31. avg 2005 17:54
Najjlepša vsem formulašicam, ko sem brala vaše besede sem vedela, da nisem sama. Saj to sem vedela v bistvu že preje, samo rabiš neke besede, da te na to spomnijo. Vem , da sem trenutno v krizi, ki jo moram sama premagati, " kdo ti bo pomagal , če ne sam sebi". Čeprav je zelo lepo brati vaše besede.
Po pravici povedano , da sem jokala, ko sem brala vaše besede. Sploh me ne poznate, pa najdete toliko lepih, vspodbudnih besed. Vsem najlepša hvala...ker mogoče je ravno to kar človek v moji situaciji potrebuje. Meni je pomagalo, tudi tiste solze so bile dobrodošle, saj so mi mogoče odplaknile bolečino. Tudi , če ne bom vztrajala na dieti (ker mi grejo kg kar dol, kar ni najbolj dobro zamo moje telo) vam bom sledila in vas podpirala ( že ko vas berem dobim nekaj pozitivne energije). Vse , ki ste na tej dieti vstrajajte, ker poleg tega , da boste privlačnejše, lepše, najpomembneje, da se boste počutile same zase najlepše; to pa je bistvo vsega uspeha .
Sorry, ker sem mogoče malo zatežena, morasta , toda sedaj prihajajo lepi dnevi. Vem , da se ne smem smiliti sama sebi,toda upajmo na lepše življenje.
sasy
Sem pa iz prekrasne Gorenjske.
Sporočilo je spremenil(a) sasy dne 31. avg 2005 17:55:39