9. jun 2005 11:12
Hojla!
A veste,da sem bila jaz danes že na eni operaciji.Na nogi sem imela eno malo bulico in so mi jo izrezali,da bodo ugotovili,kaj bi to bilo.Sem pa še sedaj čist šokirana,ker sem mislila,da me bodo danes samo naročili,je bilo pa ravno še prosto eno mesto in sem bila takoj na vrsti.Tako sem bila v bolnišnici vsega skupaj eno uro,pa konc.No,sedaj lahko samo čakam,da izvem,kaj neki so mi izrezali.
Marjanca,ne se sekirat zaradi tehnice,možno je da ti samo voda zastaja v telesu.Poskusi z kakšnim čajem,zelo se obnese peteršiljev čaj,lahko tudi kakšna peteršiljeva juha,potem rman,ki pomaga tudi pri zaprtju,timijan,zelena.
Sem v eni reviji našla recept za vitaminski koktajl.Pol grenivke,100g zelene in 100g koromača zmiksajte in precedite,lahko dodate še malo ledu.Zelena odvaja vodo in strupe,koromač topi maščobo in jetra,grenivka pa čisti kri.
Vodni dan ti glede na to,da se zadnjič nisi počutila dobro odsvetujem,lahkjo seveda poskusiš,sam probaj raje enga sadnega.
Mala mucica,ti pa svojo Beni čimbolj crkljaj,upam da bo še vse vredu z njo.
Kokos,tudi jaz pogrešam Marino in veselo Francko.Marina se je sicer enkrat javila,o Francki pa ni ne duha ne sluha.
No,grem si še slikce pogledat,da vidim najlepše bejbe na svetu,pa še kosilo moram skuhat.
Mejte se lepo!
Marjetka cvetka