28. sep 2005 13:52
Živjo! KOSTANJ = ŠKROB Jaz sem jedla predvsem kuhanega ali pečenega. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
28. sep 2005 13:52
Živjo! KOSTANJ = ŠKROB Jaz sem jedla predvsem kuhanega ali pečenega. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
28. sep 2005 14:02
Rožica, zdravo, potepinka ! Si kar mrknila, sicer pa je res, da je že kar čudno, da eni ne moremo in ne moremo stran od foruma. Eni so alkoholiki, eni so mamilaši, eni smo pa forumaši. Mene kar vleče k pisanju. Vedno sem si želela napisati knjigo o mojem življenju, pa sem prišla do 4. letnika gimnazije, sedaj pa, odkar težko sedim, nimam veselja, da bi še doma sedela za računalnikom in pisala. Če pa, ko začnem pisati, po nekaj ur ne morem stran, potem pa je moj hrbet tako boleč. Tako, sedaj pa sem končno dočakala pot domov. Vsem vam želim lep dan, pa karkoli že počnete. Tistim, ki ste žalostne, želim, da preženete slabe misli iz glave, tiste pa, ki ste že vesele, takšne tudi ostanite. Robi, drži se, edini moški med nami ! marjanca45
28. sep 2005 14:48
Pozdrav Marjanca! Pa saj sem vsak dan z vami. Le malo bolj olenila sem se za pisanje. Sem pa veliko boj aktiva pri brskanju po različnih straneh in naletela sem tudi na našo prijateljico Nalin, ki še vedno pričakuje. Mislim pa, da ne bo trajalo več dolgo, da bosta z Matejem povila sineka, če se ne motim. Nalin če nas še utegneš prebirat upam da nisi jezna, ker pač novičk o tistih majhnih pikicah pač ne morem zadržati samo zase. To so najlepše novičke in upam da vam bodo polepšale dan. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
28. sep 2005 16:56
Hojla, Majanca in Claudia uspešno sem preživela vodni dan. Včeraj popoldan sem res imela malo krize in se mi je kar vrtelo v glavi, krulilo po želodcu in bila sem res bolj mehka. Pa sem premagala tudi to s toplim čajčkom in vodo z limono. Sem mislila, da bom danes težko zdržala do kosila, pa je šlo kar dobro, kljub temu, da sem kosila šele ob 15. 30 uri. Spekla sem si tri jajčka, ker jih že dolgo nisem jedla in se mi jih je že nekaj dni "luštalo", zraven pa skledo solate paradižnik, paprika, kumare in nariban korenček z malo olja in domačega jabolčnega kisa. Njami. Tudi na juho nisem pozabila. Moram pa priznat, da mi je bilo na prvi vodni dan veliko lažje kot zdaj na drugi. Stehtala in izmerila sem se zvečer in ugotovila: od 1. vodnega dne me je za 4 kg in po 3 cm manj. Kar v redu, a ne. Jaz sem zadovoljna. Zdaj pa še zadnji mesec. Poskušala bom malo zmanjšat porcije in večerjat najkasneje do 18. ure. To pomeni, da bom morala na B dan prej kositi. Marjanca tudi jaz se pridružujem mnenju ostalih, si prava mamika. IN balzam za dušo. Ti si tolk fajn, da bi te kr naprej brala. Vsakemu prisluhneš in ga potolažiš. Zlata si in ostani takšna. Veš, vse se vrne. Masikdo ti tegane bo pozabil, ti pa se ob tem verjetno tudi dobro počutiš, ko komu pomagaš, kajne. Moja taščica je tudi tako zlata, prava mamika. Tudi ona bi želela vsem pomagati in ji to tudi uspela, ker to dela s srcem in ni posiljena. Prav rada jo imam. Helena, pa ne nam uiti. Vztrajaj, da boš zadovoljna. Boš videla, da bo tudi kriza minila in bo spet vse tako lahko. Ne vrzi puško v koruzo. Malo si privošči potem pa nadaljuj z nami. Rožica, te razumem, tudi meni včasih ni do pisanja, a se potrudim. Ko utegneš nam še ti kaj povej. Tudi tebe radi beremo. Ta tvoja misel: Zaupaj svoji moči.. mi je zelo všeč, da ti spet to ne pozabim povedat. Marjetka cvetka, kje si? Claudia zdrži, saj zmoreš, pa na zdravje. Jutri se pa javi in povej, kako si z močmi. Tuna pa verjetno uživa na zasluženem dopustu, po inventuri. Ji kar privoščim. Takole, imam več moči in grem rolat dokler je še toplo. Lepo se imejte in lep dan še naprej. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 28. sep 2005 16:58:03
28. sep 2005 18:13
Punce, najlepša hvala vsem za tople besede in pozitivne misli. Sicer glede službe še ni dokončno in še nisem izgubila upanja, da se bo vse skupaj uspešno rešilo. Imam tudi veliko podporo sodelavcev, tako da še malo držite pesti. Sem si pa prišla na jasno, da bo potrebno iti v vsakem primeru v akcijo za drugo službo. Tega pritiska in zajeb****** ne bom več dolgo zdržala. So v življenju druge veliko pomembnejše stvari kot pa delo. Drži tista...Delamo da živimo in ne živimo da delamo! Samo vseeno mi je pa hudo, da se ves trud zadnjega leta in pol začenja sesuvati. BOMO PREŽIVELI TUDI TO, pa naj bo tako ali pa tako. Važno da se imamo radi. Rožica, tudi jaz spremljam našo nalin in vsak dan čakam novice, če je že ponosna mamica. Sedaj pa me SPET delo kliče. Pa pa! tejčica
28. sep 2005 19:09
Dober večer punce evo mene. Dobrodošle vse nove hujšarice, upam da boste kar nekaj časa ostale z nami. Helena in Goga le kaj je zdaj to, pomislita na to kako je fino ko izgubljamo kg, ko nas nič ne tišči, ko nismo napihnjene in site do onemoglosti. No punce vzemite se v roke pa gremo dalje...z odločnim korakom proti cilju.... Lanes ja dopust je bil prava muka, sem imela danes zdravniški pregled - rektoskopijo - in tako sem tudi jaz včeraj preživela vodni dan - obvezno čiščenje pred pregledom. Groza - to pa je mučenje človeka. Bilo mi je tako slabo da mi je vsa hrana smrdela.No zdaj je mimo, pa vse je vredu, tako da upam da mi tega ne bo potrebno nikoli več dat skozi. Punce iz Žalca lahko se dobimo kdaj, no problem. Marjetka Cvetka čestitam,ti pa si zelo odločna ženska, čestitam. No zdaj grem pa še mal delat. Lahko noč tuna
28. sep 2005 22:58
Dober večer! Oglašam se vam po zelo zelo dolgem času. Končno sem tudi jaz na dieti. Marjetka cvetka evo tudi mene v tem krogu. Vse kar sem s pridom izgubila sem sedaj vse nazaj pridelala. Sem tako žalostna, da se že smilim sama sebi. Zelo dolgo sem se odločala in sedaj sem tu. Danes se končuje moj 2.dan. Tako, da je to moj čisti začetek. Pa ne bom več jamrala ampak bom gledala zelo pozitivno. Zato le pogumno naprej! Lahko noč! Irena picika
29. sep 2005 0:19
Picika, držim pesti zate! Uspelo ti bo! Dobro je, da si se lotila naslednjega kroga, ker od samega jamranja se res ne zgodi nič. Zahvaljujem se ti, da si povedala svojo izkušnjo, da si izgubljene kilograme pridelala nazaj. Res moramo biti pozorni na kilograme celo življenje. Lahko noč! riba-ribica
29. sep 2005 4:30
Dobro jutro vsem na forumu!! Bom začela znova!!Moram zaradi vas se potruditi.Ker tako naprej ne gre več,kar jem.Kg pa kar gor. Veliko ste mi dale mislit. Naredila sem eno veliko napako. V knjižici sem si sposodila knjigo, ki opisuje eno drugo dieto.To ti podre čist motivacijo.Tega ne smem delat več. Lanes vse čestitkei,zelo lepo ti uspeva.Kakšno dobro motivacijo imaš.Se bom zgledovala po tebi. Kako pa kaj joga na prvem srečanju??? Še enkrat vsem najlepša hvala.Resnično se bom potrudila, vi me pa pobarajte, če ne bom držala besede! Lep dan vsem!! Čao,čao!!! helena45
29. sep 2005 6:27
Prav lep pozdrav vsem, tudi Robiju!.Vesela sem vseh vaših novic, vaših zgodb, ki jih res z veseljem berem. Izgleda, da ste že dalj časa na forumu in se že kar dobro med seboj poznate, zato mi prosim oprostite, če koga včasih zamenjam. Se bom potrudila, da tega ne bom storila. Pisec, pa ravno nisem. Moja sporočila so ponavadi kratka. Vsak dan imam težavo z internetno povezavo. Na internet pridem le zjutraj in dopoldne, če pa hočem priti popoldne ali zvečer, se moram odpeljati na drugo lokacijo. Tu, kjer živim, mi grozijo, da bodo v kratkem vse to uredili. To govorijo že leto dni. Upam, da bo res! Na vago še nisem šla, danes je moj osmi dan. To bom storila v ponedeljek. Upam, da bom prav tako uspešna kot ve. Zopet imam eno vprašanje. Ali med dijeto vzemate vitamine? Jaz jih, prav tako tudi C vitamin. Lep dan vsem, naj vam sije sonček kot sije meni. Pri nas imamo čez dan 38 stopinj. MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Rižek z lososom