Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

puskar1i  

član od: 22.8.2005

sporočila: 70

30. avg 2005 21:58

Pozdravljene punce. Sem čisto na sveže z vami in imam, na žalost, podobne probleme. Malo preveč strani imate na to temo in mi jih ni uspelo prebrati vseh-oči me že skelijo. Prišla sem do 101 strani se bom pa vsekakor potrudila prebrati še naprej v naslednjih dneh. Govorite o neki vodni dieti. A se katera spomne mogoče na kateri strani je opisana? Sem že 6 mesecev od poroda in se nikakor ne morem znebiti teh kg. Odkar pa sem član KulSlo je pa še huje. Spekla sem že nekaj novih slaščic (na čokoladne varijante sem čisto nora) in na žalost tudi dobila nekaj novih kil. Probala sem 3 mesece nazaj s hujšanjem (zmernim seveda) ampak sem bila tretji dan že skoraj brez mleka, tako da sem takoj nehala. Vem da boste rekle, da se nimam kaj sekirati (ne mi dajati potuhe), da ko bom nehala dojiti, da bom že shujšala. Bojim pa se, da se bom do takrat razlezla do vesolja. Najhuje je, ker sploh nimam volje za hujšanje, mož mi pravi, da sem tudi taka cockana, jaz pa veselo bašem vase vse živo. HELP!!! SONJA

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

30. avg 2005 22:50

Halo, halo! Se me še katera spomni? Z dieto sem končala 15.5., vendar sem vam (kar se branja tiče) ostala zvesta, razen dopustniških dni in v času "računalniškega mrka" pri nas doma. Nisem pa v tem času ostala zvesta svojim prehrambenim navadam, zato sem v 3 mesecih in pol pridelala 4 kg. Kar je po moji oceni dokaj malo, glede na to, kako zelooooooooooo sem ga lomila. Zato bom od 1.9. ponovno z vami, v dobrem in slabem, ob vodi in sadju.... Mi katera lahko verjame, da že komaj čakam? Kar se mene tiče, res velja rek - V SLOGI JE MOČ, saj verjamem, da mi bo z vašo podporo uspelo oklestit še teh nekaj kg viška (starih in novih). Se še oglasim. Pozdrav vsem. Aknirad-bombica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

31. avg 2005 0:28

Sonja, tukaj je govora o 3-mesečni ločevalni dieti iz Rinine knjižice. 1. dan ješ beljakovine, 2. dan škrob, 3. dan ogljikove hidrate, 4. dan je sadno-zelenjavni. Pa še to: 3 vodne dneve imaš v tem času, vodni dan obvezno sledi sadnemu. Res pa je, da smo zelo veliko napisale in je res težko vse prebrati. To dieto je dobro spremeniti kar v življenjski slog, če želiš ostati na zmanjšani teži. Recepti so res super in zelo vabljivi, človek bi kar vse poskusil. Čisto te razumem. Lahko noč! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

31. avg 2005 5:45

Pozdravljene puce!!! Kako,tebiuspeva Luthien. meni zelo slabo, kar naprej nekaj grešim.Odločila sem se, če danes, ko je sadni dan grešim bom prenehala in se mal skulirala.Res je kg se mi ne dvigujejo, pa tudi ne padajo. Pa sem že en mesec na tej dieti, res škoda!!!DRŽITE PESTI!!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

31. avg 2005 6:39

http://mackice.gajba.net/ Sonja na tem linku si preberi kaj več o Ločevalni dieti. LP, tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 31. avg 2005 06:40:00

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

31. avg 2005 8:40

Ok, punce...! K"tira začne jutri? Aknirad midve sva že na isti frekvenci... potrebujemo le še malo spodbude forumašic. Majdad kje si? Si že prebelila? Se nama pridružiš v Vodi in sadju? Držite pesti – popotovanje na lepše se začenja. Dajmo, dajmo, dajmo….. gogy

