Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. jun 2005 10:17

Hojla! Res je tale forum kot mamilo.Tud jaz komaj čakam,da vklopim računalnik in pogledam,kaj se novega dogaja z vami. Malo prej sem pospravljala otroško sobo in nabasala dve vreči smeti.Sej punce drugač same pospravljata,sam je to bolj tak,tak.... Sam da je na sredini sobe pospravljeno,kaj je pa po kotih,pod mizo,pod omaro pa ni važno,saj se tam nič ne vidi.Ej,jej jej.Pa koliko izgubljenih igrač se je našlo,pa berilo,ki bi ga morala hčerka danes vrniti v šolo in ga nikakor ni našla.No,zdaj bo za en čas mir,tam nekje okrog novga leta bom pa spet mogla jaz kakšno generalno vžgat,do takrat pa bosta spet sami pospravljali. Ja,vroče je pa,vroče.Jaz se tud v službi savnam in po pravici povedano se še zaradi ztega bunim ne preveč.Kolkor me je pozimi prezeblo,mi zdajle tale vročina kar paše.Poleg tega,da sem kar precej lažja kot lansko leto,mi tudi vročina ne dela prevelikih preglavic.Sej imamo mi tudi klimo v službi,sam je zgleda bolj za okras. Tabina,saj bo bolš,slej ko prej se bodo stvari uredile. Andrinaa,če ta muči skomina,si sadje zmiksaj,lahko pa si skuhaš tudi nasladkan kompot.Je pa pametno,da greš k zdravniku,vendar,če bo kaj narobe z tvojim zdravjem ne kar hop na hrano.Basanje ta ne bo pozdravlo,raje se pravilno prehranjuj(ločevanje med obroki,velik sadja in zelenjave..).Pust sendviče pri mir,velja! Marjanca,danes je že sreda,še malo pa bo tvoj mali velikan doma.Pa pust leta pri miru,sej veš da si stara toliko,kot se počutiš.Mogoče se res počutiš malo starejšo ta teden,ker je tvoj sinko zdoma,toda ko se bo vrnil se boš verjetno pomladila za dvajset let. Tale moda z nizkimi kroji pa tud men ni všeč.Moja hči je tud bolj bajsika in pol navleče nase tiste kavbojke,se mal prepogne in pol ma celo rit zunaj. Ups,koliko je že ura,se bo treba spravit za štedilnik.Zame bodo metuljčki z mešano zelenjavo,za moje pa juhica in palačinke.Palačinke si bom privoščila za večerjo. Mejte se lepo in predajte se soncu! Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. jun 2005 11:03

Hojla! Ste se začele pogovarjati o dopustu, pa me je tako zagrablo, da bi že kar šla. Mrknem pa 1 julija in me tudi ni do 15. Ja Marjanca, kaj bo z nami, ki nimamo dostopa do računalnika. Tudi jaz sem si naredila plan za dopust. Mislim rekreacija in ostalo. Bog ve, kako bo izpadlo. Običajno čisto drugače kot je bilo planirano. Ampak saj je to dopust, kajne in stvari morajo iti svojo pot. Predvsem se moramo vsi spočit. Samo da vidim morje, ga voham, ga tipam, se v njem namakam ..... Kaj hočmo, sem čisto taprava ribica in rabim vodo. Zdajle pa klima že veselo dela, tako da v službi ni vroče. Bo pa zato tudi savna v avtu, ko se spokam domov. Glede obleke imam pa sploh probleme, ker v našem kraju naročajo stvari očitno samo še za frajle z "ritko", za konkretne riti pa ne dobimo kaj dosti. Bom morala malo v šoping kam dlje. Tako me jezi, ko v trgovinah mislijo, da če si malo bolj pri sebi, moraš nosit samo staromodne stvari. Potem pa gledam preobrazbe v revijah, pa vidim, kaj vse se dobi. Pazite nase in se beremo Gobica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

22. jun 2005 11:56

ja, ko smo že pri omami, evo še mene :) pravkar iz nabave hrane za cel dan, kakršen bo zgleda tudi današnji delavnik- 5 breskev, melona, za popoldan pa zeljna solata s fižolom. zdaj pa nimam druge izbire, kot da to pojem. pa upam, da sodelavec ne bo spet tako prijazen in bogi revi šel po lučko točno določene znamke v trgovino. ker potem pa res, ne da nisem karakter , pač pa iz usmiljenja zmažem tisto :( marjanca, hmmm, jaz sem 28, kar je samo 2 leti več kot si opredelila, pa me pohod v kabino vedno prizemlji. haha, saj meni že klasičen kroj pride skoraj kot nizek pas :) groza so ti modeli hlač ja. saj so mi všeč take, da nisem kot omama s pasom tik pod joški, ampak vsaj obe ritnici imam rada pokriti no...te "moderne" hlače pa ponavadi spravim malo čez koelna :) pretiravam, hvala izumitelju elastina :) madona, že celo večnost si nisem nič kupila. čakam na razprodaje...ampak kaj ko so šele 18. julija, ko sem na morju:( mogoče pa prej k sosedom skočim. marjetka cvetka, pa naj se še tak čudno sliši....kako se mi lušta zdaj pospravljat otroške sobe. ravno sem naši šolarki zagrozila da ko se šola konča ima prvi vikend šanso, da pospravi vse tisto kar je v predalih, ki tudi pokajo kot šivi na mojih hlačah. ker naslednje kar bo, bo to, da bom samo v smeti praznila. kot si rekla-sredina je čista, okoli pa katastrofa. bog ne daj, da kak listek, rizbico, vrvico, obesek....vstran vrže.... tabina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. jun 2005 12:33

Dober dan! Pa smo dočakale poletno vročino. Še katero zebe? :) marjanca45, res je kar pravi tabina, tudi nas mlajše zelo prizemlji obisk kabine. Sama sem se že večkrat spraševala, če še sploh delajo "normalane" kroje. Je pa res, da je največ odvisno tudi od tega kako se znaš pravilno obleči in v kakšnem kroju se nemalokrt zgodi, da izgledamo kot telebajski, čeprav nismo. Po moje današnja moda temelji na anoreksičnih ****** Tu pa estetika in lepota dobi spet nove razsežnosti. Jaz imam danes zelenjavni riž z zeleno solato. Grem kuhat, ker drugače ne bo nič. Lp, rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. jun 2005 13:15

Jaz pa sem pravkar pojedla zelenjavno juhco z metuljčki in zdej teče iz mene hujš kot bi bila v savni.Sem ful vročo pojedla,saj pravijo da se klin s klinom zbija! Zebe pa zdaj najbrž bolj težko katero,ampak nč se ne bunit zaradi vročine,saj poletje tako ali tako čisto prehitro mine.Tele slabe tri mesece bomo pa že zdržale,pol nas bo pa spet devet mesecev zeblo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

