6. sep 2005 6:53
Dobro jutro, rožice ! Včeraj sem bila sadna, danes ne bom, jutri pa spet, ker imam roditeljskega in tako ne bom ves dan doma. In za take dneve je sadni dan najbolj praktičen, pa še telo mi bo hvaležno. Lanes, si nas pa obdelala vse po vrsti, eno za drugo. Le kje so bili vsi tvoji, da si imela toliko časa mir ? Helena, moje porcije so prav gotovo večje, kot bi smele biti, vendar res nočem biti lačna. In med dieto sem imela ravno take porcije, kot sedaj, zato mogoče nisem shujšala več kot 15 kg. Lakoto občutim zelo redko, bolj me dajejo lušti oz. želja po nečem. Takrat zginem stran od kuhinje ali pa se napijem vode. Zadnje čase imam pripravljen lonček, v njem 4 čajne žličke lanenega semena in potem počakam kakšno uro, da se seme malo napihne, postane sluzavo. Pojem ga, ne popijem, tako, da ga zgrizem. Je ogabno, vendar za več stvari koristno, najbolj pa za mojo prebavo. In ker moram na vrh za izboljšanje okusa popiti še vsaj 2 dl vode, sem potem polna kot šus in ni sledu o lakoti. Upam, da bom kdaj doživela čas, ko bodo moje porcije manjše, čeprav ne verjamem. Posebno pri solati sploh nimam mej. Packa !!! Bobby, našla sem te v naši tabeli, če si Robi iz Litije. Takrat si bil verjetno v prvem krogu. Kapo dol, da si se lotil še enega. Jaz niti ne pomislim na to. Izgovor mi je, da bi bila v obraz preveč gubasta, čeprav sem že sedaj daljni sorodnik galapaške želve. marjanca45