31. avg 2005 9:33
jutro punce!
le kje sije sonce? jaz ga ne vidim, ker ga zakrivajo oblaki. šment, ko sem v lj se vreme nekaj cijazi, ko sem v prekmurju prav tako ne ve kaj bi rado....
danes imam izpit. ja,septemberski roki so tu in spet trepet in strah, ali bo, ali ne bo..... Sedaj rabim marjancin optimizem in njeno voljo in zagnanost za učenje. ............. Marjanca, brcni me malo v glavo, ker sem tak lenuh....v takih dneh mi je dieta mačji kašelj, če bi lahko počela vse drugo.... Ampak žal ni izbire več.... mam še 6 ur časa da si kaj zabijem v glavo! po drugi strani pa če se sšpomnim nazaj, semj celi junij gulila izpite in ob tem še imela strogo 90dd.
vem, treba je volje.... če je volja, se vse da!
masenka, res je. teža pada največ v prvem mesecu. po kilogramih sodeč. jaz sem jih v prvem mesecu izgubila nekje 11, 12. potem pa še vsak mesec nekje okoli 4, 5. tako da sem sedaj po končani dieti nekje - 22kg. vendar pa vsaj jaz bi ti svetovala, da proč s tehtnico.! rajen vzemi neke hlače, ki ti grejo samo do polovice riti in naj bo to tvoj cilj. ko si jih boš lahko oblekla brez problema in bo še malo lufta, potem bo to to. vsake tolko se stehtaj ,toliko bolj informativno. jaz sem se v treh mesecih stehtala 4 x. ker se ne obremenjuješ s kg in včasih z dkg, ker nima pomena. smo še mladi. ko vidiš da so ti hlače prav, je na koncu vseeno ali je minusa 2 kg ali 4 kg. ker potem veš, da se nekje res nekaj vidi... ker hlače pa res ne lažejo. prej prazen ali pol želodec, ki lahko pokaže + - kg, vendar ztunaj se tega ne vidi! je večje zadovoljstvo, kot pa če se jeziš nad dekami vsak dan... ki se ne premaknejo..... pomembnejši je končni cilj...
no tako vsaj jaz mislim.... pri meni je finta v tem, da v lj nimam tehtnice, ko pa sem prišla domov, pa so odpeljali na servis, kjer je še vedno....in me ne moti... naj bo kar tam....se vsaj ne sekiram, ker vem da se nimam za kaj....
uživajte v sobčku, tiste ki vas je dosegel. mene še ni. pa vsake tolko pogledam, ali je že kaj pokukal, pa ni, ni še...