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

31. avg 2005 8:46

Aknirad, kar pridruži nam se. Torej smo jutri na beljakovinami. Helena45, ne obupuj. Saj imam tudi jaz krize. Kakšen dan je boljše, kakšen pa slabša, pa vstrajam, naslednji dan nadaljujem. Včeraj sem recimo namesto 3 koščke peciva pojedla 4 , pa še se mi je luštalo. Danes se bom probala čim bolj paziti. Meni že precej pomeni to, da se ne redim. Ker vem, da če bi popolnoma opustila tole dieto, bi začela normalno jesti, in se seveda tudi sigurno začela rediti. Meni se ne zdi toliko pomembno koliko bom shujšala ( sicer sem vesela vsake kile ) temveč, da težo ohranjam. Sprijeznila sem se že, da ne bom dosegla meje nekaterih punc (18, 20, in več kil), ampak vseeno vztrajam. Ob tem načinu prehranjevanja se počutim lažjo. Nimam problemov z napihovanjem (kar je bila že moja vsakodnevna spremljava), pojem dosti zelenjave, pa se mi je tudi prebava uredila. Tako, da se mi zdi da nimam kaj izgubit, če pa se kakšen dan malo pregrešimo, pa ni tak problem. Bo pač izgubljenih kil manj. Riba-ribica, imaš prav glede receptov. Se mi zdi, da ne morem vseh izprobati. Nekateri so mi tolk dobri, da jih potem ponavljam, pa kakšni novi ne morejo priti na vrsto. luthien

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

31. avg 2005 8:59

OJla punce! Čestitam Luthrien za vodni dan! Vsa čast Mene čaka v petek... ampak me je kar strah, ker sem v službi.... no bomo videli... Zanima me kako vam je padala teža po mesecih... prvi mesec hitro in potem počasneje? Začetnicam čestitke.... po treh tednih mislim da nisem več brucka na forumu in hujšanju. Po treh tednih imam 6 kg manj.... sem kar zadovoljna.... ker vsak dan za malico okoli 1 h pojem jogurt ali malo skuto.... tako da imam male grehe....kakšno kavo z mlekom.... ker bi drugače grešila še bolj.... težko je zdržati do kosila do 4 h ali celo 5 h. Lep dan vsem! Maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 31. avg 2005 09:00:03

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

31. avg 2005 9:00

Doooobro jutro, damice moje! Men je že vroče! Mi sonce sveti direkt noter in imam v prostoru že 27 stopinj, tako da bo kmalu klima aktivirana. To je poletje!!! Aknirad, se te spomnim, saj sem tudi jaz imela prvi krog letošnjo pomlad. Uspešen štart jutri ti želim. Kljub temu da si nekaj kg pridobila nazaj, si bila bolj pridna od mene. Kaže da se nas bo kar nekaj "starih" nabralo nazaj za ponovitev. Sicer pa sem tudi včerajšnji drugi dan preživela brez kakšnih posebnih muk. Majhno krizo sem imela zvečer okrog 21. ure, pa sem se kar spat spravila, da ne bi slučajno kaj v hladilnik zašla. Me je pa moj gledal kot čudo, ko sem šla spat tako zgodaj, saj grem redkokdaj spat pred polnočjo. Danes pa makarončki, jupiiiiiiiii! In pa ogromno sonca! Pozdravček! tejčica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

31. avg 2005 9:08

Masenka, tudi mene je bilo strah prvega vodnega dneva, pa potem sploh ni bilo panike. Pa tudi to da boš v službi je prednost, saj ne boš imela časa mislit samo na hrano. Popoldan si čim bolj zapolni, da ne boš doma mirovala. Boš videla da bo dan minil veliko hitreje in lažje kot si misliš. Pogled na tehtnico naslednje jutro je pa nekaj najboljšega!!! Običajno teža najblj pada v prvem mesecu. V drugem gre dosti počasneje, nekaterim se celo ustavi, vendar potem spet pade hitreje. Pa nič panike pred vodo. Boš pa malo več na forumu in te bomo bodrile! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti