8. jun 2005 11:31
Zdravo, rožice !
Med pisanjem je šel k vragu internet in mi je vse zbrisalo. Saj ne vem, kaj vse sem pisala.
To, da sem se zjutraj tehtala in mi je tehtnica pokazala celo kilo več kot včeraj zjutraj, čeprav sem jedla le B (brez mesa) in to nič kaj več, kot običajno. Sem kar jezna, da me je ta tehtnica tako zasvojila. Jo imam pri postelji in vsako jutro kar stopim nanjo, potem pa sem slabe volje. Pa saj vem, da je toliko vzrokov, zakaj tehtnica poskoči kar naenkrat, za kakšen dan ali dva. Ampak meni se ne zdi, da sem kaj slabše odvodnjavala, pa prebava mi je končno začela delati. Bom videla jutri.
Majdad bravo, če greš res proti koncu. Prav občudujem te zaradi volje, ki jo imaš. Ampak daj obleči kaj manj ohlapnega, da se bo videlo tvoje telesce. Zadnjič si mi ga čisto skrila - ha,ha,ha.
Pa ste res pridne vse "vodene". Mene sta zadnja dva vodna dneva preveč prestrašila in ne bom imela več do nadaljnega. Nekaj pa me zanima: ali je boljše imeti vodni dan na prazno ali polno luno ?
Brittney, dosti sem prehodila po naših hribih in zame je bilo vedno najbolj važno, da sem hodila v enakomernem ritmu, da se nisem "zaganjala", ker me to zelo utrudi. In vedno sem si pomagala s palicami, kar pa pri vas verjetno ne bo prišlo v upoštev.
Darchy, pa je svet res majhen, kajne. Zelo zanimivo, na kakšen način se vse srečamo.
marjanca45