6. jun 2005 21:32
Čer! Ni me bilo od četrtka do danes, pa si bom morala prav čas vzeti, da bom vse prebrala. Stran se bo začela kmalu delati, samo tale izpit dam v četrtek mimo in bom počasi začela=) Drugače se moram pa prav izpovedat kolk sem ta vikend grešila, da kr peče. Najprej v petek sem imela Š dan.Do večerje vse super, potem smo pa šli v Portorož na ribice.Sem jedla ocvrte kalamare+kruh, potem pa še kepico sladoleda. Potem v soboto, do večerje vse super, potem smo šli pa v kitajsko in sem jedla prav vse (od mesa do riža in testenin), potem smo šli pa še na sprehod in seveda je še ena kepica sladoleda padla.Potem je pa prišla nedelja, o groza k se spomenm. Sem že spet do popoldneva zdržala,potem se je pa začelo.Najprej sladoled, potem burek, potem sendvič (sir+salama+ketchup), skuta,sokovi takšni in drugačni,napolitanke,ja mislm da je to vse. Danes pa isto do večerje zdržala, potem pa jedla makarone + mesna omaka.uuuuu, mi je kr laži k sm se razpisala. Ampak pri vsem tem ja pa najhujš,k sploh ni toooooolk slabga občutka. K jutr grem naprej po dijeti=) Rožica, a ti je ratalo pogledati albume???? šele danes sem domov prišla (v ćetrtek pa šla), zato ti nisem nič odgovorila,se opravičujem!!!! Drugače sem se pa kopala prvič po 3 letih. Prej me je blo sram v kopalkah, tko da sem že pozabila kako fajn je plavat.Letos bom pa nadoknadla za vse nazaj, he he!!! Dej grem pa spat k sm zmatrana od vožnje. Jutri pa preberem vse, pa mogoče še kej pametnega napišem. Pridne ostanite puhica