9. jun 2005 8:53
Dobro jutro vsem skupaj še od ene rožice! Marjanca, držim pesti za tvojo hrbtenico in kile! Da ti ne bi preveč poskočile, tako kot so meni... Jaz bi po moje morala imeti vsak drug dan sadni dan, da bi prišla do sanjske postave, ki se mi kar malo odmika. Gravitiram tam proti 60-im kilam, včasih malo čez, včasih malo pod. Pa se ne bom pritoževala, ker sem toliko nazadnje tehtala v srednji šoli in se prav dobro počutim, samo kaj ko vem, da bi se lahko še bolje in sem tudi se - še teden dni nazaj, ko sem po 4 (neplaniranih) sadnih dneh spet bila na 58-ih kilah. In par kil pri 60 kg in moji višini (162) pomeni kar občutno razliko v počutju, tako da prav dobro razumem Darchy in Maychi (pa še katera bi se našla, Rožica npr.), ki sta za nas že idealni, pa se trudita še za kako kilo ali kak cm. Najbolj me pri meni moti to hitro nihanje teže, nikakor je ne morem umiriti. Saj delam na tem, da spet uvedem redno rekreacijo in upam, da bo čez nekaj časa potem boljše. Ker pa so moji urniki prenatrpani, zvečer včasih le še padem v posteljo in adijo telovadba. Zaradi tega pa si res vse večkrat zaželim, da bi si službo poiskala kje bližje domu in bi tako vsak dan imela vsaj 3 ure časa več. Kar strese me, ko pomislim na to! Ja, moram vam še povedati, da sem se skorajžla in eno svojo slikco nalimala v naš album. Ker si doma še nisem vzela časa, da bi izbrskala kaj primernejšega (in novejšega), sem se izrezala iz ene planinske iz lanskega leta, ki je iz časa pred zadnjo rundo 3MD-ja. Lep dan, pa da vas ne bi preveč zeblo! Jaz pijem vodo in me kar zebe, bom najbrž še kak čajček morala skuhat... Encijan