Fredi

Anze_Svajger_SCRM  

član od: 2.12.2001

sporočila: 151

28. maj 2005 5:55

+++++Anze, a je to mogoce samo moj obcutek, ali si ti malce zgresil forum. Tule se namrec trudimo ostajat vedno kulturni in olikani, predvsem pa nikogar ne žalimo. Tvoji "prispevki" pa so pogosto nekam agresivni in negativni. Sej se da nestrinjanje ali pa negativno mnenje izraziti tudi bolj kulturno in manj žaljivo.+++++ Sedaj ne vem, se meni malce blede, samo kdaj sem jaz napisal kak agresiven ali negativen prispevek? Ali pa je mogoče narobe to, da mi ni možno prodat vsakega šmorna, ki ga večina ljudi mirno prenese oziroma niti nimajo svojega OSEBNEGA mnenja? Sploh pa mislim, da ne smemo pozabiti, da je Fredy Miler javna osebnost in ravno zaradi tega se moramo ljudje (pa tud Fredy sam) sprijazniti tudi z negativnimi komentarji oziroma mnenji. NIKOLI nebi žalil člana foruma, Fredy pa je javna osebnost in se mi zdi, da imam pravico napisati svoje osebno mnenje. Nikogar ne silim v to, da se se strinja z mano. Osebno se mi pač dvigne pritisk, ko vidim, koliko muh enodnevnic je na slovenski glasbeni sceni. Jernej, se opravičujem za tisto malo kletvico, ki sem jo napisal v svojem prvem prispevku v tej temi, ne vem pa, zakaj bi me sedaj nekateri takole radi raztrgali. No ja, sploh pa se ne mislim kregati okoli tega, ker me verjetno nihče od vas niti malo ne pozna, za mnenja ljudi iz interneta se pa res ne sekiram. No, če se že tako motim, pa se vrnimo malce nazaj on-topic, pa vas vprašam... Kje je sedaj ta vaša zvezda Fredy? Nič ni slišati novega o njem.

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

30. maj 2005 7:39

Tudi zame je Darja Švajger zakon! Sicer pa par vsak pevec najde svojo publiko in svoje oboževalce, ki njim napolni njihovo dušo tako da kritizirati nekoga je tako kot imeti se za nekaj več. Izmenjava mnenj? Da, a z občutkom !!

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

2. jun 2005 21:39

Čist mimgrede o Frediju se bo spet čulo, ko bosta s Smodetom obračunavala...hehehehe juhica ups. šele zdaj sem prebrala malo nazaj v forumu, upam, da nisem komu na žulj stopila.... Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 02. jun 2005 21:42:03

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

3. jun 2005 10:09

JA, Fredi je zdaj "in" s Srnico in tisto spremljavo, Jozo ali kako že. Nekateri ga imajo za pozdravno melodijo na mobitelu, jaz pa ima raje Metuljčka Cekinčka...Razpravljati o okusih pa je podobno zgodbi o jari kači, čeprav so nekatera osnovna pravila o kakovosti tudi v glasbi znana. Mamamia mamamia

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

27. okt 2005 12:23

No, pa sem spet pri Frediju.... Kar predstavlja fenomen Fredi v Sloveniji, to predstavlja Mahir v svetu.... Nisem si mogla kaj, da vam ne bi posredovala njegovega naslova. Ze nekaj casa je velika zvezda v Ameriki, nedolgo nazaj je imel samo v enem dnevu 320000 ogledov spletne strani.... Gre za Turka, ki si je-samouk, naredil svojo spletno stran. Ta je tako zelo bedasta in v taksni razsuti anglescini, da so se zaceli ljudje smejati in si posiljati njegov spletni naslov. Danes ga vabijo na razne tv postaje v Ameriki, kjer je prava zvezda! http://www.ikissyou.org ali pa samo vpisite v Gooogle mahir in boste dobili kar nekaj njegovih stvaritev. Obilo uzitka. Prosim naj mi ljubitelji Fredija ne zamerijo za primerjavo, ni misljeno slabo. julia

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

27. okt 2005 14:46

Joj, Julia,kje si staknila tega lepotca? Dobro, da še nisem imela kosila, drugače bi se mi želodec obrnil! Njega pa res ne moremo primerjati s Fredijem, pa čeprav..... vsake oči imajo svojega malarja, hvala bogu! Galja

julia  

27. okt 2005 15:26

Galja, kaj si iz nocne? Primerjala sem fenomen, ne obraz.lp julia

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

27. okt 2005 15:53

ha, ha, nisem iz nočne, pa vseeno.....sem samo svoje mnenje napisala: Sem točno vedela, kaj si hotela - primerjati fenomena! Galja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

27. okt 2005 18:02

Ha ha, to mi je polepšalo dan... Atina

julia  

28. okt 2005 8:57

ja, meni tudi julia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti