29. avg 2005 11:04
Štart uspel! Ker nisem imela drugega sadja, sem jedla kar suhe marelice. Moram it popoldani malo v nabavo, da napolnim hladilnik , saj je čisto prazen po dopustu. No, ne smem preveč založit kuhinje, da ne bo prveč skušnjav, moram pa poskrbeti da moji ne bodo stradali! Kosilo mi danes pripravlja tašča in je tudi že seznanjena z mojim novim štartom 3MD in kaj danes lahko jem. Marjanca45, ti si pa še kar tako dosledna pri ločevanju. BRAVO!!! Ko bi jaz imela malo tvoje trdne volje... Moja mami je pa kar pridna. Je z zmanjšanimi obroki in malo telovadbe (kolikor pač lahko) izgubila kar nekaj kg, sedaj se pa spravlja še na našo 3MD. Sem jo včeraj nagovarjala naj štarta danes, da bova skupaj po dnevih. Še ne vem kako se je odločila. Jo pa moram pohvalit, ker je pokazala kar veliko volje, da tudi sama poskuša nekaj narediti za svoje zdravje in ne čaka samo na zdravnike. Ji pa operacija vseeno ne uide. Sedaj čaka na datum za Valdoltro. Sedaj pa gremo nazaj na delo. Se počutim danes kot največji mučenik... tejčica