Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. avg 2005 11:04

Štart uspel! Ker nisem imela drugega sadja, sem jedla kar suhe marelice. Moram it popoldani malo v nabavo, da napolnim hladilnik , saj je čisto prazen po dopustu. No, ne smem preveč založit kuhinje, da ne bo prveč skušnjav, moram pa poskrbeti da moji ne bodo stradali! Kosilo mi danes pripravlja tašča in je tudi že seznanjena z mojim novim štartom 3MD in kaj danes lahko jem. Marjanca45, ti si pa še kar tako dosledna pri ločevanju. BRAVO!!! Ko bi jaz imela malo tvoje trdne volje... Moja mami je pa kar pridna. Je z zmanjšanimi obroki in malo telovadbe (kolikor pač lahko) izgubila kar nekaj kg, sedaj se pa spravlja še na našo 3MD. Sem jo včeraj nagovarjala naj štarta danes, da bova skupaj po dnevih. Še ne vem kako se je odločila. Jo pa moram pohvalit, ker je pokazala kar veliko volje, da tudi sama poskuša nekaj narediti za svoje zdravje in ne čaka samo na zdravnike. Ji pa operacija vseeno ne uide. Sedaj čaka na datum za Valdoltro. Sedaj pa gremo nazaj na delo. Se počutim danes kot največji mučenik... tejčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. avg 2005 11:06

Juhuuuuhuu, sonce je spet tu!!! Teden je naokoli in čas za raport! Rezultati niso preveč vspodbudni, čeprav je počutje občutno boljše, nič več napihnjenosti,... Pa vendar +0,7kg, kljub striktnem upoštevanju diete. Pa to je ***!!! Teden je mini brez grehov, celo v soboto, ko naj bi imela Š dan sem le tega preživela ob sadju, tako da res ne razumem od kje zdaj te + 0,7 kg. Upam da bo naslednji teden toliko boljši rezultat, da bo oddtehtal vso to jezo. Marjanca povej mi nekaj koliko kilogramov si še izgubila po dieti? Kokos pa kaj je zdaj to? Saj veš da ne smeš oddnehat pri enem prekršku, preprosto greš z naslednjim dnevom naprej. Punca ne ga s***! Da ne pripelješ telesa, do tiste zmedenosti, da ne bo vedelo kaj je prav. Ne začenjaj vsak teden, vstrajaj skupaj z nami. Zdaj pa vzemi stvar v svoje roke in nam pokaži kdo je maskota tega foruma. Pokaži nam rekorderka, da ti še vedno zmoreš! Lans nazdravje! Jaz sem danes spet sadna! Na jedilniku bo lubenica, lubenica in lubenica :) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

29. avg 2005 13:01

Hojla, punce! Ker smo imeli gužvo v službi, sem vas samo na hitro brala. Ker sem prekinila z dieto - dopoldne nisem zdržala samo na sadju - se vam nisem nič oglasila, ampak zdaj vsaj ločujem med obroki. Jaz sem kupila Abking pro in je super za hujšat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se mi že pozna v pasu, da se je moj šlauf zmanjšal v 14 dneh pa še kile grejo dol. Stane 3 x 10.000 SIT in se res obnese. Občuduje vas Goga GOGA VRHOVŠEK

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. avg 2005 13:18

Beba, saj fejst punca si že tako ali tako, glede na to, za koliko si se že skrčila in glede na to, da si se lotila 2. kroga. To bo zdaj še samo finiširanje, "izdelava" detajlov na tvojem telescu. Bravo ! Jaz o 2. krogu niti ne razmišljam, zato vas vse, ki se tega lotite, res občudujem. Glede suhega sadja: od tega na sadni dan jem le študentfuter ( rozine, arašidi, češniki..), sicer pa raje sveže. Velikokrat si naredim eno veliko skledo različnega narezanega sadja, potresem s cimetom, zmešam in potem navalim. Pa zdaj, ko so lubenice in melone... 2 kili lubenice za kosilo, pa umiram od sitosti - samo wc mora pa biti blizu ! Tejčica, vesela sem za tvojo mamo, da se je končno spravila malo k sebi in spoznala, da lahko tudi sama dosti naredi za svojo hrbtenico. Vsak kilogram manj ji bo zelo pomagal, tudi po operaciji. Ti pa nikar ne misli, da si mučenik - si pripravnica za lepo postavo. Pomisli, kako boš seksi, ko boš imela nekaj kil manj. Ne glej se kot mučenico, ker ti bo spet vse dol padlo, saj veš. Ti lepo upoštevaj 3MD dan na dan, pa bo kmalu tvoj telešček lepo oklesan. Rožica, saj bo. Počasi, pa sigurno. Ko bo "zalaufalo" bo pa šlo, saj veš. Samo, da si se pošlihtala, da nisi več napihnjena, vse drugo še pride. Bodi usmiljena s tvojim telesom. Kako hudo mi bo, ko ne bo več lubenic. Le kaj bom jedla za večerjo ? Goga, bolje ločevanje znotraj obroka, kot pa nažiranje prosto po prešernu. Vsaka pač najde nekaj zase in potem to počne, če pa tako pridno telovadiš še zraven, je res ta pravo. marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. avg 2005 13:36

Lanes, kako teče voda ? Jaz nimam vodnega dne, pa sem jo spila že 1,5 L. Držim pesti, da ti ure hitro minevajo. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

29. avg 2005 14:13

Ojla punce! Kako počasi leze tale dan.... saj bi še šlo.... če bi ne bila skoz lačna... po sadnem dnevu imam naslednji dan apetit, da te kap.....se že veselim puranjih zrezkov in sklede solate.... ampak bo treba še malo počakati. Ja ločevanje znotraj obroka uporabljam tudi jaz, kadar se znajdem v nepredvidenih okoliščanah, kot so obiski, pa pogostitve v službi ipd. Res se mi ne ljubi vsem razlagat.... vidim pa da zelo veliko ljudi že tako je, da loči znotraj obroka, saj vedno opazijo, da jem le meso in zelenjavo in niti povoham ne kruha in večina je že tako uvidevna da ne sili s hrano..... super, torej postajamo vse bolj osveščeni glede prehranjevanja. Še malo dvignem ritko in na sprehod do doma... Lep dan vsem! Maša

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. avg 2005 14:36

Marjanca45, nisem mislila da sem mučenik zaradi hujšanja ampak ker je konec dopusta in je spet treba delat. Smrk, smrk, smrk... Dieta pa pri meni ravno obratno deluje, kar se razpoloženja tiče. So tudi moji opazil, da nisem tečna kot pri drugih dietah, kjer sem ves čas samo jamrala kako sem lačna. Tu pa je hrane dovolj da se najem in to je to. Sem sama pridelala vse kile (in seveda ob tem uživala - seveda zaradi dobre hrane) in se jih moram tudi sama znebit. No, počasi bo pa tega delavnika še konec. Bom šibala na kosilo in pri tem uživala. Enako tudi vam. Pozdravček! tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

29. avg 2005 16:18

Vipercat, lepo, da si se nam oglasila, še lepše pa, da te tvoj Štajerc še uboga. Tejčica, sem te že pogrešala, sedaj pa sem zvedela, da si bila na "pridobivanju kilogramov". Strinjam se s teboj, da je bolje ukrepati takoj. Želim ti veliko uspeha, a saj sama že veš, da zmoreš. Lep sončen dan vam želim! riba-ribica

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

29. avg 2005 18:33

Hojla dekleta, preživela pri zobarju. Sem še kar na vodi. Grešila sem le z dvema grenkima kavama in ne morte verjet brez mleka. Bo pa juti kavica toliko bolj slajša. Veliko mi pomenijo vaše spodbude. Še malo pa bom začela kvakat, toliko vode je že v meni, ali pa se bom spremenila v meduzo. Ko sem doma si v kozarec vodo kanem nekaj kapljic limone. Slišala sem, da to topi maščobe. Ali je to res? Jutri v službi poletne slavljenke častimo z narezki (2 mesna, velik sirni in en zelenjavni in en sadni). Do 12. ure bom morala še zdržat ob sadju potem pa swi bom verjetno privoščila sir, zeljenjavo in košček kruha. Upam, bo zame še kaj ostalo. Juhe ne bom mogla popit... Zakaj pa je potrebno juho popit? Vem, da bi jo morala. Zvečer pa bom popila jogurt ali kefir. Mislim, da bom šla malo rolat, potem pa kmalu spat, da bo dan mimo. Lepo se imejte še naprej in hvala za podporo. Mogoče se še oglasim. LANES

sasy  

član od: 27.7.2005

sporočila: 12

29. avg 2005 21:49

Berem vas skoraj vsak dan, razen teh 10 dni. Prebrala sem vsaj nekaj strani in moram reči , da ste vse super. Če se m e katera spomni sem bila že enkrat na tej diet. V 2 mesecih sem izubila 8 kg , ki jih še sedaj držim, takrat pa sem izgubila voljo. Ne ven če je ta forum tak , da si pomagate tudi v duševni stiski.. Vse se mi zdite tako močne. Probala sem iti še enkrat na to dieto, ker imam še enih 8 kg preveč, toda zopet sem padla v depresijo, s katero se spopadam že nekaj let. Marsikdo misli , da je depresija bolezen duševno motenih ljudi. To je neke vrste duševna bolezen, vendar ne v tem smislu, da bi bili duševno bolni, vendar smo pač preveč občutljivi na zunanje spremembe. Trenutno sem tako "na podnu", da sama s sabo ne vem kaj naj naredim. Marjanca, Marjetka cvetka in še vse ostale , vse imate toliko volje, življenja, povejte mi kje ga najdete,,, vsaj en delček za moje življenje bi se rada tudi jaz naučila od vas. Še en lep "preživet" dan vsem formulašicam , Sasy sasy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti