Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. sep 2005 9:58

Dobro jutro vsem! Uf koliko ste čez vikend napisale, je kar precej časa trajalo, da sem vse predelala. Si moram doma obvezno internet nabavit, da vas bom tudi med vikendom lahko brala. Sem ravno brala, da bo sedaj malo cenejši, se bo treba pozanimat in čimprej uredit dostop do neta, da bom tudi med vikendom z vami. No jaz sem bila med vikendom pridna, brez grehov...razen v soboto na sadni dan sem spila eno pivo (in se mi je kar malo vrtelo)...cel dan sem pospravljala stanovanje (to je bila moja rekreacija čez vikend) veselo jedla sadje in eno zelenjavno juhco, včeraj pa puranje čevapčiče in solato. Rekeracija je še vedno bolj na nuli se bom že nekako prepričala, da začnem. Tudi mene zanima tale vaš album in bi prosila za geslo. Sama sem sicer izredno nefotogenična, ampak se bom potrudila in prosila hči, da me slika, pa bom potem slikco dodala notri. Sedaj grem pa tudi jaz veselo na delo in se beremo! claudia12

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

5. sep 2005 10:22

Zdaj je menda varianta, da priklopiš ADSL brez ISDN-ja. Mi smo pa komaj mesec nazaj zaradi ADSL morali vzeti tudi ISDN. Ampak mi ni žal, saj smo dobili dve številki, tako, da imamo sedaj vsak svojo (tašča in mi). Je res super ta stvar, imamo malo več zasebnosti (vsaj kar se telefona tiče). Marjanca, kar pašejo teli hribi, a ne? Moj me je leta in leta navajal. Zmeraj smo nekam lezli, jaz sicer bolj zadaj sopihala, ampak ko sem pa prišla na vrh, sem bila pa zadovoljna. Saj mi je tudi teža delala probleme, ampak je šlo. Zdaj bi pa jez večkrat kam šle, njemu pa po glavi hodi samo tek, pa kolesarjenje (jaz letos še ne smem), pa orientacija... Hči je pa včasih tudi rada hodila, zadnje dve leti se ji pa ne da (puberteta, pa to), pravi da je v hribih dolgočasno, ima raje kakšen drugi šport. In tako sem ostala sama. Če imam čas se odpravim na najbližji hrib, tudi zdaj bom šla. Samo kaj, ko je tako lepo iti na kakšne dvatisočake...tja pa ne morem sama. luthien

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. sep 2005 10:59

Luthien, to je moja prva tako dolga pot po operaciji hrbtenice in sem se malo bala, kako bo šlo, zato tudi nisem upala iti sama. Sicer pa raje hodim sama, ker je moj dragi bolj počasen in potem ga moram čakati, kar pa mi ni fajn, ker se vmes ohladim. Naslednjič bom šla sama, definitivno. Imam nek svoj tempo in se ne rabim na nikogar ozirati. No, saj če bi hodila oba podobno hitro, ampak tole je pa slabše za moje živčke. Sem pač v vsem bolj hiter človek in tako je tudi s hojo. Pa saj sem vedno rada sama hodila, ko je tak mir okoli mene in imam čas za pospravljanje na mojem podstrešju - glavi. Zunaj tako sonce............... mi pa v pisarnah .............................. marjanca45

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

5. sep 2005 11:04

Lep pozdrav! Čez vikend sem bila neverjetno pridna! Jedla po planu, imela karakter, da sem se vzdržala sladic, ki so jih drugi nosili mimo mojega nosu, šla sem na en hrib (2 uri gor!), razmišljala sem (spet!!) o nakupu steperja in sem se odločila, da bom 30.000 raje prihranila. Pridna jaz! Moja kolegica, ki je tudi začela z dieto (vegetarijanka), tudi nekako vztraja. Ima pa druge probleme... Punca ne dobi službe, diplome še nima in to je velik problem. Jo kar psihično uničuje. Glede službe ji ne znam nič pomagati. (Šolstvo - ko bo diplomirala.) Jo pa vzpodbujam in občasno kaj prebere na našem forumu, pa ji je bolj motivacija za dieto. Samo saj veste kako je - ko se ti podira na ostalih področjih življenja, se ti zdi dieta tako postranskega pomena in hitro zabluziš. Imejte lep teden! andrinaa

marjanca45  

5. sep 2005 11:24

Tole sem pravkar slišala po radiu: Izšla je nova Anja. V njej preberite: Posebna riževa dieta, s katero po 3 dneh izgubite 1 konfekcijsko številko.............. Pa če to ni superca !!!!!!!!!! Me pa se mučimo z neko 3MD dieto. Takoj vse po novo Anjo in novo linijo. T.p. v enem tednu vsaj 2 konfekcijski št. manj. Za crknit !!! Kar popenim od jeze, ko slišim take bolane finte. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. sep 2005 11:44

Andrinna jaz sem kupila navaden steper v Intersportu za 12.990, šteje kal., čas, koliko stepov narediš, zraven pa ima še elastične ročke za roke. Pojdi pogledat, je zelo fajn, jaz sem ponavadi 15 min na njem, pa me pošteno bolijo noge, pa še prešvicam se. Marjanca jaz zadnjič ravno šimfam Sauna Belt, pa mi moja sodelavka reče da si ga je kupila, pa ga je kar naslednji dan nesla nazaj. Sploh ne razumem zakaj ljudje nasedejo: LP tuna

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

5. sep 2005 11:52

Pozdravljena Marjana45 Sem mislila, da je s teboj kaj narobe, kar oddahnila semse, ko sem prišla do konca z branjem. Si pa pravi škratek navihanek. Take bedarije pišejo,da bi jih popljuval. Si lahko mislimo, kakšno škodo naredijo najstnicam!! Lep pozdrav helena45

marjanca45  

5. sep 2005 12:23

Tuna, tudi meni ni janso, kako so lahko ljudje naivni pri tako prozornih forah. O tem Sauna beltu sem se že zadnjič tu tako zelo razkurila. Kdor je tako naiven, pa naj plača.... O Helena, hvala za skrb. Veš kako paše. Ja, imaš prav, da so najstnice ciljna tarča takih reklam. S čim manj truda do lepe postave. In ko jih gledam, kako so okrogle, polne celulita že pri teh letih. Kaj bo šele potem, ko bodo imele otroke in vse ostalo, kar življenje prinese. Groza. marjanca45

neznan uporabnik

5. sep 2005 12:33

pozdravljene! za mano je že naporen dan. pa je komj ura dvanajst. Nisem uspela še nit zajtrkovati. mam danes sadni dan, tako da ni problema. se mi lušta grozdje. kako pa kaj ve in grozdje? a ga kaj papate, ker grozje je kar zajetno, pa sladkor in to.... jaz si ga bom vseeno privoščila. bom zato vzela belega, ker ni tako sladko. no, naj vam povem, kaj sem danes spet mela... včeraj sem dokončala poročilo, ki bi ga danes mogla oddat. in lepo zjutraj vstanem, vzamem prenosnik in hočem prenest datoteko na hišnega, kjer bi stvar dala na disketo, ker prenosnik nima disketnika. In vraga. omrežna povezava ni delala. kaj naj? paniko sem zagnala tako, da fant še vedno ne govori z mano. in nič sem vzela prenosnik in kabel pod roke in šla v fotokopirnico kjer bi mi zrihtali. v prvi ni šlo. v drugi tud ne. iščem tretjo. ničč... preklela sem celo ljubljanop, da v plavi lagune ni fotokopirnice. in sem šla v slovenija les v veliko poslovno stavbo, kjer majo fotokopiranje. in tam je bil stric zelo prijazen. in je hotel pomagat. ni šlo. kliče okoli kako bi to zrihtali in nazadnjen je prišel stric, ki je zadevo zrihtal v petih minutah. v glavnem, na koncu pa mi še plačat ni bilo treba. ma sem jima vseeno dala za kavo,m čeprav me je ženska ki tam dela kar čudno gledala. ona bi me v 5 min odpodlala, da ne gre.in potem sem še nesla to poročilo na faks in ješlo pol dneva. sicer pa sem zvedla,da sem naredila izpit, za katerega ste mi tako pridno držale pesti. hvla vam! ampak jutri mam še enega. družinsko pravo. ni kaj. sploh ne vem ali se še naj kaj učim, ker bo spet tako zaj. izpit, da bo itak škoda prebuljenega časa. malo bom vseeno pogledala , da me ne bo pekla vest. tuna, ja jaz sem gledala včeraj olivera. hja potem pa si očitajo da je polovica američanov ali kolikor koli že predebelih. ko pa čez pomfri in hamburger ne vidijo. kdaj pa mislijo jest zelenjavo če ne v otroštvu. starega konja ni več mogoče vprečti, ali bolj težko, pa še to ne vsakega. Mi doma smo res zelenjavni. In v družini ni tega prebiranja jaz ne zeja, oče ne solate, brat ne bi tega,... ne mi jemo vse pokvprek in to ravno zato, ker že od malega naju je mama navadila to. ko so drugi jedli kašice, in čokolinote, sva midva z bratom jedla pasirano zelje in drugo zelenjavo. špinačo sva mela najraje. inzakaj toliko kil? malo bolj izpopolnjena sem že od malega, amapk največ sem pridobila v času internata in odkar sem študent. melo tega malo onega , pa pozna kosila, še poznejše večerje in gredo kile gor. No medtem, ko pa moj fant on pa je druga pesem. je samo zelje in fižol od zelenjave pa mogoče še kaj. je tudi bolj varianta šnicl in pomfri. in ker se mi dalo vednopo na dvoje kuhat , ker on noče zelenjave, pa je šlo vse skupaj gor.... včasih temu rečem tudi ljubavni žulj.... andrina, glede steperja, prav imaš. meni se zdi na njem preveš monotono. sem si ga kupila lani. spet je bila ena izmed mojih evforij, ko sem se odločila,d a sedaj pa res. in sem en teden nekaj migala, sedaj pa ga imam v omari. sicer sem jaz kupila tistega čisto navadnega . gor in dol. stopnice. ma raje grem po bloki petkrat gor in dol, se bolje razmigam. marjetka cvetka! a veš, da moj pralni stroj spet dela. je prišel hišnik z bloka in poglledal malo pa smo ugotovili, da je krivo ropotanje zaradi neravnega terena. sedaj je raven in sem že oprala dve rundi. spet sem privarčevala 5 jurjev min. upam, da bi pri tebi bilo enako. sem pa naspidirana. najbolj zaradi izpita. grem v trgovino nekaj iskat, ker so zaloge od doma že pošle. uživajte, kako lep sonček. mislim da se mu grem malo nastavljat!

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. sep 2005 12:49

Živjo punce! Tako gnečo imam danes.... da bom še izgubila kakšen kg od letanja po firmi.... Zadnji teden je teža stala... ampak cm pa očitno padajo.... moji lepi kostimčki izpred številke manj so mi že prav Moram opraviti meritve zvečer... Danes je mesec dni od pričetka diete in počutim se super in zaenkrat nisem v dvomim da bi ne zdržala še dva. Skušnjavam se upiram tako, da pač jem po montinjaku ločujem, če sem ravno kje na kosilu, kjer ne morem razlagati... Pred mano je naporen teden, kar je pravzaprav dobro... ne bo veliko časa za hrano Kdaj se dobimo? A kar določim uro in prostor....potem pa licitiramo katera lahko in katera ne? Uživajte v prelepem dnevu! Maša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti