Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

2. sep 2005 12:08

Živjo, kako je fino zunaj, kot kaže bo indijansko poletje Sadni dnevi mi pa res skoz bolj pašejo..... vedno se počutim tako polna energije..... potem pa tako pridno odgovarjam tudi na forumu. Marjanca, vse smo po malem heroji V končni fazi, ko smo postavljene pred takšna kruta dejstva nimamo izibre a ne..... možje se lahko naveličajo.... me pa ne.... opravile smo kar smo morale in zdaj smo tukaj skoraj na koncu tik preden odletijo iz gnezdeca.... Če sem si prav zapomnila si tako iz štajerske prestolnice.... z veseljem grem na klepet in kakšno kavico ali sadno solato ... oglasi se. Ja po vsem tem ni čudno, da se z odvečnimi kilogrami otepamo predvsem ženske a ne.... Prijeten vikend vsem! Maša PS: Vodno - sadni dan poteka po načrtu: grozdje, banane, sadna skuta za malico, nekaj zelenjavnega za kosilo in za večerjo še kakšen slasten sadež.

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

2. sep 2005 12:11

Marjetka Cvetka! Se strinjam popolnoma tako, tako sem tudi sama ravnala! Treba se je osamosvojiti tudi na račun nižjega standarda.... ker je treba misliti, kako takšna stanja vplivajo tudi na otroke....zagotovo ne dobro! Pozdravček, Maša

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

2. sep 2005 12:22

Rožica, nisem čisto razumela tvoj komentar. Sva zgleda podobnih misli. Tvojega sporočila še ni bilo gor, ko sem jaz pisala svojega. Sem pač bolj počasna pri pisanju, pa če moram še vmes kaj postoriti, je pa sploh kriza. Kakorkoli, tvoje sporočilo se je potem znašlo gor, ko sem svojega poslala. Tejčica, tudi jaz sem bila dolgo kanta za smeti, in še zdaj me velikokrat mamijo ostanki hrane , ampak je res najbolje (kot je bilo že omenjeno), da hrano vržeš stran. Jaz sem moje že tako navadila, da takoj po obroku pomečeta stran. Oziroma odneseta tašči za kokoške. Jaz tudi zelenjave ne ločujem, razen koruze in fižola. Punce a vas tudi kaj daje PMS. Mene meče na hrano. Dons vsaj vem zakaj mi je včeraj tako dišal sir, ni in ni ga bilo konca. Še dobro da je bil B dan. luthien

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

2. sep 2005 12:26

Masenka, mislim, da je sadje tudi v redu na vodni dan. Saj vse ne prenašajo dobro tega dneva, s sadjem pa se da malo lažje preživeti. luthien

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. sep 2005 12:28

Ikc, jaz sem jedla zelenjavo (razen koruze in fižola - Š) vsak dan in nisem pazila na količine. Solate še sedaj pojem ogromno, zato se mi želodec po moje ni tako zelo skrčil in sem tudi ostale hrane lahko pojedla več. Pa kaj, če je šel kak kilogramček manj, meni je bilo najbolj važno ( in je še), da nisem lačna. Maša, v službi sem na Studencih, tako, da res ni problem se najti. Glede na to pa, da vozim sina in njegova dva sošolca iz šole domov, sem vezana na njihov urnik, tako, da sem "fraj" ob ponedeljkih in torkih (samo naslednji teden ne, potem pa). Če si za to, si lahko piševa konec naslednjega tedna in se uskladiva, kje in kdaj se najdeva. Pa če je še katera s tega konca, se nama lahko pridruži. marjanca45

marjanca45  

2. sep 2005 12:30

Luthien, tudi jaz sem na te dni noro lačna, še posebej pa so v nevarnosti sladkarije. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

2. sep 2005 12:43

Masenka, če se kaj dobite, nikar ne pozabite name. Tudi jaz sem med tistimi, ki rabijo družbo za kakšen klepetek. Sem iz Maribora - Nova vas. Čarovnica na biciklu. Še veliko sončnih dni vam želim! riba-ribica

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

2. sep 2005 12:58

Tudi jaz se vam bi z veseljem pridružila na kavici in klepetu. Sem iz Studencev. Le povejte kdaj in kje in pridirkam s svojim vijoličastim kolesom, peš ali z rolerji. Tako bom še nekaj za svoje "miganje" in manjšo rit naredila. olina

marjanca45  

2. sep 2005 13:03

Evo, smo že štiri forumašice. Definitivno vas obvestimo - upam, da ne bomo priklicale dežja !!!! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

2. sep 2005 13:04

Khm, Khm Khmm,... Vodno-sadni dan Masenka praviš. Pa ti si za štose! Grozdje, banane, Sadna SKUTA.... Po moje, bi bila ta prava za v prvi razred devet letke. Pa brez zamire! (joke) Luthein si narobe razumela, saj ni nič narobe, da izraziš mnenje al kar koli drugega.... Jaz sem samo hotela rečt, da sama ne znam kratko in jedernato povedat, kar želim povedat, vedno nekaj bluzim in se zagovorim zraven še o vsem drugem. Kar so že davno opazile tu na forumu, pa vendar ljudje smo si različni, eni smo bolj tihi :))), eni pa čvekajo tako, da je kar veselje poslušat-brat. Ker pa je slučajno tako naneslo, da kot vidim sva res enakih misli, bi me rešila vsega tipkanja, če bi slučaj nanesel tako, da bi malo prej napisala-poslala,.... No vidiš spet BLUZIM.... Skratka v tistem postu ni bilo mišljeno nič slabega, hudobnega, škodoželjnega,.... Ja jaz sem tudi vržena na hrano. Danes je sadni dan. Včeraj pa sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Še en sendvič in lonček mleka ob 23:00. Diši mi vse sladko, kislo, ... Pa vendar nimam PMS, tako da bo verjetno krivo kaj drugega, verjetno luna, ker nekje pač mora biti vzrok. Ker z mano že ni kaj narobe!!! Ne priznam!!! Lp sončen pozdarv. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 02. sep 2005 13:06:55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti