25. mar 2005 20:10
Zdravo, rožice ! Končno je konec tega tedna, ki je bil zame grozljiv. Danes sem sadni dan še kar preživela, jutri pa moja prestavljena voda, ki pa mi jo bo malo ublažila misel, da je z mano tudi Marjetka-Cvetka. V nedeljo pa se bova nagradili, kajne. Če nama bo želodček dopuščal, seveda. V nedeljo bom za zajtrk jedla sadje, za kosilo pa regrat brez krompirja in tune. Zvečer pa bo končno šunka na vrsti. Za kosilo in večerjo sicer ne bo enaka hrana, pa ne morem na voden želodec 2x jesti meso. Riba-ribica, jeseni naredim po 200-250 slivovih cmokov, vsakega posebej zamrznem, da se ne sprimejo, potem pa v vrečke, kjer me potrpežljivo čakajo. Zelo rada jih imam. Sploh dosti hrane pripravljam v večjih količinah, ker moj velikan prihaja sestradan domov in je zelo enostavno hrano, ki sem jo zvečer dala ven iz zamrzovalnika, da se je odtalila, naslednji dan le pogreti. ja, moja željena teža je 65 kg, pa ne verjamem, da mi bo ratalo, ker imam do konca le še teden dni. Sem pa dovolj blizu, da ne bom žalostna. Ampak danes skoraj nisem imela kaj obleči. Se spomnim enih hlač, ki sem jih pred 3 tedni lepo nosila, danes pa ni bilo možnosti. V njih sem bila kot sirotica jerica. Vse visi na meni. Jutri grem k šivilji, da mi vse hlače zmanjša, da ne bom hodila v kopalkah. Tako, držite nama z Marjetko-Cvetko jutri pesti. Tolaži me le to, da bom v nedeljo jedla regrat, ki ga bom nabirala jutri. Lepo barvajte jajčka !!!!!!! marjanca45