3. jun 2005 11:24
Marjetka Cvetka, pa ti si res ena cvetka! Sem se včeraj nasmejala tvoji zgodbici o tem, zakaj je blo treba zmeri zarad ene stvari več jest (sem malo v zamudi z branjem, veš). Veste, včeraj sem imela tud jaz PMS in to takega Zoranove sorte, da ne bo pomote. Ene par dni sem bila prav pridna, pa sem rekla, se ne bom nič kaj preveč hvalila, ker potem ponavadi prav kmalu zatajim, no, pa sem vseeno. Sem pa spet začela telovadit in to 20,25 minut vsak drugi dan. Se ornk pozna, da sem imela pavzo, pri nekaterih vajah sem imela kar probleme in nisem mogla spraviti skupaj toliko ponovitev kot pred časom (ejga, saj skoraj 3 mesece nisem telovadila), najbolj se je poznalo pri sklecah (prvi dan samo 20, vceraj pa 40, prej pa sem jih brez problema naredila 70 in tudi 80, če sem bila dobre volje, pod 50 pa nikoli). Pa tudi mišice sem malo čutila čez 2 dni, tako kot jih že dolgo nisem. Moram se res glede telovadbe spraviti v red, saj ne bi rada spet imela muskelfibra, ko je pa tko lušten brez njega. Držte pesti zame! Jaz jih močno stiskam za vse vas! Glede albuma pa se tudi jaz strinjam z Rožico in Tabino - bolj bi mi bilo všeč, če bi bil album samo naš. Lep sončen dan vsem skupaj, tudi tistim, ki vas danes ni z nami! Encijan