10. jun 2005 13:56
joj, spet se mi je zbrisalo....pa tako sem že lepo napisala vsakič naredim isto bedarijo...skratka; marjanca, meni se zdi da je meni, ko sem šla s 16 leti prvič sama na morje največ pomenilo to, da mi je mama zaupala, tako da me je pustila da grem. Takrat sicer ni bilo mobitelov, tako da se nismo zmnenili za dnevne raporte, je pa to ok varianta. Če so se pa tudi to že zmenili, kdo bo kuhal in kaj bodo jedli (ne samo to, kaj bodo pili) so pa fantje in dekleta čisto na mestu, saj jaz se spomnim naših sošolcev, da je vse skrbelo bolj to drugo...no ampak saj nas je bilo tudi nekaj takšnih, ki smo potem tudi kaj za jest kupili :o)
Rožica, ko sem prebrala tvoje sporočilo sem se kar nasmehnila, ker sem tudi jaz včeraj kupila ene hlače, ki so mi takole malo tesne in danes že cel dan razmišljam če je bilo to pametno (ker niso čisto nič raztegljive, tako da....) pa sem jih kar kupila, ker so mi bile tako všeč. No ampak mislim, da bom že še malo se skrčila, da bodo tudi hlače ok. Za morje pa nič ne skrbi, saj bo lepo že malo zrak in sliko-razgled zamenjat. Pa črički, pa borovci,....vseeno držim pesti, da ne bo deževalo, ker če si v šotoru ni nič kaj fino.
tako sem že zmatrana in imam tak minus v spanju, da že tri dni zjutraj, ko moram ustati govorim; danes bom šla pa ob devetih spat, potem je pa ura dvanajst pa še kar okoli strašim. Upam da mi danes uspe!
Meni pa se za dopust obeta kolesarjenje...nizkoproračunski dopust zaradi novega hladilnika!!
Želim vam lep vikend. Aja pa še nekaj; ali kdo ve kam je izginila tejčica??
Sarica