28. maj 2005 5:55
+++++Anze, a je to mogoce samo moj obcutek, ali si ti malce zgresil forum. Tule se namrec trudimo ostajat vedno kulturni in olikani, predvsem pa nikogar ne žalimo. Tvoji "prispevki" pa so pogosto nekam agresivni in negativni. Sej se da nestrinjanje ali pa negativno mnenje izraziti tudi bolj kulturno in manj žaljivo.+++++ Sedaj ne vem, se meni malce blede, samo kdaj sem jaz napisal kak agresiven ali negativen prispevek? Ali pa je mogoče narobe to, da mi ni možno prodat vsakega šmorna, ki ga večina ljudi mirno prenese oziroma niti nimajo svojega OSEBNEGA mnenja? Sploh pa mislim, da ne smemo pozabiti, da je Fredy Miler javna osebnost in ravno zaradi tega se moramo ljudje (pa tud Fredy sam) sprijazniti tudi z negativnimi komentarji oziroma mnenji. NIKOLI nebi žalil člana foruma, Fredy pa je javna osebnost in se mi zdi, da imam pravico napisati svoje osebno mnenje. Nikogar ne silim v to, da se se strinja z mano. Osebno se mi pač dvigne pritisk, ko vidim, koliko muh enodnevnic je na slovenski glasbeni sceni. Jernej, se opravičujem za tisto malo kletvico, ki sem jo napisal v svojem prvem prispevku v tej temi, ne vem pa, zakaj bi me sedaj nekateri takole radi raztrgali. No ja, sploh pa se ne mislim kregati okoli tega, ker me verjetno nihče od vas niti malo ne pozna, za mnenja ljudi iz interneta se pa res ne sekiram. No, če se že tako motim, pa se vrnimo malce nazaj on-topic, pa vas vprašam... Kje je sedaj ta vaša zvezda Fredy? Nič ni slišati novega o njem.