Fredi

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

17. apr 2005 23:43

Stanka, hvala za spot, si sedaj lazje predstavljam. Tjas tudi tebi hvala. Ja, tegale Stefana je ze omenila mamamia. Se to me zanima: A mislite, da bi Fredi ali Stefan uspela tudi zunaj meja? julia

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

18. apr 2005 7:30

Julija, baje je Fredi proizvod Žurnala, to je nekega zastonjksega časopisa, ki ga ima v lasti (vsaj delni) Šolmajer. Baje da so hoteli potrditi tezo, da se prav iz vsakega -- ne glede na to, kako poje in kako izgleda -- da narediti zvezdo. Uspelo jim je. Ne bi pisala dodatnih komentarjev, edino kar me skrbi je, kje so meje. Do kam lahko seže (ne)okus. Pa sem mislila, da so Frajkincalari z Ne boš ti meni zizike majal absolutno dno, da se globlje ne da. Hudo sem se motila. Pri Štefanu je zgodba druga. On je gojenec nekega zavoda in petje je del njegove terapije...

_ZALA_  

član od: 21.10.2003

sporočila: 982

18. apr 2005 7:53

No ja, da še jaz dodam svoje mnenje :) Meni osebno tale Fredi ni všeč, zdi se mi le nekaj "prehodnega", neka "trenutna muha oz. kaprica" vseh (nas) mladih.....občutek imam da je njegova slava res le začasna....kar se pa mene tiče, pa je legenda, od vseh slovenskih izvajalcev Vlado Kreslin, in po mojem bo to tdui ostal. Ob njegovi glasbi pa resnično uživam! :) LP Zala

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

18. apr 2005 9:12

No, Fredi je svojevrsten fenomen, sociološki in psihološki, tega ne moremo zanikati. Nekdo poreče, da je dno od dna - no ja, saj je, glede na kakovost glasbe in tako naprej, ampak dejstvo je,da je tu in da je vzburkal dobršen del slovenske scene. Nikomur ga ni treba poslušati, če tega noče, je pa odveč žaliti takšnega človeka. Na koncu koncev si še kdo na tej naši sceni zasluži še slabše ocene kot Fredi - on je vsaj toliko "nikakav", da je zanimiv prav zaradi tega. Veri je, še enkrat, s svojim prispevkim zadela žebljico na glavico. Mamamia mamamia

ribica  

član od: 31.10.2002

sporočila: 525

18. apr 2005 15:24

Do mene, ki ne zivim v Sloveniji, Fredi in njegova glasba nista se prisla. Brat, ki zivi v Sloveniji, pa je zadnjic citiral neko Fredijevo izjavo: "Ce komu moja glasba ni vsec, naj se obrne za 360 stopinj in naj gre svojo pot." ribica

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

18. apr 2005 18:35

Ribica, kje zivis? Ves, jaz skoraj redno prebiram 24ur.com in tam sem nasla Fredija..pa rada sem na tekocem, kaj se dogaja v Slo. Sploh pa, pogresam slovenscino in mi pride prav vsak tak" stik..lp julia

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

18. apr 2005 19:21

Lejte, tudi sanjska ženska je fenomen. Kako uspe igrana oddaja kjer vsi igrajo tako prepričati SLO javnost, kot da se tam res dogaja kaj spontanega. Mislim... V tem je fenomen, pa če je Miša Edija yownala ali pa ga ni, kot že piše danes mladina. Vse je to le igra, uspeh pa je, ker so uspeli ta "film" prodati kot realnost. Na sploh se mi zdi da je uspeh tega kapitalističnega sveta, da prodaja samo še iluzije. Mislim in ta Sanjska ženska je dosegla da so vsi forumi polni tega, ali je ona naredila prav, ali je Edi naredil prav itd... Kot da ima to kaj veze. Kar se je prikazalo je bilo z določćenim namenom da razburka javnost in to je tudi uspelo. J Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

18. apr 2005 21:41

Halo, kaj pa je na tem forumu kulinaričnega??????????????? kokos

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

18. apr 2005 21:56

Nič, ta forum ni kulinaričen. In preden rečete, bom naredil eno možnost, da se ta forum ne prikazuje na portalu (za tiste, ki jih ne zanima). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

19. apr 2005 10:49

Jernej, pa saj ni važno, a je res, a ni, itak ljudje še v vsakdanjem življenju pogosto igrajo, včasih je to dobro, da koga ne prizadaneš, včasih slabo... Ampak kar se tiče pa TVja, je pa res vseeeno, saj je namen teh oddaj zabavat in če jim to rata, ja vse ok, a ne? Iluzije so lahko totalno smešne in realnost je lahko 100x lepša, zakaj bi se torej sekirali, če je to zaigrano? res da sem totalno naivna, ampak če se imajo ljudje o čem pogovarjat in jim tako prej mine 8 urni delavnik, recimo za tekočim trakom ali ob buljenju v kišto, potem to ne more bit narobe, a ne?;) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti