Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

27. sep 2005 7:43

Pozdravljene! Iz mrka sem odmrknila, kar pa še ne pomeni, da vas zasvojeno ne berem vsak dan. Občudovanja vredne pohodnice, iskrene čestitke. Tam gori po Okrešlju sem se sprehajala že tudi jaz, toda tako, tako dolgo je že od tega, kar nekaj destletji. Pozdravljene vse nove! NASVET: Biti morate zares vztrajne, da se enakovredno vklopite! Troja, tudi sama sem že spraševala za zelenjavne narastke, pa do danes nisem zasledila še nobenega odgovora. Potem pa sem malo eksperimentirala sama. Nisem naredila narastka, toda zelenjavni zavitek iz buč. Na listnato testo sem dala naribane buče, vegeto, česen in petršilj. Bil je zelo dober in sem ga jedla na OH dan. Glede hujšanja pa tole: Drži se dosledo, če se greš prvič, ker v prvem krogu izgubiš največ. Vsi naslednji poiskusi so bolj klaverni, vsaj pri meni je tako. Sama se gre 3 md že tretjič, pa sem skoraj že obupala. Po dobrih 3 tednih le 2 kg manj. Sicer pa pravijo kolegice s foruma da je glavno, da se ne rediš in TO ŠTEJE. Še nekaj? Lepo vas prosim, da mi povester, kako lahko listam po forumu nazaj, brez tega, da se mi ta zadeva, ki jo pišem ne izbriše. Upam, da ste me razumele kaj mislim. Danes tole sporočilo pišem že drugič. Želela sem malo pokukati nazaj in že ni bilo mojega pisanja nikjer. Ogledala sem si album. Tako kot sem predividla, prave Twigice. Moja slike še ni za med vas. Lep dan! VERONIKA

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

27. sep 2005 7:55

Helena, kje pa si? Vedno si najbolj zgodna na forumu, zdaj te pa že par dni pogrešam. Včeraj je bil naporen dan, psihično in "hujševalno". Nič mi ne gre po načrtih. Ampak danes nadaljujem in se ne dam. Do konca nimam več veliko in probala bom vztrajati. Marjanca tole tvoje mi ne gre v glavo. Poleg vseh sadnih dnevih, ki jih imaš in sadje do kosila (če se ne motim) in vse odrekanje in ločevanje...kako to da nisi še kaj shujšala v zadnjih pol leta. Pa saj taka prehrana, bi morala zmanjševati težo. luthien

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

27. sep 2005 8:47

Dobro jutro forum! Kako ste kaj danes...jaz sem super, spet na starih tirih in se po grešnem vikendu sedaj držim diete. Včeraj sem imela OH in sem pojedla nekaj krekerjev in 3 paradižnike, za večerjo pa malo tiramisuja in malo čokolade. Danes imam pa sadni dan..torej 2 hruški, 2 jabolki in 2 bananani, zvečer pa najbrž toplo zelenjavno juhico. Jutri pa tisti moj prestavljeni vodni dan, se moram kar mal psihično pripravit, pojutrišnjem pa končno tehtanje...moram povedati, da komaj čakam, ker se nisem tehtala že ene 14 dni. Prej sem se pa vsak dan, samo sem raje nehala, ker mi je začela volja padati, vsakič, ko se tehtnica ni nič premaknila dol, vidim pa po hlačah, da me je kar nekaj manj. Tako torej punce novim zmagam naproti!!!!!!!!!!! Kje pa ste danes vse? claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. sep 2005 9:16

Hojla! Jaz sem tukaj! A veste,tale vikend me je nekaj pičilo in včeraj sem začela z novim krogom diete.Sem sicer mislila štartat po novem letu,sam do takrat je še tako daaaaaaaaaaleč in jaz ne morem več čakat. So se mi začeli nekaj kilogrami nalagat in me je to prav razjezilo.Sem opazila,da sem si začela kar naprej nakaj v usta tlačit,dobesedno pitat sem se začela in temu sem morala takoj naredit konc,preden si naredim preveč škode. Ja,jesen je pri meni zmeraj kritična,takrat sem se zmeraj zredila,spomladi pa na dieto. Tuna,ti veš,kako nekako to gre! Včeraj sem imela elektromrk.Sem opazila veliko novih!Dobrodošle vse v našem klubu! Prav lepo prijetno je tukaj krmljati z vsemi prijetnimi puncami in seveda tudi fantom. Tukaj zares dobiš motivacijo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

27. sep 2005 9:21

Aja,Veronika,sporočilo se ti ni izbrisalo,samo verjetno si tisto stran,kjer si pisala sporočilo še enkrat odprla.Ne odpiraj sporočila po številkah,ampak pojdi na vrh,kjer imaš dve puščici! Če recimo pišeš sporočilo na strani 174 in potem odpreš stran 173,potem pa se želiš vrniti na stran 174,samo klikni na puščico,ki kaže v levo in ne še enkrat klikat na številko 174! Upam,da si razumela! Marjetka cvetka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

27. sep 2005 10:06

Marjetka Cvetka, hvala ti, sem poskusila in deluje. Veliko volje v novem krogu. LP vsem VERONIKA

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

27. sep 2005 11:35

Čao punce Vidim da ste več ali manj pridne, tako kot jaz Stanje je tako: volja še vedno, orbitrek še vedno, številke na vagi se ne premaknejo navzdol, obseg stegen in bokov pa se manjša. Kaj naj rečem GREMO DALJE, KAR BO PA BO beba

vanesag  

član od: 2.11.2004

sporočila: 18

27. sep 2005 12:30

Lp vsem skupaj.Midva z možem sva začela včeraj.Upam da bova zdržala.Zanima me,če katera ve kam bi uvrstila storčji fižol?Dobila sem ga pol vreče zdaj pa ne vem kaj naj.Sem brskala malo po forumu,pa nisem našal.No,saj morda sem zgrešila.Upam da mi bo katera znala odgovoriti. vanesa

Marjetka cvetka  

27. sep 2005 12:31

Tako je,mi gremo dalje! Trikrat hura za 3MD-jevce! HURA! HURA! HURA! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. sep 2005 13:16

Vanesa, stročji fžol prištevam k zelenjavi, fižol v zrnih pa sodi v Š dan. Mislim na tistega suhega, ki ga dan prej namočimo. Marjetka cvetka, res si me presenetila, ampak bolje je sproti skrbeti za viške teže. Preveč kg se nam je nabralo, ker nismo bili pozorni že pri nekaj kg viška. Želim ti veliko uspeha in malo kilogramov. Verjetno vsi poznamo tisto znano: nekaj sekund v ustih in celo življenje na bokih. Ali tudi ve berete recepte z upoštevanjem ločevalne diete? Ko vidim krompir in moko skupaj, takoj pomislim, da to pa ni dobra kombinacija. Enako je z mešanjem beljakovin, kar vidim pri precej receptih. Luthien, Marjanca ne more več zmanjševati teže, saj je potem več ne bi bilo. Bila je že prej dovolj pridna in vzor vsem ostalim. Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 27. sep 2005 13:18:49

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti