6. jun 2005 13:21
Maychi živjo, brez skrbi sem odspala svoje kitice.
Ameli, pa saj to je čisto normalno že s psihološkega vidika gledano si človek postavi še višji cilj, ko le tega doseže, pa spet višjega. In menim, da je prav tako.
Kako pa bi bilo, da nebi strmeli k boljšemu, lepšemu, še lepšemu....
Peni44, trenutno izvajam drugi krog diete, oziroma ga zaključujem (še en teden :) ), prvi krog sem pričela septembra 2004, torej se na tak način prehranjujem od takrat. Med dietama sem imela premor (novoletni-ponovoletni) kjer nisem najbolj upošlevala ločevanja, potem pa sem marca zopet pričela z 90 dnevno D..
Glede "grešenja": V prvem krogu je bilo le tega malo, držala sem se stogo pravil, v drugo pa je grešenja veliko več, ker imamo obdobje okroglih obletnic v družini in imam skoraj vsako soboto eno praznovanje,..., zato pa med tednom bolj pazim, na preznovanjih pa si privoščim in jem kar jedo ostali, oziroma kar mi ugaja. Pa vseeno počasi gredo kilogrami dol.
Tabina seveda je to skupni rezultat! Čeprav sem si v začetku želela, da bi takoj skopneli, da bi lahko spet jedla po starem. Vendar je vse za nekaj dobro, vesela sem , da niso šli tako zalahka dol. Pa ne narobe razumet, vesela sem zato, ker sem se veliko, ogromno naučila o "zdravi prehrani" in vem, da bom vse znanje uporabljala še po dieti, vsekakor z kakšnim grehom tu pa tam! Se razume :)!
Marjanca45 počivaj, da boš spet tista prava! Sem te pa tudi jaz pogrešala, čeprav te ni bilo le nekaj dni. Te pa čisto razumem, tudi jaz sem včasih takšne volje, da mi ni za pogovor. Kar je to naše pisanje postalo, ker se vedno bolj spoznavamo in vesela sem, da je tako. Priznam, da vas tudi jaz včasih samo preberem!
Lep dan.
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 06. jun 2005 16:08:00