19. apr 2005 11:39
To kar pravite ni nič narobe, narobe vidim le v tem, če ljudje to sprejmejo za resničnost in se pišejo določene stvari s tako jezo ali obupom, kot da bi bilo vse res Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. apr 2005 11:39
To kar pravite ni nič narobe, narobe vidim le v tem, če ljudje to sprejmejo za resničnost in se pišejo določene stvari s tako jezo ali obupom, kot da bi bilo vse res Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. apr 2005 12:14
Aj, tega pa ne vem, to je edini forum, ki ga berem:) Pa tudi če je vse res, smo lahko samo srečni, da se nam v naši resničnosti ne dogaja nič takega in se zato res ne bom jezila:) Veri
19. apr 2005 12:32
Sej forum je zanimiv, sam paše pa res ne na kulinariko. Ni ga treba skrit!!!! kokos
19. apr 2005 13:21
saj tudi montazne hise ne pasejo na kulinariko, pa smo vecina zadovoljni. Tu nas je kar dosti, ki se poznamo, se spoznavamo in se se bomo, pa mislim, da ni cisto nic narobe, ce se ne obnasamo kot fijakerski konji. Saj vsi radi kuhamo, prispevamo recepte, podebatiramo o tem kaj bi kuhali ... pa se mi ne zdi cisto nic narobe, ce koga zanima se kaj drugega. Vsaj jaz se pocutim kot del ene velike druzine na kulslo. Zakaj bi iskala druge forume ali portale za nekaj, kar me zanima mimogrede? Jernej? Saj lahko posiljamo tudi na zasebno posto (opcija) kar ni v zvezi s kulinariko, vendar smo tako omejeni na moznost pogovora z omejenim stevilom ljudi. Vec glav pa vec ve, ne?! In tu sem spoznala toliko prijaznih ljudi, ki res zelijo pomagati, pa naj bo glede kuhanja ali drugace. Kaj se je kak" podoben portal v Sloveniji? Jaz sem izbrala tega in sem zelo zadovoljna. julia
19. apr 2005 13:26
Se to: sem pa prepricana, da nima nihce namen spreminjati Kulinaricne Slovenije, se pac pojavi kaksno vprasanje, ki ga zelimo deliti z ljudmi, ki so nam blizje kot s popolnimi neznanci. julia
19. apr 2005 16:16
Vsak naj posluša in gleda,kar mu je všeč! Meni je kulinarika zelo všeč,Fredi mi pa ni! Zato skoraj vsak dan obiščem stran kulinarične Slovenije,Fredija pa ne poslušam,še manj pa gledam. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
24. apr 2005 20:42
Mimika je napisala: " Ne bi pisala dodatnih komentarjev, edino kar me skrbi je, kje so meje. Do kam lahko seže (ne)okus. Pa sem mislila, da so Frajkincalari z Ne boš ti meni zizike majal absolutno dno, da se globlje ne da. Hudo sem se motila." Da, motila se je, kot mnogi drugi! Toda tukaj ne gre za okus ali neokus! Gre za zavestno poneumljanje množic in polnjenje mošnjičkov! Vprašujem današnjo družbo ali obstaja merilo za kvaliteto oz. do kod so meje? Kdo je družba oz. kdo ste družba? Ste to mediji? Ali ste to vi sponzorji? Ali smo to mi poslušalci? Pred mnogimi desetletji se je nek poddesetnik porajal v "Vodjo". Pozneje so mu rekli " Mein Führer" in je svojo množico potegnil v veliko katastrofo. Predvsem pa druge množice po vsem svetu! Temu je botrovala takratna družba! Sploh ne primerjam Fredija in Frajkinclerje s Hitlerjem in njegovimi. Gre samo za način, kako je mogoče manipulirati z množico! Samo enkrat sem poslušal tisto o zizikah in srnici, in se se s tem enkratnim poslušanjem vključil v množico. Prav nerodno mi je in sram! Vam, ki radi poslušate Fredija in Frajkinstlerje in podobne se želim oprostiti, ker tega ne počnem več in sedaj pišem komentar z namenom odkriti ozadje ustvarjanja takega glasbenega žanra. Za tiste, ki pravite: "Naj vsak posluša in gleda, kar mu je všeč!" pa menim, da ima poslušanje in gledanje nekaterih všečnih zadev meje in na koncu tudi grenek priokus. Ali nimamo v Sloveniji društvo za zaščito človeka in njegovih pravic? Lep pozdrav vsem! Henri Sporočilo je spremenil(a) Henri dne 27. apr 2005 18:19:28
26. apr 2005 13:57
Henri, tudi če imamo v Sloveniji društvo za zaščito človeka in njegovih pravic - a ni pravica nekoga, pa če se nama zdi še tako neumen, da pač posluša Fredija? In kdo sva midva, da mu to pravico omejujeva? Lahko si o njem sicer misliva svoje, a tu nekje je tudi meja med njegovo in najino pravico. Sicer tudi on nima pravice, da naju sili, da Fredija poslušava, če midva tega nočeva, in tu se začne najina pravica in njegova neha. Saj se razumemo, ne? Dobra glasba ima svoja pravila, ve se, kaj je dobra slika in kaj kič. Toda nihče nikomur ne more kratiti pravice, da si doma na steno obesi kičaste konje v pozlačenem okvirju namesto dobre umetniške slike. Druga stvar pa je ljudem privzgojiti občutek za estetiko in lepoto, toda nikdar ne bomo dosegli, da bi bili pri tem vsi enaki. Kar pa ne pomeni, da vsak od nas nima polne pravice imeti svojega mnenja in ga tudi glasno povedati. Mene nihče ne moti, pa naj se z njegovimi pogledi še tako ne strnijam, dokler me ne začne v nekaj siliti in prepričevati, da je samo to lepo in da je samo to prav. Živi in pusti živeti. Mamamia mamamia
26. apr 2005 14:06
mamamia Zelo lepo si povedala! lp, Marija
27. apr 2005 18:18
Mamamia kam sem dregnil? Pa dobro vem, da bolj kot drek mešaš, bolj smrdi! Vsem lep pozdrav! Henri HenriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Browniji s temnim pivom