Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

31. avg 2005 14:05

Zdravo rožice ! Nimam časa za pisanje, ker imam v službi norišnico, doma pa še večjo, saj si je sin pred 2 dnevoma zvil gleženj, tako, da spet ne more hoditi in sem spet za vse sama. Za popenit ! Sploh ne vem, če bo jutri lahko šel v šolo. Šibam domov, da mu naredim kosilo, ker leži z ledom na nogi. Upam, da bom kaj več lahko napisala jutri ! Imejte se.............. marjanca45

sasy  

član od: 27.7.2005

sporočila: 12

31. avg 2005 17:54

Najjlepša vsem formulašicam, ko sem brala vaše besede sem vedela, da nisem sama. Saj to sem vedela v bistvu že preje, samo rabiš neke besede, da te na to spomnijo. Vem , da sem trenutno v krizi, ki jo moram sama premagati, " kdo ti bo pomagal , če ne sam sebi". Čeprav je zelo lepo brati vaše besede. Po pravici povedano , da sem jokala, ko sem brala vaše besede. Sploh me ne poznate, pa najdete toliko lepih, vspodbudnih besed. Vsem najlepša hvala...ker mogoče je ravno to kar človek v moji situaciji potrebuje. Meni je pomagalo, tudi tiste solze so bile dobrodošle, saj so mi mogoče odplaknile bolečino. Tudi , če ne bom vztrajala na dieti (ker mi grejo kg kar dol, kar ni najbolj dobro zamo moje telo) vam bom sledila in vas podpirala ( že ko vas berem dobim nekaj pozitivne energije). Vse , ki ste na tej dieti vstrajajte, ker poleg tega , da boste privlačnejše, lepše, najpomembneje, da se boste počutile same zase najlepše; to pa je bistvo vsega uspeha . Sorry, ker sem mogoče malo zatežena, morasta , toda sedaj prihajajo lepi dnevi. Vem , da se ne smem smiliti sama sebi,toda upajmo na lepše življenje. sasy Sem pa iz prekrasne Gorenjske. Sporočilo je spremenil(a) sasy dne 31. avg 2005 17:55:39

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

31. avg 2005 18:07

Živjo! Vsem želim jutri uspešen začetek! Posebej pa še vsem vašim-našim prvošolčkom! Marjetka Cvetka, saj ni treba ustvarjet novega albuma, le slike, ki jih imaš shranjene v računalniku prenesi nazaj v naš album. Sicer pa bi bile verjetno vse vesele, če bi tudi katera od novih dodala svojo slikco. Ker, če smo poštene jih je kar veliko zaprosilo za geslo za vstop v album. Slikic pa ni bilo nič več. Jaz osebno pa sem zelo radovedna in si še vedno želim videt tvoje slikce Skozipadalica. VAUUUU -22kg to pa ni mačji kašelj!!! Boš zdaj tudi ti ustvarila tiste v before-after albumu? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

31. avg 2005 18:07

Masenka, Lanes je imela vodni dan. Jaz svojega še pričakujem. Ker sem zaradi dopusta svojega izpustila se nikakor ne morem odločiti kdaj naj si izberem naslednjega. Čestitam ti za izgubljene kile, kar se pa tiče potepanja pa imaš prav. Jaz sem se danes potepala celo dopoldne. Sem kar pozabila, da sem na sadju. Potem pa je bilo toliko dela doma, da še nimam krize. Ampak vem, da bo prišla. Najhuje je od 7-8 zvečer. Tejčica, čestitke za dober štart. Jaz kuham sama, čeprav imam taščo samo eno nadstropje nižje. Včasih je malo teško, še posebej ko imam sadje. Ampak zaradi miru v hiši, je bolje tako. Pa še rada kuham , tako da kar gre. Skozipadalica, bravo, -22, super. Za tehtanje imaš prav. Saj tudi v knjižici priporoča tehtanje samo na vodni dan. Teža skozi dneve malo varira, tudi po 1 kg, in res ni dobro tehtati se vsak dan (ali celo večkrat na dan). Marjanca45, želim tvojemu sinu čimprejšnje okrevanje. Ali je to tisti, ki je imel opekline (upam, da nisem kaj pomešala)? Vsem novim hujšaricam, želim veliko uspeha . Smo z vami !!!!!!!!! luthien

luthien  

31. avg 2005 18:19

Sasy, nič ne de. Imaš pa prav, ne smemo se smiliti sami sebi. Meni to že leta govorijo, pa je bolj malo pomagalo. Ko pa sem potihem začela to govoriti sama sebi, pa mi je šlo na bolje. Ko zapadem v depresijo, probam it ven. Vsak dan probam narediti nekaj kar me veseli, nekaj kar je samo meni v veselje in sem zaradi tega zadovoljna (uživati v jutranji kavi, prebrati dobro knjigoali neko revijo, opazovati kako raste solata na vrtu ...). Probam gledati naravo, cvetlice, drevje, planine, in jih tudi videti . Če grem na sprehod probam čim več iz narave črpati. Gre počasi, vendar se ne dam. Ko je najtežje sama sebi govorim, da bo, da ostali niso pomembni. Prihajajo lepši dnevi in tudi lepše življenje. luthien

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

31. avg 2005 19:37

Dober večer!!!i, Uspelo mi je, ne moreš verjet, to se pravi, da mi ni vseeno, da ne bi bila več na forumu zraven Vas. Luthien,vodni dan imava skupaj, a ne???To se pravi 9. 9.v petek drugi teden. Moram končat ker sem prišla pravkar iz službe.Otroci zahtevajo svoje!!!! Lep večer!!! helena45

sasy  

član od: 27.7.2005

sporočila: 12

31. avg 2005 20:41

Luthien hvala za lepe besede . Tako pravijo, da moraš imeti najprej rad sebe, šele potem imaš lahko rad nekoga drugega. In v tem je ogromno resnice. Pričnimo z ljubeznijo pri sebi, za ostale jo še vedno ostane dovolj. marjanca45 zelo mi je žal, da ima tvoj sin tako smolo, ravno na koncu počitnic. Samo vem, da si še vseeno zelo vesela, da ga imaš doma. Zdrav je in pri tebi, to pa je najbolj pomembno. Ko tako razglabljate o vodnem dnevu, bi vam še jest povedala svojo izkušnjo. Enkrat sem ga imela, pa mi je bilo tako slabo, da sem se naslednjemu odrekla. S tem nočem nobene odvrniti od te diete, samo toliko sem vam hotela povedati, da so bili zame vodni dnevi ubijalski. Namesto njih sem imela raje sadne dneve. Še sedaj, ko se čistone držim diete, pa se držim ločevanja hrane, ne samo po obrokih ampak tudi po dnevih. Do sedaj mi to ustreza, glede na moje počutje. Tudi jaz imam še enega dijaka, ki gre jutri v šolo. To je njegov zadnji letnik. Čeprav še ne ve, kaj bo šel študirat upam, da bo to dokaj mirno in uspešno šolsko leto. (tako si vse mame najbrež v začetku leta želijo. NAJ SE NAM URESNIČIJO!! Hčerka pa si z absolventski staležem že počasi išče svoj dom in kruh, čeprav po srcu ne bo nikoli daleč od mene. Lp. se slišimo (O.p. PIŠEMO) sasy

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

31. avg 2005 21:05

Pozdravljene punce! Kot vidim in že 2 cela dneva prebiram vaša sporočila, nibena še opazila ni, da se vam je pridružila nova. Saj ne, d bi mi pele hvalo, da sem zbrala tokoliko poguma in se vljučila med vas. Nisem strahopetna, do konca pa razočarana, ker nobena od vas še ni pogruntala, da se tudi jaz želim dopisovti z vami. Torej, ali imate sklenjen krog, ki ne mara novih ali pa sem bila v svojem prvem obvestilu tako neizvirna, da me nihče še opazil ni. Punce, v ponedeljek začnem 3. krog. Pričakujem podporo od veseh strani! LP VEROVNIKA

luthien  

31. avg 2005 21:14

Helena, tudi meni je uspelo. A ni to dober občutek? Jutri pa meseka in zdi se mi, da nas bo jutri kar precej na proteinih, nekaj je novih punc. Sva skupaj tudi 9-ega . Moja punca gre pa jutri v prvi srednje. Susy imaš prav, naj bo mirno in uspešno leto. luthien

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

31. avg 2005 21:56

Dober večer Verovnika!! Ne nam zamerit, samo toliko problemov imamo sabo.Držimo pesti,da ti bo uspelo. Jaz sem danes skoraj obupala.Ta dieta je super samo dobro se psihično pripravi. Ti nam piši, vedi ,da beremo in vsake smo zelo veseli. Verovnika, če v ponedeljek začneš z B. sem tudi jaz na B.,pa luthien in še druge.... Veš, toliko je imen, da si ne zapomniš vseh, v tem kratkem času. Lahko noč in mirno noč!!! Bravo luthien vse dobro ti želim na prvi šolski dan in dober štart dekletu!!! lahko noč!!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti