26. sep 2005 9:18
Dobro jutro vsem...ste se pa kar razpisale čez vikend. Jaz sem na obali uživala 200 na uro, grešila pa ene 100 na uro. Lepo vreme, sprehodi, potem pa s kolegi na pivo, po pivu pa lakota in v soboto sem jo najprej tešila kar s čipsom, čeprav sem imela B dan, sem sicer potem kosilo in večerjo združila v en obrok, ki je bil beljakovinski ampak obilen, saj sem jedla meso, ribe in školjke, pa še kruh zraven. Včeraj sem pa že za zajtrk jedla sendvič. No za kosilo sem bila pridna in jedla zelenjavno rižoto. Za večerjo pa malo krompirja in krožnik tople goveje juhe...me je namreč bolel želodec...najbrž zaradi vseh grehov. Na tehtnico raje ne grem, bom šla v četrtek zjutraj po vodnem dnevu. Imam občutek, da mi kg ne grejo dol, kot sem želela, ampak se ne obremenjujem praveč, bom pa malo podaljšala z dieto...saj se mi ne mudi, nekje do spomladi bi pa le rada prišla na željeno težo..važno, da kg ne grejo gor! Danes imam pa slane krekerje in paradižnik...moram biti bolj pridna! Sy tebi iskrene čestitke...zdaj pa hitro do diplome. Saby...čimhitrejše okrevanje in čimmanj bolečin v križu. Val...dobrodošla med nami, ti povem tale forum te kar zasvoji in punce so super! Luthien jaz na sadni dan včasih tudi popijem malo zelenjavne juhe, ker mi zelo paše nekaj toplega, tako da mislim, da po tistem tvojem pohodu to ni nič hudega. Tuna vejamem, da si vesela sedaj ko je inventure konec, jaz sem to v prejšni službi najbolj sovražila.Ostale punce pa veliko volje še naprej. claudia12