28. sep 2005 9:50
Dobro jutro vsem! Ja marjanca45 danes imam vodni dan...za enkrat brez problemov, samo dan je še zelooooo dolg. Pijem vodo in pa čaj, da imam tudi nekaj toplega v želodčku. Poleg tega sem oa dobila še menstruacijo in sem malo bolj sitna kot ponavadi, zato bo najbolje, da se v službi zaprem kar v pisarno, da ne bom koga za brezveze nadrla...vem, da znam biti v takih dnevih prava tečka, pa da tukaj na forumu visim. Popoldan sem si pa že splanirala kaj bom počela, da ne bom preblizu hrane...ta veliko hči peljem na trening hip hopa, s ta malo greva pa nove čevlje kupovat in ker je moja mala hči zelo izbirčna vem, da mi bo tako minilo celo popoldne. Zvečer pa sem se že zmenila, da jima bo moja mami skuhala večerjo, tako, da meni ne bo potrebno, ker dvomim, da bi zdržala, če bi kuhala....no tole je moj plan za danes...bomo videli, če mi bo uspelo. Lanes tudi mene zelo zanima, kako si po vodnem dnevu, da vidim kaj me čaka jutri. Vsem ostalim pa...uspešno v še en dan novega, bolj suhega življenja! claudia12