Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

27. sep 2005 13:16

Vanesag, dobordošla med nami! Stročji fižol menim, da bi lahko jedla na škrobni dan. Če se motim, pa me ostale prosim popravite. Na škrobni dan lahko ješ fižol,grah, koruzo, čičeriko ter ostale stročnice in seveda, krompir in riž. Opozarjam pa te (da ne boš razočarana), da pri enaki količini zaužite hrane in enakem miganju moški dosti hitreje hujšajo, zato se ne primerjaj v izguljneih kg in cm z možem. Vsi skupaj pa uživajte v odkrivanju novih stvari in novih jedi. Jaz šele zdaj ugotavljam, da če ne bi bila na tej dijeti, nikoli ne bi poslusila nekaj odličnih vrst hrane. olina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. sep 2005 13:17

Vanesa,pod škrob. Tudi jaz sem začela včeraj.Seveda bomo zdržali. Veliko sreče vama želim in vsem ostalim tudi! Ribica,presenetila sem tudi sam sebe,cel vikend sem premišljevala,bi ali ne bi in se na koncu odločila da bom. Res mi je šla teža kar naenkrat za tri kile gor,še sama ne vem kdaj,tako nadaljujem boj s kilogrami! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 27. sep 2005 13:21:11

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

27. sep 2005 13:22

Lep pozdrav vsem. Imam vprašanje za vas. Večkrat sem prebrala v knjigi napotke. V njih je napisano, da ni nujno, da se držimo predpisanega jedilnika. To pomeni, da lahko na vsak škrobni dan jem krompir s solato. Zakaj to sprašujem? Rada imam pražen krompir s čebulo in solato, raje kot segedinovo juho ali kaj podobnega. Ravno tako mislim za zajtrk. Je zajtrk lahko vsak dan enak? Mislim, da bi za vsak zajtrk pojedla en mango. Ali moram jesti na škrobni dan 2 kivija ali 2 pomaranči? Pa še to. Ali vam v času menstruacije teža niha?. Za koliko? Ma sem radovedna, kajne? No profesionalke, rabim vašo obrazložitev. Kje vas lahko vidim na sliki?

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

27. sep 2005 13:34

Dober dan vsem skupaj, najprej hvala lepa Veroniki za odgovor, ker je edina opazila, da nas je nekaj novih na forumu. Danes sem imela nekaj več časa in sem prebirala stare strani. Videla sem , da je že veliko napisanega in da se mnoge že poznate med sabo. Kar nekaj vas je iz celjske regije zato sem dobila idejo. V Žalcu nas je nekaj (3), ki se trudimo shujšati skupaj. Imamo tudi srečanja ob ponedeljkih ob 20.00. Želele bi, če bi se nam kdaj katera od vas pridružila in nam kaj vzpodbudnega povedala, glede na to, da vse to počnemo prvič in še nimamo tako veliko izkušenj z ločevanjem hrane. Hkrati imamo tudi program telesne vadbe, ki vključuje fitnes, jogo, pilates, aerobiko - kar pač želiš. Mogoče bi se nam katera pridružila? Lep dan vsem, še posebej tistim, kis te na sadju tako kot jaz. SMILE28

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

27. sep 2005 13:38

Lep pozdrav! Migla, tudi sama sem jedla kar mi je najbolj tisti dan prijalo in ni bilo nič narobe, samo pazi se maščob (pražen krompir), sadje prav tako po želji. Teža niha, meni tudi do 2kg. LP beba

Migla  

27. sep 2005 13:47

Hvala Beba. Torej ni nič narobe, če jem vsak dan enak zajtrk? Pražen krompir res nisem naredila z eno žličko olja. Priznam, s tremi. Res pa je, da mi manjka samo še nekaj kg do željene teže, ki bi jo rada zadržala. V rezervi si bom pustila 2 kg. Potem pa bom živela naprej z ločevalno dijeto in zmanjšanimi količinami hrane. Privoščila si bom tudi kakšen kozarec vina. PL Migla

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. sep 2005 14:16

Ne vem več kaj naj. Imam polno problemov in kot običajno je hrana moja tolažba. Vse kaže na to, da bom naslednji mesec ostala brez službe... Zato je dieta zadnje dni čisto na nuli in včeraj niti nisem imela vodnega dne. Se ne morem zbrat za nobeno stvar, še najmanj pa imam volje koncetrirat se na hrano. Tako na podnu ne pomnim da bi kdaj bila. No, to je vzrok, da me na forumu skoraj ni več! tejčica

Migla  

27. sep 2005 14:22

Tejčica nimam besed, vendar glavo gor. Za dežjem vedno posije sonce in tudi vam bo. Držim pesti. Migla

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

27. sep 2005 15:28

Tejčica le pogumno naprej, verjemi mi zagotovo se bo na koncu našla kakšna rešitev, zato ne obupuj! Me smo tukaj da te podpiramo in bodrimo!!!!! claudia12

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

27. sep 2005 15:33

Živijo punce in fant! Danes em na sadnem dnevu in mi gre prav dobro. Moja slabost pa so arašidi, tko jih imam rada da jih pojem več kot bi smela, sicer ne celo vrečko, več pa kot 2,5 dag. No pa saj gre h koncu dieta bo pa drugi krog boljši. Rada bi mal pojamrala pa ste tlele tko fajn, Olina ti si govorila o tem da moški lažje in več shujšajo, moj naprimer je kljub temu da poje 3 ocvrte zrezke, 3 pohane sire in pomfri za kosilo (eno kosilo, sam) tak kot trlica, giblje se isto kot jaz poje pa lahko vse kar vidi. Ko mi je bilo težko zarad diete me je to ful metalo s tira, kako lahko eni vse eni se moramo pa skoz pazit, jaz samo pomislim na pico pa mam kuj pol kile več. No pol sem se pa sprijaznila, kaj hočemo tako pač je, če ne bi imela mojega se ne bi prav nič rekreirala. Hujšat pa žal ne more z mano ker če bo mel še par kil manj me bodo obtožili, da mu nič za jest ne pustim. Tejčica pogum, najprej probi lajf v red spravt, dieta bo pa že mal počakala. Drži se! Čau Nenya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti