14. sep 2005 10:48
Jutro!
Tudi jaz danes ne morem govorit. To bo moj fant verjetno vesel vesel.
Še sreča, da za naš klepet ne potrebujem glasa. :)))
Počutim se, pa saj se temu sploh ne more rečt počutje. Po grlu me reže ostra bolečina, komaj požiram, sicer sem že aktivirala Angal, vendar še nič bolje. Bolečina je tako ostra, da mi gre na bruhanje. Kaj takšnega se mi še ni zgodilo. Mogoče se sliši smešno mene pa res kar " nateguje".
O vročini za enkrat še ni sledu.
Izgleda da se res nekaj širi po spletu in okuži tudi uporabnike tehnologije.
Sem včeraj komaj na novo naložila računalnik in ga "ozdravila virusne okužbe". Danes pa bo treba na novo naložit mene! :))
Marjanca veš kako lepo je slišat, da se je kdo spomnil nate. Tudi jaz sem se večkrat spomnila na vas, vendar mi misel ni dala toliko volje in energije, kot prebiranje foruma, tako da sem na dopustu bolj z rezervo upoštevala pravila 3MD.
Zdaj imam vsega skupaj 3 kg več, kot ob koncu 3MD. Vendar mislim/upam, da se v enem tednu pridobljeni kilogrami ne morejo tako zelo "usidrat", da se jih ne bi dalo bolj na hitro izgubiti.
Upam da drži tisti rek: kako došlo, tako prošlo!
Zdaj bi mi kaj prav prišel!
Tuna kako misliš, kaj naj povem?
Da je težko, da se smilim sama sebi, kaj vsega ne smem, kaj vsega ne bom smela... NE samo tega NE!!!
Čeprav bi mi prav prišlo, pri grešenju, idealna tolažba, samopomilovanje...
Jaz na vse gledam tako. Kaj ne smem jesti?
Praktično ne najdem živila, ki ga ne smem, le pazit bo treba vse življenje kdaj, kako, zakaj jem. To zdaj že vem!
Predvsem pa upoštevat vso znanje o prehrani, ki sem si ga pridobila s 3MD in ob prebiranju še nekaterih knjig. Predvsem pa mislim, da je važno da se ne smilimo same sebi, da raje zadovoljno pogledamo v ogledalo, kajti tam bomo našle nešteto razlogov zakaj!
Priznam težko je, včasih je težko! Včasih v ogledalu ne najdemo dovolj, ker ne malokrat pričakujemo preveč. Zato hvala vam vsem, da ste/smo tu, da se spominjamo v hudih trenutkih, krizah, zakaj to počnemo, si stojimo ob strani, da se spodbujamo.
NE punce nismo "boge", same smo se odločile, da želimo bit takšne. Nekatere spoznale, da nam je tako lažje v življenju, da smo s tem dobile pestrejše, intenzivnejše življenje...
Kot praviš Tuna ne bomo dopustile, da bi kilogrami nekontrolirano ušli z nadzora. Za to pa je potrebno po mojem mnjenju še veliko več volje, kot za izgubo odvečne teže.
Hvala ker ste in da ste vedno tu kjer ste!!!
Hvala da ste prijateljice, čeprav se z mnogimi ne poznamo, mislim da se poznamo veliko bolje, kot z marsi kateremu prijatelju/ici v našem življenju.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.