako ostra, da mi gre na bruhanje. Kaj takšnega se mi še ni zgodilo. Mogoče se sliši smešno mene pa res kar " nateguje". O vročini za enkrat še ni sledu. Izgleda da se res nekaj širi po spletu in okuži tudi uporabnike tehnologije. Sem včeraj komaj na novo naložila računalnik in ga "ozdravila virusne okužbe". Danes pa bo treba na novo naložit mene! :)) Marjanca veš kako lepo je slišat, da se je kdo spomnil nate. Tudi jaz sem se večkrat spomnila na vas, vendar mi misel ni dala toliko volje in energije, kot prebiranje foruma, tako da sem na dopustu bolj z rezervo upoštevala pravila 3MD. Zdaj imam vsega skupaj 3 kg več, kot ob koncu 3MD. Vendar mislim/upam, da se v enem tednu pridobljeni kilogrami ne morejo tako zelo "usidrat", da se jih ne bi dalo bolj na hitro izgubiti. Upam da drži tisti rek: kako došlo, tako prošlo! Zdaj bi mi kaj prav prišel! Tuna kako misliš, kaj naj povem? Da je težko, da se smilim sama sebi, kaj vsega ne smem, kaj vsega ne bom smela... NE samo tega NE!!! Čeprav bi mi prav prišlo, pri grešenju, idealna tolažba, samopomilovanje... Jaz na vse gledam tako. Kaj ne smem jesti? Praktično ne najdem živila, ki ga ne smem, le pazit bo treba vse življenje kdaj, kako, zakaj jem. To zdaj že vem! Predvsem pa upoštevat vso znanje o prehrani, ki sem si ga pridobila s 3MD in ob prebiranju še nekaterih knjig. Predvsem pa mislim, da je važno da se ne smilimo same sebi, da raje zadovoljno pogledamo v ogledalo, kajti tam bomo našle nešteto razlogov zakaj! Priznam težko je, včasih je težko! Včasih v ogledalu ne najdemo dovolj, ker ne malokrat pričakujemo preveč. Zato hvala vam vsem, da ste/smo tu, da se spominjamo v hudih trenutkih, krizah, zakaj to počnemo, si stojimo ob strani, da se spodbujamo. NE punce nismo "boge", same smo se odločile, da želimo bit takšne. Nekatere spoznale, da nam je tako lažje v življenju, da smo s tem dobile pestrejše, intenzivnejše življenje... Kot praviš Tuna ne bomo dopustile, da bi kilogrami nekontrolirano ušli z nadzora. Za to pa je potrebno po mojem mnjenju še veliko več volje, kot za izgubo odvečne teže. Hvala ker ste in da ste vedno tu kjer ste!!! Hvala da ste prijateljice, čeprav se z mnogimi ne poznamo, mislim da se poznamo veliko bolje, kot z marsi kateremu prijatelju/ici v našem življenju. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. sep 2005 10:54

Sasy berem da še vedno prosiš za geslo!!! Poglej pošto, mislim da te že več kot 14 dni čaka sporočilce. Kot opažate berem za nazaj, Tuna kako ste rešili za tisto položnico za internet? Jo morate hočeš nočeš plačat, al ste se kje pritožili,..... verjetno? Kako dokažeš, da so te izrabili? Če se prav spominjam si imela tisti virus, al nekaj takšnega da kličeš na satelit....? Prosim povej malo več, ker so to za veliko koga koristne informacije. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 14. sep 2005 11:02:58

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. sep 2005 11:09

Hojla! Tud men glas nekam šteka,vendar ni hudega,iz nosa mi teče,drugač se pa kar vredu počutim. Marjanca,Tuna,Tejčica,Rožica in vse ostale,želim vam čimprejšnjo ozdravitev. Kokos,tebi pa čestitke za službo in čimprej kozice napastemda ne bodo sitne! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

14. sep 2005 11:34

Prav imaš Helena, in hvala ti za te besede. Teško je, ampak včasih je bilo še težje. Zdaj se vsaj že po parih dneh predramim in spravim v pogon, včasih pa je to trajalo tedne. Vem, da sem do sedaj že veliko dosegla in zdaj se večkrat veselim malim stvarem, katere me tudi spravijo v boljšo voljo. Je pa res to kar si napisala Rožica, po končani dieti bo potrebno veliko več volje in samokontrole. Jaz imam še en mesec pa me je groza kaj bo potem. Vem, da sem se vsakič začela počasi nazaj rediti. Upam samo, da se bom že pri parih kg takoj "vzela skupaj" in jih sklatila. luthien

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti