ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. mar 2005 20:10

Zdravo, rožice ! Končno je konec tega tedna, ki je bil zame grozljiv. Danes sem sadni dan še kar preživela, jutri pa moja prestavljena voda, ki pa mi jo bo malo ublažila misel, da je z mano tudi Marjetka-Cvetka. V nedeljo pa se bova nagradili, kajne. Če nama bo želodček dopuščal, seveda. V nedeljo bom za zajtrk jedla sadje, za kosilo pa regrat brez krompirja in tune. Zvečer pa bo končno šunka na vrsti. Za kosilo in večerjo sicer ne bo enaka hrana, pa ne morem na voden želodec 2x jesti meso. Riba-ribica, jeseni naredim po 200-250 slivovih cmokov, vsakega posebej zamrznem, da se ne sprimejo, potem pa v vrečke, kjer me potrpežljivo čakajo. Zelo rada jih imam. Sploh dosti hrane pripravljam v večjih količinah, ker moj velikan prihaja sestradan domov in je zelo enostavno hrano, ki sem jo zvečer dala ven iz zamrzovalnika, da se je odtalila, naslednji dan le pogreti. ja, moja željena teža je 65 kg, pa ne verjamem, da mi bo ratalo, ker imam do konca le še teden dni. Sem pa dovolj blizu, da ne bom žalostna. Ampak danes skoraj nisem imela kaj obleči. Se spomnim enih hlač, ki sem jih pred 3 tedni lepo nosila, danes pa ni bilo možnosti. V njih sem bila kot sirotica jerica. Vse visi na meni. Jutri grem k šivilji, da mi vse hlače zmanjša, da ne bom hodila v kopalkah. Tako, držite nama z Marjetko-Cvetko jutri pesti. Tolaži me le to, da bom v nedeljo jedla regrat, ki ga bom nabirala jutri. Lepo barvajte jajčka !!!!!!! marjanca45

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

25. mar 2005 21:43

Še moj rojstni datum: 1.7.1973. O začetni teži pa rajš ne bi govorila, ker vas lahk kap zadane. Ne bi koga rada imela na vesti. kokos

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. mar 2005 22:46

Ob gledanju Mr Beana po TV se mi je utrnila ena nora ideja za nakup osebne tehtnice. Greš v trgovino, kjer imajo veliko izbiro, vse preizkusiš in potem kupiš tisto, ki ti pokaže najnižjo število kg. Pa bi takoj malce "shujšala"! Sedaj pa res lahko noč vsem! riba-ribica

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

25. mar 2005 22:57

Dober večer vsem! Moji popravki: željena teža: 78kg datum: 21.1.1964 Tako Marjetkacvetka in Marjanca45 tudi jaz sem jutri na vodi ne samo vedve oziroma voda se mi je začela že danes ob 22h, ker je namreč luna. Ko sem bila na 3MD sem imela rada vodene dneve čeprav sem se jih na začetku bala. Sedaj pa se ne morem in ne morem skoncentrirati na pravilno prehranjevanje. Kokos ali si ti tudi na vodici? Ne boš verjela kadar grem mimo hladilnika in vidim tvoj list me popade slaba vest. Ravno danes mi je prijateljica rekla, ko sem jamrala kako mi diši vsa hrana,ki jo vidim, da si naj pogledam svoj dnevnik v katerega sem si zapisovala vse dogodke in občutja med dieto, za nameček pa mi je napisala na A4 tole ( tudi to visi na hladilniku): KOKOS-KOKOS lahko sem pridna tudi jaz! Jutri bo žegenj voden pa nič zato samo, da zdržim in se ponovno spravim v red. Upam, da bom v mesecu dni izgubila kar sem po nepotrebnem gor dobila. Kaj pa praviš ti na knjigo, ali ti je vredu? Meni ni ne vem kaj kar že nebi vedela, sem kar malo razočarana. No pa bo že samo, da se spravim v red. Zelo težko in hudo je, če se ti po 8 letih vrne vonj in ti nenormalno diši tudi tisto česar ne ješ. No dosti jamranja, vsem vodenim jutri VELIKO SREČE! Čao! picika

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

26. mar 2005 1:16

POZDRAVLJENI VSI NA FORUMU! Dolgo dolgo se že nisem javila. Ampak imam zelo opravičljiv razlog: DIPLOMIRALA SEM!!! (končno) Vmes sem končala to našo dieto in naj povem, da sem zadovoljna z rezultati. Ime: TANJA Doma iz okolice Celja Starost: 27 let (cez tri tedne bo sedmico zamenjala osmica) Začetek hujšanja: 13. december 2004 Konec hujšanja: 12. marec 2005 Višina: 175 cm Začetna teža: 78 kg Končna teža: 65 kg Zdaj jem dopoldan sadje in pridno delam na tem, da upoštevam pravilno kombiniranje živil. Nabavila sem si literaturo o Hayjevi dieti. Naj vam povem, da se boljše počutim, če mesa ne mešam z ogljikovimi hidrati. Od diete dalje pa mi meso sploh ne paše več, obožujem pa polnozrnat kruh in testenine z zelenjavnimi omakami. Tudi belo kavo lahko spet pijem večkrat na dan - to in kruh sem med dieto najbolj pogrešala. Meni je ta dieta definitivno spremenila moj način prehranjevanja, upam, da ga je/ bo tudi vam in da nam bo vsem uspelo vsaj obdržati težo, če ne še kaj izgubiti. Lepe in mirne praznike vam želim. tajika

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

26. mar 2005 1:21

Čao! pa se vam oglašam še jaz.Dobro jutro ,sem do sedaj brala vaše vrstice pa me ni bilo na forumu samo dva dni.Evo še moja statistika kraj:Rakek-notranjska starost:34let visoka:166cm začetna teža :82 kg trenutna teže:71kg željena teža:64kg začetek dijete :06.01.2005 Zgleda da mi v prvem krogu nebo vspelo priti na željeno težo,bom pa vsekakor zadovoljna že če bo šlo pod 70 kg.No to je moja statistika in upam da bom našla več časa za pisaanje na forum ker prebiram pa vas itak redno jaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. mar 2005 1:55

Pravkar sem sina pripeljala z ene zabave, ki so jo imeli na šoli ( ljubeča mati se pelje 40 km v eno smer) in sedaj sem budna kot ris. Pa saj imam samo enega otroka in raje se peljem ponj in vem, da spi nekaj metrov stran od mene. Punce, zunaj je taka polna luna in svetlo je, kot da se dani. Cesta pa mokra, pa obupno gosta megla na avtocesti proti Mb, pa eno nesrečo sem videla in sem morala obrniti in peljati po drugi cesti. Ampak sedaj sem varno spravljena doma in moje dete tudi. Za jutri sem si napisala kar spisek del, ki me čakajo in res mi ne bo dolgčas in upam, da bo to pregnalo misli na hrano. Fino, da smo tri vodene. Nam ne bo dolgčas. Tajika. iskrene čestitke za diplomo !!!!!!!!!!!! To pa je nekaj. Prelomnica v tvojem življenju, en velik cilj, ki si ga dosegla. Upam, da boš imela srečo pri iskanju službe. Še enkrat, čestitam. Zdaj pa res lahko noč ! marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

26. mar 2005 7:23

Tajika, Jaca in Marjanca45, kaj pa ve sredi noči počnete na forumu?!? Pa tako luštno je spančkat. Tajika, čestitke za diplomo in za uspešno zaključeno 3md. Upam, da bom tudi jaz po končani dieti uspela ohraniti tako trezno glavo kot ti in mi ne bo problem ločevati živila. Imam počasi že vrh glave teh mojih diet. Marjanca45, ti si se sredi niči peljala 40km v eno smer po svojega otroka, jaz pa bi se mogla 150km (ravno tako v eno smer) da bi prišla do moje hčerke. Že cel teden je pri mojih na Gorenjskem in mi tako zelooo manjka... Me včasih zagrabi, da bi se tudi jaz odpeljala ponjo. Saj njej je luštno in ji prav nič ne manjka, sam doma je pa preveč prazno. Saj paše za kakšen dan, kar je preveč je pa preveč. Me je pa presenetla včeraj za materinski dan, saj sem po pošti dobila njeno risbico. Sta se z babico potrudle in me presenetle. Ima pa materinski dan res svoj čar. Se mi zdi, da bi na vse ostale praznike lahko kar pozabla. Pa še moj rojstni datum za kompletno evidenco naj sporočim: 27.3.1977. Vsem želim prijetne velikonočne praznike, vodenim pa naj današnji dan čim hitreje mine. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 26. mar 2005 07:24:19

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

26. mar 2005 10:34

Riba-ribica, ja, slivove pa marelične knedle delam sama iz krompirjevega testa. Je pa res, da sem jih prvič delala na roko. Pa je taka packarija, da nima smisla. Potem pa sem lepo vse skupaj vrgla v multipraktik, dala nastavek za gnetenje not, pa je super uspelo. Spraševala sem pa zato, ker bolj kot jaz jih ima rad moj dragi. Noče pa, da mu jih naredim samo za njega, ker je tako uvideven, da je za kosilo to, kar jem jaz. Ni to lepo od njega? Tajika, tebi pa čestitke za diplomo! Pa čestike za uspešno zaključeno 3d. Vsem skupaj lepe praznike pa čim manj potic, šunke, pirhov... pa čim več volje za naprej petrusha

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

26. mar 2005 11:47

Vesele praznike še od mene! Ne, danes pa nisem na vodi, ker... pa saj veste, vse te dobrote, jaz pa na vodo, ne, ne , danes pa ne bo šlo. Če bi bila pa na dieti, me pa nihče ne bi prepričal, da dam kaj drugega v usta. Tko pa mi ni treba. Držim pesti za vse vas, ki gledate vodeno in naj vam dan čimprej mine. Pravkar je posijalo sonce in pojdite na sprehod in se ga naužijte. Tajika, ISKRENE ČESTITKE za opravljeno diplomo. In seveda uspešno zaključeno 3md. Čim več sreče še naprej na vseh področjih!!!! Tako, zdaj pa grem kuhat kosilo - gobova rižota bo. Komaj čakam, njami! Joj, sm nesramna, kaj, ko ste na vodi, js pa s hrano bluzim. No, upam, da vsaj niste na forumu, da bi to prebrale. Čauči kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti