Fredi

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

tema odprta - 17. apr 2005 13:52 | ogledi: 3.972 | odgovori: 53

Ni kulinaricna tema, pa vendar je tu na kulslo veliko glav, ki dosti ve...jaz pa sem dalec. Zanima me kdo je to Fredi in kaj predstavlja. Nekaj sta mi ze razlozili Mamamia in Veri, pa vendar ne razumem cisto dobro: je to en pevec, ki je zelo popularen, nima pa pretirano lepega glasu?

julia

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

17. apr 2005 13:57

Čisto pravilno razmišljaš. Dipsi

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

17. apr 2005 14:03

Ja, kaj pa ga dela tako zelo priljubljenega? Po sliki sodec ni ravno lepotec...vsaj za moj okus. julia Sporočilo je spremenil(a) julia dne 17. apr 2005 14:04:27

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

17. apr 2005 14:18

Temu se reče čudo interneta Julija. To je najboljša razlaga za fenomen FrediM. Internet ga je poslal med zvezde, zanimiv pa je mogoče bolj zaradi vsega ostalega kot pa zaradi glasa ali stasa. Mislim, da bi imeli sociologi, psihologi in filozofi tukaj obilo materiala za neskončne razprave o tem, kaj so merila za to, kaj je dobro, kaj je lepo in zakaj je nekdo zvezda. Lep nedeljski pozdrav iznad študijskih knjig (oh kako pogrešam moj štedilnik in pečico!). Tjas

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

17. apr 2005 15:55

Meni je pa všeč - samo upat si moraš, kar marsikomu med nami ni dano. Lumpica

Anze_Svajger_SCRM  

član od: 2.12.2001

sporočila: 151

17. apr 2005 18:44

Fredi Miler je po domače povedano en navadn ***cenzura*** (okej, od pravih kmetov maš vsaj kako korist!), ki je "zaslovel" predvsem na račun interneta, ki danes dela čudeža in svojega videza saj je na začetku imel take obrvi in brke, kot da bi mu lase presadil par cm nižje. "Zaslovel" pa je s povsem povprečnim komadom, kar pa je na žalost v Sloveniji že tako ali tako stalna praksa. Njegovo "slavo" pa je dodatno podžgala še mala aferica z Marjanom Smodetom. Skratka, Fredy je en čist povprečen človek, ki ga v zvezde kujejo mediji in neumnost slovenskega folka, predvsem mladine, ki jo danes boli k**** za vse in jim je pomembno samo to "da je žur". So pa seveda svetle izjeme. Osebno si želim, da bi se rodil kakih 30 let prej, da bi vsaj za sekundo doživel občutek, ko si med množico 100.000 ljudi in uživaš ob glasbi Queenov... *** Cenzura: Anže, vzdrži se prosim takšnih izrazov na tem forumu. Jernej*** Sporočilo je spremenil(a) Anze_Svajger_SCRM dne 17. apr 2005 18:45:09

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

17. apr 2005 19:27

Čist mimgrede Anže, taj še niso mel tejk ljudi na koncertih. lp juhica

tjas  

17. apr 2005 19:28

Anze, a je to mogoce samo moj obcutek, ali si ti malce zgresil forum. Tule se namrec trudimo ostajat vedno kulturni in olikani, predvsem pa nikogar ne žalimo. Tvoji "prispevki" pa so pogosto nekam agresivni in negativni. Sej se da nestrinjanje ali pa negativno mnenje izraziti tudi bolj kulturno in manj žaljivo. Tjas

tjas  

17. apr 2005 22:07

Tale Fredijeva mi je simpatična, ampak Štefan je veliko boljši!!.... Čisto resno mislim. Poslušajte si tole, meni je (ne vprašajte zakaj) zelo všeč. Ko jo slišim, se kar raznežim. http://www.najdi.si/redirect/index.jsp?redirect=h Prijetno poslušanje Tjas

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

17. apr 2005 22:09

Vsak po svoje ptiček poje! Pusti mojga slavčka peti, kakor sem mu grlo ustvaril! PS: Saj vas nihče ne sili, da ga poslušate! Če mi glasba ni všeč, preklopim, pa je! Ga sicer ne poslušam ampak lahko se pa prav fino nasmejiš, če ne jemlješ vsega tako resno:) Meni se zdi fajn, da uspe tudi kak povprečnež - saj kaj pa mislite, da so "prave" zvezde - prav tako normalni ljudje:) Naj uspejo grdi, čudni, trapasti, neumni... zakaj pa ne - če lahko koga v dobro voljo spravijo, ne more bit nič narobe! Če pa se kdo zaradi tega jezi, bi moral najprej pri sebi pospravit - saj vam Fredi nič noče. In noro se mi zdi, kaj vse lahko naredijo mediji - zdaj bomo mogoče bolj videli, da za uspeh ne rabiš nujno lepega glasu:) Si predstavlate, kako bi šele bilo, če bi bil Fredi lep! Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti