3. sep 2005 16:09
Hojla dekleta!
Končno sem si vzela tudi jaz čas za vas. Dobrodošle in lepo pozdravljene vse nove. Tudi jaz sem še med svežimi, pa se občasno, ko mi čas dopušča kar vključim v pogovor.
Toliko ste že napisale od mojega zadnjega javljanja, da ne vem kje naj začnem.
Najprej pozdravljam vse nove, ki so se nam pridružile in pogumno odločile za dieto. Kar vztrajno, saj bo šlo.
Sasy, no vidim, da so naše besede pomagale in že bolj vedro gledaš naprej. Poskušaj se izogibati negativnih ljudi in misli le pozitivno. Vem, da je težko, saj te prizadene tvoja mami, a poskušaj se ograditi in biti srečna v svoji družini, ki ti stoji ob stgrani.
Na srečo nimam težav ne z mamo in ne s taščo. S taščo se celo razumem bolj kot z mamo oz. me ona bolj razume kot moja mama in mi veliko svetuje ter me podpira. Je zelo razumljiva, ljubeča, duhovna in razgledana ženska. Zelo podoben ji je tudi moj v.d. možek, s katerim se tudi dobro razumem. Moja mami pa ima včasih težave sama s sabo in zna biti včasih tudi težka in dostikrat nisva na isti valovni dolžini, a jo kljub temu poiskušam razumet, ker takšna pač je. Je pa moja mama, me imama rada in poiskuša to pokazati včasih na čuden način.
Verovnika dobrodošla, sicer te bolj pozno pozdravljam, a boljše pozno, kot nikoli. Jaz se še vedno počutim nova na forumu, saj se poredko oglašam, a se kar prijetno počutim in dodam kar nekaj vrstic, ko si vzamem čas. Poiskušam se vključiti v pogovor in še kateri pomagati in vzpodbuditi, tako kot so one mene.
Berem, da imate spet album s fotografijami. Ko se bom odločila in bom poiskala kakšno fotko narejeno pred dieto vas bom prosila za geslo. Moram se vam pa pohvalit. Danes sem se stehtala, ker sem včeraj imela sadni dan in že imam 67 kg. Torej sem shujšala že 6 kg po tej dieti. Kar ne morem verjet.
Zaenkrat mi uspeva brez grehov, čeprav sem že začela delati.
Berem, da ste uspešno preživele prvi šolski dan. Jaz sem že pozabila, kako je staršem prvošolčka, ker je moj sin v osmem razredu devetletke.
Sem pa sama ponovno "prvošolka" oz. učiteljica prvošolcev, česar se zelo veselim, saj so ti otroci najbolj odkrita bitja in se jih lahko veliko nauči, lahko se pa tudi sam od njih veliko naučiš, če seveda želiš. Pred tremi leti sem bila prvičl v 1. raz./9. Čeprav me je bilo sprva zelo strah, sem kmalu začela uživat in z učenci nadaljevala še v 2. in 3. razredu. Prejšnje šolsko leto pa smo se s solzami v očeh poslovili.
Mamice prvošolcev, nič strahu, otroci so prilagodljivi in večino se bodo naučili preko igre. Samo pomagajte jim pri težavah, poslušajte jih, ko bodo govorili, čeprav boste imele glavo polno skrbi. Bodite z njimi in se z njimi veselite, saj so vaši sončki.
Moja sin je že skoraj najstnik in ga tudi poskušam poslušat in razumet, čeprav mi včasih ne uspeva najbolje, se pa učim. Saj veste naši nas imajo v malem mezincu in nas poisklušajo malo "naflancat". Le rade jih imejmo pa bo vse ok.
Spet sem se razčvekala, bom kar končala.
Še nekaj. En problem imam. Včeraj sem imela sadni dan. In spet me je bolela glava. Spet na sadni dan. Dopoldan sem v službi malicala suhe slive in marelice, opodan pa študentsklo hrano. Ali bi mi lahko suho sadje ali oreški škodovali? Je imela katera že podobne težave? Mi veste povedat, kaj bi lahko bil vzrok?
Tudi jaz sem iz Celja in sem takoj za kakšen čvek. Katera pa je še iz okolice Celja?
Lepo se imejte pa brez grehov.
LANES