22. jun 2005 14:10

Tako, dekleta, spet sem med vami. Danes je moj zadnji vodni dan in zaključujem 3MD z 10 kg manj. Jupi... Splačalo se je. Jutri ne bom imela časa, ker bom v "rajsenfibru" (reise fieber). Vesela sem, da sem bila borka z vami in skupaj smo, kot je rekla Marjanca, počistile v glavi. Le kaj bi brez Marjance! Sedaj se spravljam še na cigaretno čiščenje glave. Vsem, ki ste mi zaželele prijetno potovanje, se zahvaljujem. Baterije za dobro voljo sem že napolnila...in potem...gremo... Marjanca, Nisem ti pisala, bila pa sem s teboj ob sinovem odhodu. So ti kolegice napisale že vse tisto, kar bi ti jaz. Lahko si samo ponosna. Upam tudi, da se še kaj srečava, a ne v Valdoltri. Sedaj je na vrsti naš dobrovoljček, Marjetka cvetka. Šolo si uspešno končala in sedaj imaš zaslužene počitnice. Izkoristi jih kar najbolje. Jaz bom drugo leto imela tri šolarje. To bo luštno. Pred dvema dnevoma sem se pregrešila in pila prvič banditos. Takrat sem se spomnila nate. Zame je presladak. Tejčica, želje, da se dobiva še pred odhodom na kavici, ni bilo mogoče uresničiti. Jo bova spili, ko se vrnem. Najrazličnejši zaključki ob koncu šol. leta, varstva. ureditev vrta in podobno so me do konca zaposlili. Danes sem bila v KP, a sem prebrala, da si zaposlena, zato te nisem klicala. Vztrajaj z dieto pri mami. Brittney je uspela, morda boš tudi ti. Rožica, ko se vrnem, sem ti zopet na razpolago z vremensko napovedjo. Do takrat pa... Brittney, kot vidiš so se zadeve uredile. Vesela sem in ti želim na novi poti vse lepo. Sporoči, ko boš kaj v našem koncu. Bom zelo vesela. Mamo in očeta pa kar drži. Darchy, hvala za sporočilo. Ga bom uporabila, ko se vrnem. Riba ribica, uspešen drugi krog. Jaz se ti bom priključila najverjetneje septembra, da spravim dol še 5 kg. Razen tega se moram bolj pošteno lotiti še "miganja". Tibetantske vaje in tudi nekaj drugih vaj, primernih za moja leta, sem že odkrila. In tu je še Maychi, Andreinaa, Gobica...Joj , koliko nas je... Skratka, vsem, ki boste dopustovale, veliko sončnih dni. Sicer pa si mora sonce in pot poiskati vsak sam. Z vami bom tudi, ko bom najbolj daleč. Ne bodite preveč pridne za pisanje, saj bom imela potem preveč branja. Vzdržite s čimmanj grehi. Tudi jaz se bom držala. majdad

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

22. jun 2005 15:05

Majdad, ČESTITKE ob zaključku, sedaj pa res kar veselo na zaslužen dopust! Pa uživaj še za nas, ki bomo na dopust še malo čakale. Punce, veste kaj me presenečate, da si tako dobro zapomnite kaj je katera rekla in da se potem dejansko lahko "pogovarjate" s tisto osebo... občudujem vas. Jaz si namreč zapomnim samo zadnjih nekaj postov sicer moram pa vse nazaj preverjati.. res ste asice. Danes naj bi bil najtoplejši junijski dan? HA ha, pri nas se oblači... mah, glavno, da je poletje tu. pa pa, Darchy

Katy026  

član od: 22.6.2005

sporočila: 4

22. jun 2005 16:13

Zdravo! Mene pa zanima, če ima kdo slučajno elktronsko verzijo te slavne 90. dnevne ločevalne diete. Bi tudi jaz poskusila. LP vsem Katy026

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. jun 2005 19:40

Hoj Katy026, nekaj navodil boš našla na tem naslovu http://mojplanet.com/dieta/ za vse ostale nejasnosti pa smo ti na voljo tu na forumu. Ti kar vprašaj, vsekakor pa se nam čimprej pridruži. Kot pravi Marjetka cvetka 3MD je zakon! In prav ima! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

22. jun 2005 19:50

Majdad, čestitam za uspešno opravljen prvi krog. Uživaj na potovanju, upam, da boš kaj poročala. Marjetka Cvetka, prebrala sem o pospravljanju otroške sobe. Po moje je problem v tem, da bi eni vrgli stran to, drugi drugo, mnogi se nočemo ločiti od stvari, papirčkov itd. Tudi sama pri sebi večkrat napravim čistko in potem se čudim, kako ni skoraj nič manj stvari, čeprav sem jih tolikoooo odnesla proč. Najhujši zbiratelj stvari pa je moj starejši sin, govorim mu, da bo skoraj spal v predsobi, ker ne bo mogel stopiti v svojo sobo. Ali je popoln red res mogoč? Žal večkrat iščem svoja očala, enkrat sem jih po 14 dneh našla pod posteljo, krivila sem mačka in se čudila, kaj očala delajo tam? Tudi odrasli smo včasih podobni otrokom. Glede telovadbe pa moram priznati, da kolesarim veliko, z večerno telovadbo pa je v tej vročini bolj tako tako. Vroč pozdrav! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti