29. sep 2005 10:29
Spet bom "vaša" za nekaj časa. Pa ne vem, če se bom imela čas oglašati, ker imam v službi kar gužvo, ampak javljala pa se vam pa bom - vsaj enkrat tedensko - kot Robi. OK? Kak teden vas nisem brala, pa je spet nekaj novih kandidatk za suhice zraven. Pozdravljene in pogumno! Marjetka Cvetka, tudi meni je včeraj kar nekaj kliknilo in padla je odločitev za vsaj 1 mesec ločevanja po načelih 3MD. Tako sem se odločila tudi pri drugem krogu, pa sem potem kar podaljšala na 3 mesece, bomo videli, kaj bom spesnila tokrat. Zadnje časa sem ga kar nekaj biksala in popoldne na hitro pospravila kake kekse ali pecivo in so se maščobne celice spet napihnile. Sem namreč preizkušala recepte z bučkami, ki jih je bilo letos pri nas res veliko. Ja, telo je res bogo, ker ne ve kaj hočem, ali se zrediti ali ohraniti težo. No, včeraj sem imela nekakšen B dan - za zajtrk 2 jabolka, za kosilo grška solata (bila je božanska!), za večerjo pa sem se najedla domačega grozdja. Dokler je grozdje še na trti, bom imela najbrž še kdaj tako večerjo. Po kosilu sem počakala več kot 4 ure in v želodcu ni bilo težav, nasprotno, v primerjavi s prejšnjimi dnevi sem imela prav prijetno lahek občutek. Danes sem na sadju in popoldne se bom odločila, kdaj uradno začnem - moram malo splanirati praznovanja in še luno bom skušala loviti za sadne dni. Marjanca, za step aerobiko se najbrž nisi odločila, ali pač? Zaradi križa in kolena, mislim. Zadnjič sem v trgovini našla zloženko z reklamo za to v Konjičanki. Imaš kaj več informacij? Tudi mene namreč mika... Rožica, oprosti, ker sem spregledala, a si ti še na vzdrževanju, a se greš novi krog? Lep pozdrav vsem, še posebej pa hribolazcem, vam kar zavidam, kje vse ste bili. Jaz si letos želim še na Veliko planino, potem pa bom zadovoljna s svojo skalco. Encijan