Fredi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. apr 2005 9:34

Torej glejmo in poslušajmo,kar nam je všeč!TO JE MOJA PRAVICA! OKUSI SO RAZLIČNI,LJUDJE SMO RAZLIČNI. Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 28. apr 2005 09:37:12

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

28. apr 2005 10:22

Mene pa zanima to dno od Frajkincalarjkev : Ne boš ti meni zizike majal. A ko pa to zapoje Fran Milčinski Ježek ja pa OK. Je pa full poezija. Lep pozdrav, Klavdija

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

28. apr 2005 10:33

Cisto na kratko bom strnila to, kar mislim o tej debati: zivi in pusti ziveti. Nekdo bo z zadovoljstvom uzival ob Fraj....(kao ze?), drug bo srecen ob jazzu... hvala Bogu, da smo ljudje razlicni.... le cevlje sodi naj Kopitar.... julia

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

28. apr 2005 11:05

Meni pa je všeč, da se je nekdo iz "raje" uspel prebiti na sceno. Če gledam vse ostale pevce in pevke, je v bistvu vedno vse po nekem klišeju, le obrazi se menjajo. Mislim, da so ljudje vsega tega že naveličani in da so ga tudi sprejeli prav zaradi drugačnosti, kar je tudi prav. Res je, da njegovo petje in pojava ni ravno "in", poje pa s takšnim žarom, da si človek ne more kaj, da mu uspeha ne bi privoščil. Brez nevošljivosti in prezira pri tem bi tudi šlo in prav imajo tisti, ki pravijo, da se radio oz TV lahko preprosto ugasne ali pa prestavi na drug kanal, če nam kaj ne ustreza. Vsak ima pravico do svojega koščka sreče, zato ga zaželimo tudi njemu. ZIMA

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

28. apr 2005 11:09

bravo Julia! Tjas

Tulipa  

član od: 10.3.2004

sporočila: 95

11. maj 2005 14:09

Mene pa zanima,če ne bom peveč raztegnila temo,kdo od slovenskih pevcev pa spada v elito.Imamo od pevk:Helenco(prvo damo)Simono(krlaljico glasbe)Saško,Nušo,..... pevce:Kreslima,Predina,Resnika,Domiclja,Omarja...... tulipa

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

11. maj 2005 15:15

Če začnemo, kdo je za koga elita, se lahko še stepemo. Zame je na primer med elitnimi slovenskimi pevkami gotovo Darja Švajger - izjemno dober, predvsem pa šolan glas velikega razpona, ne more se ji zgoditi, da "fuša" pri še tako zahtevni pesmi. Resda ni ljubljenka množic, a to ni niti namen njene zvrsti glasbenega udejstvovanja. Ona ne izvabi solz na oči zaradi srceparajoče pesmi o zlati materi ali izgubljeni ljubezni, ponuja pa zato neizmeren užitek ob spremljavi njenega načina petja oziroma tem, kaj vse zmore početi s svojim glasom, brez da ji s tehniko pomagajo iz ozadja. Že res, da ne bo napolnila hale Tivoli, zato pa so ji njeni poslušalci toliko bolj zvesti. Ampak, kot sem rekla, to je moje mnenje. Navsezadnje ima šolan (in tudi izjemno zmogljiv, če lahko tako rečem) glas tudi Helena Blagne, pa še katera druga. A smo potem že tudi pri načinu pojavljanja v javnosti in ciljni publiki posamezne pevke, pa kakovosti (da ne rečem smiselnosti ali nesmiselnosti) besedil, izvirnosti in tako dalje, v neskončnost. Mamaia mamamia

Tulipa  

član od: 10.3.2004

sporočila: 95

11. maj 2005 21:47

jaja,to je pevka,uni so res bolj tako,tako,kopirajo jugo muzko,razn 2 pevcev tulipa

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

27. maj 2005 19:56

Mamamia, s tem priznanjem Darji Svajger si tudi meni napolnila duso! Henri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti