23. mar 2005 20:30
začetek hujšanja - 21.2.2005 začetni kg - 61 kg višina - 160 cm cilj - 53 kg kraj bivanja - Velenje starost - 29 let zaradi mal sračkanja med dieto so šle dol le tri kile, ampak se ne dam, sam 5 še. brittney
23. mar 2005 20:30
začetek hujšanja - 21.2.2005 začetni kg - 61 kg višina - 160 cm cilj - 53 kg kraj bivanja - Velenje starost - 29 let zaradi mal sračkanja med dieto so šle dol le tri kile, ampak se ne dam, sam 5 še. brittney
23. mar 2005 20:56
Marjanca45, kok si ti dobra, kar po pošti bi mi poslala regrat. Sej bi ga bla zelo vesela, sam vprašanje kaj bi prispelo do mene. Saj veš kako tile poštarji delajo s pošto. Močno upam, da bo tud pr ns kaj kmalu dosti regrada, pol mi bo pa pr ušesih vn gledal!!!!! kokos
23. mar 2005 21:42
Najprej: vsem prisrčna hvala za lepe želje. Pa še moji podatki: zač. hujšanja: 17.3 višina: 162 teža: 87,6 cilj: 70 (čeprav je to malo utopično) kraj: mb starost: 25 nočko petrusha Sporočilo je spremenil(a) petrusha dne 26. mar 2005 10:36:59
23. mar 2005 22:08
Joj, punce, kok ste pridne! Pa skor vse ste imele okrog 70 kg (ali manj), ko ste zacele z dieto. Se skoraj sprasujem, zakaj hujsate. No, po praznikih lahko tudi mene pricakujete, bom takrat javila vse podatke (imam tud okrog 70 kg ). Sem vesela, da bo tokrat nekdo drug delal to statistiko, ker jaz letos nimam casa. Studij me preganja, lani je bila pa pavza. Cez praznike si bom prebrala taprvo rinino knjizico in oznacila zanimive recepte. Kolegica je bila sokirana, ko sm ji povedala, da sem dvakrat hujsala po tej dieti pa brez Rine. Takoj naslednji dan mi je prinesla knjigo. ha-ha Mimogrede: pri neckrmanu (sorry, reklama!) imajo bombazne podlozene modrcke (a,b,c) za 1.500 sit. Meni se zdijo lustni. ja, po praznikih pa RESNO! Sy
23. mar 2005 22:28
Dober večer! Lepo vas je brati sploh sedaj, ko pišete statistiko. Ko sem začela hujšati sem mislila, da sem najstarejša na forumu pa vidim, da imam kar nekaj vrstnikov, zelo zanimivo! No pa še moja statistika: Sem iz Celja stara 41 let/ 164cm/ 83kg ( 5kg sem dobila nazaj). Da pridem na staro težo grem še za mesec dni na dieto, potem pa se bom prehranjevala po ta novi knjižici, ki pa ni to kar sem pričakovala, da bo. Začnem resno 29.3. Lep pozdrav, Irena picika
23. mar 2005 23:21
Lep dober večer vsem skupaj (marička, pa saj bo skoraj jutro) Tako. zaenkrat imamo zbrane podatke za 21 udeleženk in 1 udeleženca (APLAVZ). Ker sem pa malo radovedna, me zanima še sledeče (če ne želite, ni nujno odpisat) Bambola - od kod si Kokos - kg? jih boš napisala pred naslednjim krogom če boš želela Francka - vem samo da si iz LJ Marjetka cvetka - velja isto kot za Kokos Urši - starost?, višina?, kraj? Darchy - starost? Lisička - isto kot za kokos in M.cvetko Riba-ribica - višina? KJE PA STE OSTALI IN OSTALE? VIPERCAT??? pobuda je bila tvoja, jaz pa se mešam v tvoje delo. Ti tudi naredi statistiko. OK? Aknirad-bombica
23. mar 2005 23:34
Da še jaz dam podatke. Sem iz Kopra, stara 28 let in visoka 175cm. Z dieto sem štartala 1.2. s težo 95kg. Do sedaj sem izgubila 12kg. Cilj!?! Zgubit želim vsaj še 13kg. Vem da bo potreben še drugi krog, ampak mi bo uspelo. Sedaj pa je čas, da grem po nooorem dnevu počasi v mižule. Lahko noč! tejčica
23. mar 2005 23:46
Joj eno popoldne me ni bilo pri računalniku, ve pa ste že štiri strani medtem napisale in že ful podatkov zbrale!! Evo moji podatki so sledeči: Ivonja, Kamnik, 28 let, 165m, začetek hujšanja: 1.2. - 70 kg. Konec hujšanja: enkrat konec aprila. Željena teža: Če bo tam 62 ali 63 bo v redu. Trenutna teža: 65!! Yesss!! Marjanca po moje da ne bo nobene panike če si na OH privoščiš riževe vaflje. Včasih je res težko definirati kaj kam spada... Jaz sem danes kuhala rižoto in ker nisem mogla do konca počakat da bo kuhana, sem že prej dva riževa vaflja pojedla. Meni so tako dobri! Včasih sem se pa norčevala da je to stiropor!! Katrin hvala ker si nam zaupala tisti recepr za znebit se celulita! Bom probala da vidim kakšni bodo rezultati. Drugače pa trenutno hodim na tisti kitajski masažni aparat ki naj bi tudi pripomogel k zmanjšanju celulita. Sedem obiskov imam zastonj - no najbrž se ne bo rezultat že po sedmih obiskih pokazal, bom morala najbrž še večkrat it tja... Te pa kar prešejka - tako da te stegna (celulit) kar močno začno srbet. Očitno se res nekaj dogaja... Bomo videli. Vipercat me prav zanima kako obsežen bo na koncu naš seznam hujšaric?! Dobre smo, ni kaj! Lahko nočko, ivonja
24. mar 2005 7:13
Zdravo deklice! Tako začenjam zaradi tega, ker me je skoraj kap, ko sem videla da ste sami otroci! Sem se hotela kar potuhnit, dokler nisem zagledala ribe-ribice. Torej: Lisa zgornja Gorenjska 52 let višina 173cm začetna teža 78 želena teža 68 začetek diete 11.1.05 trenutno stanje 69,5 -70,2 (že 10 dni) Lisa
24. mar 2005 7:24
Evo, še moji podatki: Encijan, 35 let, Sl. Konjice, začetek 3MD: 3.1.2005, višina: 162, začetna teža: 64, ciljna teža: 53 (cilj sem popravila med dieto iz 56 na 53, da ne ostanem brez motivacije), trenutna teža: 56,5. Za mano je že en krog (lani po veliki noči), prišla iz 72 na 60. Punce, ki začenjate zdaj, čas je ta pravi, sadja bo vse več; ne morem pozabit, kako sem si lani češnje nosila v službo. Mnjam! Lep dan vsem! Zdaj pa delat! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 24. mar 2005 07:26:49Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso