3. sep 2005 14:19
Hvala vsem, ki ste si vzele toliko časa, da ste prebrale moje besede. ne veste kako lažje mi je ko to napišem, še veliko lažje pa mi je , ko preberem vaše vspodbidne besede.
Hvala za lepe besede : Marjetka cvetka, skozipadalica, beba, claudia12, rožica, Luthien, Marjanca45...(oprostite , če sem katero zgrešila).
Sedaj , ko vem ,da vas je tudi na tem forumu veliko takih, ki ste podobne probleme že imele in jih še imate , mi je tako lepo in lažje, da se mi tudi življenje zdi veliko lepše. Veliko let sem se kregala z mojo mamo, vendar sem na koncu zmeraj popustila. Sedaj 2 meseca pa držim do nje samo tako razdaljo, ki je najbolj potrebna. Ker tudi jaz sem ugotovila, da jo v bistvu najbolj prizadane, da se mi med samo razumemo. Najbolj jo po moje boli naš smeh in dobro razpoloženje, zato probam, da je tega največ in da je najbolj slišen. vedno si je želela, da se bom čimpreje ločila, toda od moje poroke je že 24 let in navkljub vsem problemov, ki so pri vseh smo še vedno srečna družina.
Otroka sta si že tako ustvarila svoje mišljenje o njej( saj sta bila glede na njene besede in dejanja prisiljena) jaz pa tudi moram najti moč , da se ji lahko uprem in da me ne bo mogla več prizadeti.
Goga Verovšek, jaz že dve leti jemljem tablete Tolvon, ki so podobne kot Cipramil.
Še enkrat punce, najlepša vam hvala za vse lepe in vspodbidne besede.
Lp.
sasy