30. avg 2005 21:58
Pozdravljene punce. Sem čisto na sveže z vami in imam, na žalost, podobne probleme. Malo preveč strani imate na to temo in mi jih ni uspelo prebrati vseh-oči me že skelijo. Prišla sem do 101 strani se bom pa vsekakor potrudila prebrati še naprej v naslednjih dneh. Govorite o neki vodni dieti. A se katera spomne mogoče na kateri strani je opisana? Sem že 6 mesecev od poroda in se nikakor ne morem znebiti teh kg. Odkar pa sem član KulSlo je pa še huje. Spekla sem že nekaj novih slaščic (na čokoladne varijante sem čisto nora) in na žalost tudi dobila nekaj novih kil. Probala sem 3 mesece nazaj s hujšanjem (zmernim seveda) ampak sem bila tretji dan že skoraj brez mleka, tako da sem takoj nehala. Vem da boste rekle, da se nimam kaj sekirati (ne mi dajati potuhe), da ko bom nehala dojiti, da bom že shujšala. Bojim pa se, da se bom do takrat razlezla do vesolja. Najhuje je, ker sploh nimam volje za hujšanje, mož mi pravi, da sem tudi taka cockana, jaz pa veselo bašem vase vse živo. HELP!!! SONJA