ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

18. mar 2005 8:55

Same sanjske ženske - in prav je tako. Če bi se sama sekirala in žrla okrog viška kilogramov pred 15 leti, danes ne bi bilo tako kot je. Oz. morda bolje, tako sem vsaj prišla na tale forum. Meni je bila pri višini 164 sanjska številka 6. Iz 75,5 sem prišla na 66,5 kg. Zelo lepo, ampak glede na višino je jasno, da je še to preveč in koliko je že bilo prej preveč. Morda pa bom tudi sama v drugem krogu hrepenela po sanjski petici. bonaca

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

18. mar 2005 9:18

Hello, draga kat, kaj boš? gospa š........kva???? jest to komej znam prebrat, preden si jezik zavozljam. a pol boš ostala na severu, al boš še kej sem dol pršla? Jest tut še vedno fulll lovim svojo sanjsko postavo, čeprav bo potrebno veliko truda, da jo bom dobila............ katrin315

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

18. mar 2005 9:30

Živjo. Po samem branju nekaj časa bom tudi jaz pristavila lonček. Res je, da v drugem delu teža več ali manj stoji, gredo pa cm v minus, kar je tudi dobro. Sedaj se je tudi pri meni v tretjem delu jeziček na tehtnici spet premaknil navzdol. Saj po vodnem dnevu je kar precej minusa, a se vse dobi že naslednji dan nazaj. Ugotovila sem, da mi bolj odgovarja, če na sadni dan jem samo sadje, za kosilo pečeno, raznovrstno, ker potem nisem tako lačna kot po zelenjavi. No v treh mesecih že vsaka zase ugotovi, kaj ji bolj odgovarja. Sedaj se bliža konec 3MD, in zdi se mi, da bo kar hitro minila, pa komaj se človek navadi na tak ritem. Sem in bom s to dieto zadovoljna. Sedaj pa tudi jaz čakam knjigo za potem. Je ni in ni, verjetno je bil prevelik naval. Pa lep sončen dan še naprej. LP Malo pogrešam mnenja moškega dela, Filipa, pa še enega, pozabila ime. lkc

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. mar 2005 10:10

Živjo! Ja tudi jaz pogrešam moški del. Dani26, Robi, Dusan,...!!!? Če se prav spomnim, se je eden zaobljubil, v ponedeljkovo javljanje statistike. Rooooobbbiiii kje si? A te je še kaj skupaj, še lahko nosiš torbo, al torba nosi tebe? Ikc tudi jaz sem neučakano radovedna glede knjige. Grem poslat en mail, da mal povprašam kako daleč smo, kdaj jo lahko prićčakujem! Pa izkoristite sončka, še za mene. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

18. mar 2005 10:35

Aknirad vidim da sva približno na istem kar se tiče višinskih in tudi "širinskih" mer. Velika sem 165, pred dieto sem imela 70, zdaj sem pa na 65kg. Ja tudi jaz bi bila vesela če bi pririnila do 59,9 ali pa vsaj do 60 haha... Imam še mesec in pol do konca diete... Pozdravček, ivonja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. mar 2005 11:25

Informacija za vse neučakane! Knjiga bo v uredništvu v torek, pošiljati naj bi jo pričeli izti dan. Kdaj bo knjiga v prosti prodaji ne vem. Baje, da še ne tako hitro. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

18. mar 2005 11:35

O, Kat, kako bi jaz šla s tabo v shopping. Vidim, da nas je kar nekaj 165-centimetrskih... priložnost za nov klub? lep sončkov dan, Darchy

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

18. mar 2005 11:47

Ja Darchy nov klub članic ki v višino merijo 165cm - število članic limitirano: 165. Kilogrami neomejeni (?) ali bomo tudi to limitirali napr:59 zadnja meja - to pomeni da se moram še preklemansko potruditi da se lahko včlanim!! LP ivonja

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

18. mar 2005 12:00

He he... mislim, da ne bi smeli limitirat teže, da nas bo več! Sicer bodo ene presuhe... morda ne zdaj, morda pa čez kak mesec Darchy

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

18. mar 2005 12:20

lep pozdrav! joj danes se sploh ne upam kej prevec brat kaj ste napsale, ker je moj prvi vodni dan in ne bi rada brala kaj jeste danes. upam da mi bo uspelo drzite pesti lep pozdrav vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti